בילי שחקן!!!!

clam

New member
למרות שבלינק באלבום האחרון שלהם

היו מאוד מוזרים, ועשו משהו די שונה. אבל כשאני אומר בלינק אני מתכוון לאלבומים האחרים שלהם. האלבום האחרון לא מייצג אותם ממש.

BlueBeIl

New member
בלינק הוקמה בעקבות גרין דיי

ורואים שמירב ההשקעה היא בתדמית ולא במוזיקה. גרין דיי יצרו לעצמם תדמית מטופשת אבל גם השקיעו במוזיקה, בלינק משקיעים בתדמית המטופשת. האלבום האחרון שלהם הוא אחר... וממה שראיתי אמ טי וי לא ממש התלהב ממנו. אז אם גרין דיי זה פאנק פופ, גם בלינק זה פאנק פופ אבל קצת פחות מוצלח, וגוד שרלוט סימפל פלאן וכל אלה שקמו אחריהם... זה כבר ממש מחמאה לקרוא להם פאנק פופ.

clam

New member
בלינק ממש לא הוקמו בעקבות גרין דיי

גרין דיי הוקמה בערך בשנת 89. בלינק הוקמה בערך בשנת 92. לדעתי בלינק לא שמעו על גרין דיי עד שהם התפרסמו מדוקי ב94. ואם כן אז הם ממש לא "הקומו בעקבות גרין דיי". בלינק הושפעו מלהקות כמו בד רליג'ן ודיסנדנטס. מה שכן זה שגרין דיי הביאו את הפאנק למיינסטרים בארה"ב וזה פתח לבלינק דלתות וזה עזר להם להתפרסם. גוד שארלוט ניו פאונד גלורי וסימפל פלאן וכל השאר אלה להקות שהושפעו בעיקר מגרין דיי והן גם נהנות מגל ההצלחה של בלינק וגרין דיי. לסיכום, להגיד שבלינק הוקמה בעקבות גרין דיי זאת טעות. אפשר להגיד שבלינק הצליחו והתפרסמו בעקבות ההצלחה של גרין דיי. איך בדיוק גרין דיי יצרו לעצמם תדמית מטופשת? מה הכוונה השקיעו גם במוזיקה? בלינק לא משקיעים בתדמית המטופשת. גם בלינק וגם גרין דיי לא מתעסקות בענייני תדמית. אלה להקות שעושות מוזיקה פשוטה וזהו. לא צריך לסבך הכל

TwiK

New member
גרין דיי זה בהחלט פאנק פופ

אי אפשר להשוות את גרין דיי ל nofx rancid גרין דיי זה להקת אם טיו וי פאנק פופ זה לא חייב להיות דפוק גם בלהקה שלי יש קצת אלאמאנט של פאנק פופ אבל בקטנה כנסו לשמוע : www.purevolume.com\_minimarket__ to the face

lulit kulit

New member
חבל...כי לא!

רןבם בגדול של השירים של השירים של גרינדיי הם רוק.. והלהקה שלך קצת מחקה את גרינדיי אבל אתם טובים! ובלינק 182 להקה מעולה .. והם רוק אפילו יותר מגרינדיי. והתדמית הדפוקה שנוצרה להם היא אחלה תדמית שבעולם! ותמשיך עם המוזיקה כי יש לכם עתיד

דוקי מן

New member
רנסיד זה פאנק מסריח

איך אפשר לשמוע את החרא הזה בכלל. הורדתי כמה שירים שלהם למחשב והיו כמה שיצא לי לשצומע אצל חברים וזה פשוט מוזיקה מסריחה. אם כבר פאנק אז the clash

למעלה