בילי הגבר

BlueBeIl

New member
בילי הגבר

סתם, בכל מקרה היו פה המון וויכוחים די על אותו נושא והייתי רוצה להגיב... אורי אמר שהוא מתפלא שבפורום גרין דיי יש ימנים, ואנשים ישר קפצו וחשבו שהוא אמר שלימנים אסור לשמוע גרין דיי. לימנים מותר לשמוע מה שבא להם, מן הסתם, זה פשוט קצת מוזר וקצת לא מסתדר, במיוחד שרוב האנשים שכותבים פה עכשיו (והגיבו להודעות שנגעו באנטי-מילטיניזם וערכים שמאלניים ב"אידיוט" "טמבל" ו"יש לך ראש מעוות") הם כאלה שהתחילו לשמוע מאמריקן אידיוט - או לפחות מאוד מעריכים אותו, ואמריקן אידיוט הוא דיסק שמעביר מסרים אנטי מלחמתיים, אנטי כוחניים ושמאלניים כל כך חזקים ושקופים שזה כבר גובל בלהיות נדוש. זה קצת מצחיק שרגע אחד אתם שרים עם הסטיראו Bang, Bang goes the broken glass, man, Kill all the fags that don't agree, Trials by fire setting fire, Is not a way that's meant for me, וברגע השני אתם באים לפורום ועושים לינץ' על מישהו שמתנגד ללכת לצבא. אתם לא מרגישים פה בסתירה? ובכל מקרה, מי אני שאגיד לכם לשנות את הדעה הפוליטית שלכם, אבל תשמרו קצת על ראש פתוח. זה שהוא לא חושב כמוכם לא אומר שהוא ילד קטן ומטומטם עם ראש מעוות, זה פשוט אומר שאתם לא מצליחים להבין אותו. ואם איש אחד לא מצליח להבין איש אחר זה אומר שהאיש הזה מטומטם? זה אומר שהראשון לא יכול לשים את עצמו במקומו של מישהו אחר, הוא רואה את הדברים רק מנקודת המבט שלו. אל תמהרו כל כך לסתור דעה שסותרת את שלכם. אל תקראו רק בשביל להגיב על זה, תקראו אולי גם בשביל ללמוד משהו על דרך חיים ואידיאולוגיה שהיא לא שלכם ואולי לא הייתם נחשפים אליה במקום אחר. ותקשיבו קצת למסרים שגרין דיי כל כך השתדלו להעביר לכם... יד שמחזיקה רימון בצורה לב, מה זה אומר לכם?

®NuLy®

New member
אני ממש מסכימה איתך...

אבל מעצבנות אותי התגובות של אנשים מכן... שהמעריצים של גרין דיי מאמריקן אידיוט לא "מעריצים אמיתיים".... זה שיש אנשים ששמעו גרין דיי מדוקי או מכל אלבום יותר ישן שלהם זה לא אומר שהם יותר טובים ממעריצים שרק עכשיו התחילו לאהוב אותם....

BlueBeIl

New member
זה תמיד יהיה ככה...

כל להקה שתתחילי לאהוב יהיו את האנשים שאהבו אותה לפני ויגידו שאת לא שווה, רק מגלה אותם כשהם נהיים קצת פופלריים והם מלווים אותם שנים... אלא אם כן, כמובן, תלווי את הלהקה מההופעות הראשונות שלה
בקיצור לא צריך לקחת את זה קשה, מעריץ אמיתי או לא, תקשיבי למה שאת אוהבת. לאף אחד אין בעיה ממשית עם זה שאת שומעת את דוקי או את סמות'ד ולא חשבת על לעשות את זה לפני שאמריקן אידיוט יצא, הבעיה פה שיש מלא מלא אנשים שמכירים רק כמה סינגלים ומציפים את הפורום עם בילי הגבר... זה מעיק.

clam

New member
נכון

יש גם כאלה שכותבות- בילי הכוסון!!!1111 תעשה לי ילדדדדד !!!

®NuLy®

New member
תאמיני לי שסבלתי מזה מאוודד

ולא רק בפורום הזה... אלה גם בעוד פורומים....

Sum41xGiRL

New member
בלובל!!

לדעתי את צריכה לתת להילינג דראג הרחקה מהפורום, היא רק גורמת למריבות!!

healing drug

New member
סבבה שתיתן....

תודה על הנחמדות... ועוד לחשוב שביקשתי ממך סליחה... (בריב הדפוק שהיה לנו), יש לי בבקשה מחברי הפורום: אתם יכולים בבקשה לכתוב מה אתם חושבים עלי? סתם כי בא לי לדעת (למה יש כמה אנשים שגורמים לי להרגיש "רצויה")

דוקי1

New member
זה לא ניראה לי

קשור בפורום.. תשאלי אנשים במסרים או משהו.

healing drug

New member
תסתכלי אחורה ותראי שכן....

ודווקא אני לא שונאת אותך כי אני לא מכירה אותך...
ואולי את אחלה בנאדם שבעולם אבל אני לא יקבע אם אני מחבבת אותך או שונאת אותך מריב מטופש!!! ~וכן אני כן התנצלתי רק תסתכלי אחורה ותראי שכן~ וחוצמזה גם לא יזיק לבקש סליחה...בוא נגיד גם את קראת לי בתיאורים נחמדים\\\\....

HAN2005

New member
אני אוהבת אותך!

אם זה מה שאת חושבת(על בילי ג'ו הגבר- אני סולחת לך שגנבת לי) אולי בגלל זה לא סילקת אותי...

healing drug

New member
תודה חמודה!!!!../images/Emo140.gif גמאני אותך...

הייתי צריכה שמישו יגיד לי את זה, כי יש שתיים שעושים (לי!!!) הרגשה רעה בפורום וזה סתם גורם לאי נוחות...אולי גמאני להם אבל מאחת ביקשתי ממנה סליחה והיא ממשיכה...ועוד אחד שדוחף אותי לכל ריב שלו...

למעלה