בילי הגבר

HAN2005

New member
אוהבת גם אותך

האמתי לא דיברתי אליך (דיברתי אל המנהלת של הפורום שכתבה בילי ג'ו הגבר...) אבל את הכי חמודה מיכול האנשים כאן!

healing drug

New member
אוייש נכון../images/Emo9.gif

את רואה מה קורה שראשי מעופף.... אבל בכל זאת תודה לך... *לאפ יו*

HAN2005

New member
בילי ג'ו הזבל!!!

קשה לי לכתוב אתזה ואני עדיין בהלם! הרגע קרעתי שבילי ג'ו אנטי ציוני. זה אומר שהוא לא אוהב את ישראל? כי אם כן אני מתחננת למנהלת של פורום לינקין פרק שתחזיר אותי!!!

HAN2005

New member
העיפו אותי מישם!

וזאת הלהקה השנייה הכי אהובה עלי!

®NuLy®

New member
אני יודעת שהעיפו אותך... ויש סיבה..

אני ניכנסת לפורום ומודיעה שאת חדשה.. ואז את אומרת שגרין דיי יותר טובים מלינקין פארק.... זה לא משנה מה את חושבת... אבל זה ישר פותח ריבים.... כל הודעה שלך מתחילה בבילי ג'ו הנשם/גבר בלה בלה בלה.... א. מה זה קשור ללינקין?! ב. את מבינה שזה מעצבן את כולם.... גם פורום הזה... שבילי כן קשור לכאן {מעניין גם למה} בכל מיקרה אפחד לא רוצה אותך שם בפורום!!!! גם לא אני

HAN2005

New member
אז היה לי קצת משעמם ודיברתי שטויות!

רק הרגע ראיתי את ההודעה שכתבת! שיוווווו איזה פדיחה!!!!!!!!!!!!1 תגיד איפה זה עוד מופיעה?? מה עשיתי לך?

®NuLy®

New member
אוייש נוו אל תעשי את עצמך...

דבר ראשון אני לא מנהלת פורום לינקין פארק אז אנ ילא יכולה לעשות כלום! דבר שני הכל כתבתי בהודעה הגדולה.. זה לא עשית רק לי!! אלה להמון אנשים בפורומים שמצוינים שם...

HAN2005

New member
אוקי....

ראית את התגובה שלי על מה שאמרתי לאלה שאמרו שאני כל הזמן אומרת "בילי ג'ו הגבר". זה לא שאני אומרת לך משהו, רק אני לא מבינה למה אנשים מתעצבנים מזה, זה היה רק הנושא וזה לא קשור לתוכן. רק בהתחלה רשמתי את זה בפורום לינקין, ואז סתם צחקתי עם אנשים. כנראה אי אפשר לצחוק איתכם.

®NuLy®

New member
בלה בלה בלה...

בכל מיקרה אמרתי שאני לא מנהלת פורום לינקין פארק... וזה לא תלוי בי אם להחזיר אותך או לא... אבל אם זה היה תלוי בי החיים לא הייתי מחזירה אותך!!!!! ובקשר לבילי ג'ו הגבר תאמיני לי שאם בכל הודעה שלי הייתי רושמת בנושא אמינם הגבר/הנשם זה היה מעצבן... כי בעצם את לא מכירה יותר מ-3 שירים של גרין דיי ומה שאת מתעסקת פה זה רק בחיצוניות של בילי.. בילי הוא לא דוגמן הוא זמר!! את צריכה להתעסק במוזיקה המצוינת שהוא עושה ביחד עם טרה ומייק שגם הם מאוד מוכשרים כמו בילי

HAN2005

New member
למה לא היית מחזירה אותי??

המנהלת סתם העיפה אותי! נשבעת לך שאני לא יודעת למה! רק פתחתי בבילי ג'ו הגבר (כנראה שזה שאמרתי שהסולן נראה כמו חיזר שמנסה לעשות את עצמו "קול" כמו בילי ג'ו שאפילו לא צריל להתאמץ... קצת השפיע עליה.....)

®NuLy®

New member
../images/Emo2.gif

בעעע עכשיו אני ממש כועסת עלייך!!!!!!!! צ'סטר מנסה להיות "קול" וניראה כמו חזיר!!!! את ממש הגזמת!!! למה שצ'סטר ינסה להיות כמו בילי?! וחוץ מזה המוזיקה של גרין דיי מאוד מאוד שונה מהמוזיקה של לינקין פארק... אין אפילו מה להשוות... זה שאת מכירה 2 שירים שלהם זה לא אומר כלום!!

HAN2005

New member
אוף איתך!!!!!!!!11111

אני מכירה את כול השירים של לינקין פארק! ו4 של גרין דיי

למעלה