ביליתי עם בנותי היום בארוחת בוקר בנווה צדק

ביליתי עם בנותי היום בארוחת בוקר בנווה צדק

מקום מקסים - שכחתי את שם המקום... ואחר כך... ביתי הרגישה מעט צירים - והתנועות של הנסיכה הקטנה היו מועטות... החלטנו לנסוע למיון, אספנו את הבעל בדרך והגענו לבית החולים. מדדו לחץ דם - ופתאום לחץ דם גבוה... נבהלנו... הם כבר דיברו על רעלת הריון... בסופו של דבר לחץ הדם היה תקין - כנראה שהוא עלה מההתרגשות.. אין עדין פתיחה אבל יש מחיקה של 70% . אני מקווה בשבילה שהלידה קרבה... קשה לה כבר...

יערה בלי לחץ...אכן הלידה קרובה ושיהייה בשעה

טובה ולידה קלה שתהפוך אותך לסבתא מאושרת. זאת הנכדה הראשונה שתהייה לך
את מתכוונת להיות איתה בלידה
כדאי לך ...חוייה מדהימה שעברתי עם שני נכדיי

אכן זו נכדה ראשונה שלנו../images/Emo57.gif

אני אהיה בלידה. אני מאוד נרגשת!!! סוג של התרגשות שלא חוויתי מעולם... התרגשות מסוג חדש לגמרי...

וואהו..תהיי בהיכון ולא לשכוח להביא מצלמה

זה חוויה שבאמת עד שלא חווים אותה לא יודעים מה זה. שיהייה

אני לא מתכוונת לצלם אני משאירה את החלק הזה

אם בכלל לבעלה של ביתי. זו תהיה החלטה שלהם מה לצלם ואיך... אבל הייתי שמחה לשמוע איך עזרת את בזמן הלידה? אני יודעת שאני מתכוונת לעזור במילה טובה, בחיבוק, בניגוב הפנים, יש עוד דברים שאני יכולה לעזור ואני לא יודעת?

גם אני לא צילמתי במהלך הלידה אלא רק ברגע

השיא שבו הגוזל היה בחוץ ואחר כך כשהוא בחיק אימו ויש לנו אחלה מזכרת. אני הייתי נוכחת בשתי הלידות של ביתי. בראשונה לפני 7 וחצי שנים הייתי איתה בחדר הלידה ביחד עם בעלה ועוד חברה טובה שלי שהיא כמו האמא השנייה של ביתי . בלידה השנייה שלה לפני שנתיים וחצי היא לא רצתה שבן זוגה יהייה, העדיפה שהוא ישאר עם הגדול ושאני אבוא איתה. אין כמו אמא
והצטרפה אלינו גם אימי שתחייה, הסבתא של ביתי שהיתה כל הלידה ונוכחה בלידת הנין שלה וזה היה גדול מהחיים
בעיקרון היום עם האפידורל הכאבים הרבה יותר נסבלים ואנחנו בעיקר היינו על ידה, הרטבנו לה את השפתיים, ליטפנו אותה ובכל ציר עזרנו לה ביחד עם הצוות שהיה איתה. אחרי שעות ארוכות ומעייפות הרגע המדהים והאלוהי הוא לראות את הראש מבצבץ ואחריו כל הגוף והנה הבכי שכל כך חיכינו לו שסוחף את כולם מרובב התרגשות. עד היום זאת החוויה הכי גדולה שהיתה לי בחיים.

שויי

New member
זו באמת מתנה ../images/Emo77.gif החוויה הזאת

רוניתי, התאור שלך מרגש. לראות לידה, להרגיש את פעימת החיים, לשמוע נשימה הראשונה, זו זכות גדולה.

אני קוראת את הדברים שלך וכפתור הדמעות שלי

"נלחץ" .... זה באמת נשמע אחד הרגעים המרגשים ביותר בחיים...

נותנת לך את הבטחתי המלאה שזה אכן כך../images/Emo141.gif

אני כבר מחכה לשמוע ממך שאין עוד רגע מרגש מזה. תגידי היא בבית בהמתנה או בבי"ח

שלחו ואתה הביתה - לא יודעים כמה זמן זה יכול

לקחת... יכול להיות עכשו , בעוד שעה או בעוד שבוע שבועיים... אבל היא מרגישה לא טוב - היא מקוררת מאוד, בנוסף יש לה דלקת עיניים... היא כבר היתה רוצה להיות דקה אחרי...

מסכנונת...אני מקווה שהיא תרגיש טוב ושהנסיכה

תגיח לעולם בשעה טובה במהרה

שויי

New member
../images/Emo194.gif U איזה יופי יערה,

פרלמנט הסבתות ילווה אותך בלידה. לילה לבן.... אנחנו מיילדות מנוסות, כבר היה לנו לילה כזה. וואו
אני מתרגשת איתך. מחזיקים אצבעות ללידה קלה

למעלה