באיזה עניין?
ב בת אל 7 New member 14/11/05 #29 קודם כל ראיתי את דעתך ..לפי דעתי פעם זה היה נכון אך הוא מאד התקלקל בקשר לאיזה ענין, כנראה שהתבלבלו לי העינים ,ראיתי שאת כתבת ..שכתבת אני עניתי לך כנראה שזו את, בינתים אני לא רואה את הכתבה בקיצור נשכח מזה
קודם כל ראיתי את דעתך ..לפי דעתי פעם זה היה נכון אך הוא מאד התקלקל בקשר לאיזה ענין, כנראה שהתבלבלו לי העינים ,ראיתי שאת כתבת ..שכתבת אני עניתי לך כנראה שזו את, בינתים אני לא רואה את הכתבה בקיצור נשכח מזה
S shkedud New member 14/11/05 #30 בת אל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif
ח חונה לרגע New member 14/11/05 #32 פלומה ג'מותי ביל ההורס מדליק..... אוחחח הוא כזה מתוק... אני בוחנת גברים לפי כפות הידיים ולא יש ידיים חבל"ז....
פלומה ג'מותי ביל ההורס מדליק..... אוחחח הוא כזה מתוק... אני בוחנת גברים לפי כפות הידיים ולא יש ידיים חבל"ז....
P p a l o m a New member 14/11/05 #33 אני בודקת גם גברות לפי הידיים../images/Emo6.gif בכל אופן כפות הידיים של קלינטון באמת יפיפיותתתתתתתתתתת....
אני בודקת גם גברות לפי הידיים../images/Emo6.gif בכל אופן כפות הידיים של קלינטון באמת יפיפיותתתתתתתתתתת....
א אפי 7 New member 14/11/05 #36 wow מה החרמנות הזו - מה הבדיקות אני בודקת גבר לא לפי הידיים אלא מה הידיים עושות. אני בודקת גבר לא לפי הפה אלא מה הפה מסוגל לעשות. אני בודקת גבר לפי ה-... חידה. אלא מה מסוגל לעשות. אנימו - אם זה אמור להימחק - בבקשה. ערב טוב
wow מה החרמנות הזו - מה הבדיקות אני בודקת גבר לא לפי הידיים אלא מה הידיים עושות. אני בודקת גבר לא לפי הפה אלא מה הפה מסוגל לעשות. אני בודקת גבר לפי ה-... חידה. אלא מה מסוגל לעשות. אנימו - אם זה אמור להימחק - בבקשה. ערב טוב
ח חונה לרגע New member 14/11/05 #37 חחחחחחחחחחחחחחחח אפי ../images/Emo94.gif אני בדיוק התכוונתי למה שאת כתבת אבל לא הצלחתי ל"רקום" ריקמה כל כך יפה את משו משו אפי
חחחחחחחחחחחחחחחח אפי ../images/Emo94.gif אני בדיוק התכוונתי למה שאת כתבת אבל לא הצלחתי ל"רקום" ריקמה כל כך יפה את משו משו אפי
M maxima New member 14/11/05 #46 שקדוד איפה גסויות??...../images/Emo13.gif אני לא רואה זה לא על טיבעי זה טיבעי
S shkedud New member 14/11/05 #47 סתאאאאאם מקסימוש, הייתי צריכה לגיד משהו, אוֹבּ אִיך גֶעזוּגְטְ... עוד לא למדת לא לקחת אותי מדי ברצינות?
סתאאאאאם מקסימוש, הייתי צריכה לגיד משהו, אוֹבּ אִיך גֶעזוּגְטְ... עוד לא למדת לא לקחת אותי מדי ברצינות?
M maxima New member 14/11/05 #56 שקדוד ...אומרים על גבר קרח...../images/Emo13.gif שהוא מאהב ניפלא....
א אנימו New member 14/11/05 #43 ../images/Emo124.gifחברות-נראה לי שמאוד התקדמתן בשבוע האחרון התקיים כאן איזה קורס שלא ידוע לי עליו? אפי-עליך לא הייתי מאמינה קרעת את האובייקט כמעט לגזרים
../images/Emo124.gifחברות-נראה לי שמאוד התקדמתן בשבוע האחרון התקיים כאן איזה קורס שלא ידוע לי עליו? אפי-עליך לא הייתי מאמינה קרעת את האובייקט כמעט לגזרים
מ מיכה רגב New member 14/11/05 #55 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif