ביליתי עם בנותי היום בארוחת בוקר בנווה צדק

אמן ואמן../images/Emo57.gif אשמח לקבל עצות

מחברות הפרלמנט המכובד שהיו נוכחות בלידה.

לפני שנתיים "היינו" נוכחות בלידה של נגה הנכדה

הקטנה של מיק מיק. סבתא מיקי נשארה בבית לשמור על שחר הגדולה בעוד הבת ליאת היתה בחדר הלידה. מיקי היתה לחוצה מאוד ( וגם היתה לה סיבה לזה ) ואנחנו ציפורות הלילה, היינו איתה במסנג"ר ובטלפון עד השעות הקטנות של הלילה , עד ששמענו שהרופא אמר מזל טוב וכך היינו כמה בנות שותפות מלאות בלידה

שויי

New member
יערה חמודית

רוצה עצה? קומי לרגע מהמחשב, לכי למקרר וקחי
או כוס יין
הוסיפי קצת שקדים או בייגלה או מה שיש וחיזרי לכאן, התרווחי על הכיסא, ותישאפי עמוק. הכל טוב. רק אל תשכחי את הטלפון בטווח יד

שויי

New member
את יכולה להיות שקטה ולשתות

יתכן ולא תשמעי את צלצול הטלפון... אז תשאירי את החלון פתוח לחסידה

יערה, מחכה לשמוע בשורות משמחות בקרוב

את ממש תהיי בחדר הלידה יחד עם הבת ובעלה? מאחלת לכם לידה קלה ומהירה.

בבית חולים בו תלד הבת שלי יש אפשרות

לשני מלווים, ברור שבעלה יהיה והיא ביקשה ממני שאהיה גם...

מיקי801

New member
יערה יקירתי גם אני הייתי בלידה

הראשונה של הבת שלי.כמו שרונית אמרה זאת חוויה של פעם בחיים. לתת לה יד וללטף בזמן הצירים ולהיות שם זה מה שחשוב.וכשתיראי את הרך הנולד איזה אושר אין מילים לתאר. בכל מקרה אנחנו פה לתמוך כמו שרונית סיפרה היו כמה סבתות איתי בלילה שבו נולדה נכדתי השניה וזה עזר לי המון.הן עברו איתי כל דקה עד לסוף הטוב. שיהיה בהצלחה .

../images/Emo51.gif על המילים החמות שלך

אני קוראת את הדברים שלך ושל החברות האחרות והדמעות זולגות מהתרגשות... אני מאושרת שאני אזכה להקרא "סבתא" ! אני מאושרת שביתי - דם מדמי תיקרא "אמא". אני לא מאמינה ולא מעכלת שהרגע המאושר הזה מחכה לנו ממש כבר מעבר לפינה... אני מאוד מודה על העצות הנהדרות שאני מקבלת כאן! אני מאמצת בחום את כל הרעיונות והעצות! אני מחכה כבר בציפיה לסוף הטוב של תשעת החודשים האלו!

stp51

New member
יערה../images/Emo70.gifמה נשתנה הלילה הזה../images/Emo35.gifשיהיה ב-../images/Emo50.gif

batiarr3

New member
גמני גמני הייתי בלידתם שלושת הנכדים

איזו חוויה מרגשת חושבת ומרגישה שהקשר איתם חזק בשל כך התאומים נולדו בקיסרי והיו פיצפונים ולכן לא הייתי בלידה - חבל אין מה לומר כשנמצאים בלידה של נכדים ובכלל - זו חוויה לכל החיים שתהיה לידה קלה

עדין אין חדש.. מעבר לכך שהיא מאוד מקוררת ולא

לוקחת כלום... הכנתי לה מרק עוף בתקווה שהאנטיביוטיקה של הטבע תקל עליה...

למעלה