בין מציאות לוירטואליה

בין מציאות לוירטואליה

הרבה מאתנו בעלי כרטיסים באתרי הכרויות, מכירים את רזי המקום והקודים הסודיים שפותחים את כל הדלתות. רובנו אף יצא לדייט + באמצעותם. לכולנו יש נסיון רחוב - מן העולם המציאותי, שבו boy meets girl רגיל, טבעי. כולם אומרים שזו רק עוד דרך להכיר, האינטרנט. אני כמותם, חושבת כך. אבל זה לא מדויק לומר שזו רק עוד דרך, כי יש משהו בדרך הזאת שהיא שונה מהדרכים האחרות (במציאות). אנחנו מתנהגים אחרות, מחפשים אחרת, בוררים ומסננים אחרת, חושבים אחרת, או שלא... במציאות יתכן והיינו שואלים דבר ראשון גיל, בעוד באינטרנט כל המידע הטכני הוא הראשון שאנו יודעים, בד"כ. אז מה ההבדל בין הכרות מציאותית לבין הכרות וירטואלית: האם אנחנו מתנהגים, פועלים, מדברים באותה הדרך? האם אנחנו שמים דגש על אותם הדברים? האם מה שמנחה אותנו זהה בשני המקרים? האם החיפוש שלנו משתנה בין המציאות לדמיון? אם התשובה היא כן, שקיים שוני - מהו? במה הוא בא לידי ביטוי? איזה עולם עדיף לכם? במה אתם יותר מאמינים - הכרות מציאותית או וירטואלית?

כבר שנתיים

שמטייל מידי פעם באתרים האלה מעולם לא ניפגשתי.... אוהב את העולם הוירטואלי אוהב לדבר על הכול בלי חשש והעולם הזה נותן את האפשרות.

וסיפור קטן....

יום אחד הכרתי מישהי דיברנו דרך האתר היה מדהים התחבר לי לנשמה חיכיתי לשיחות איתה שעות של שיחות כבר התאהבתי.... ואז קלטתי שזו גרושתי.....

חחחחחחחחחח

אתה צוחק, נכון? חחחחחחחח אתה נהנה מהוירטואליה, רק בשביל מה? שעת וידוי? האפשרות של החשפיה האולטימטיבית ללא "מחיר". מעולם לא נפגשת עם אפחת מהעולם הוירטואלי? למה? אם מותר לשאול.

בככלל לא צוחק

כמה שבועות אחר כך סיפרה לי שהכירה מישהו נדלקה עליו טוטאלית אבל המנייאק נעלם לה מהעולם הוירטואלי כן נפגשתי היו לי מערכות יחסים די ארוכות....אבל לא מאתרי הכרויות שם זה בשבילי ...רק בשביל החשיפה המדהימה.

דיברתי על וירטואליה בכלל

הזכרתי את אתרי ההכרויות, אבל דיברתי בכלל. איך עלית על זה שזו גרושתך והיא לא עלתה עליך? חחחחחחח מצטערת שצוחקת, זה מעלה חיוך

תראי

אני חבר בפורום אחר ששם יש המון מיפגשים והייתי בכמה אז זה שונה מבחינתי מאתר הכרויות איך עליתי על זה שזו היא שאלתי אותה שאלה והיא ענתה בדיוק כמו גרושתי... זה קפץ לי לראש ואז התחלתי בקטנות לשאול כל מיני שאלות וזה התאמת לי

גלי 1970

New member
אמרת לה שזה אתה?

ואני מכירה מישהי שניכנסת לקופידון כל פעם בניק אחר לחפש את בעלה(פרודים) ומצליחה כל פעם מחדש לעלות עליו כי גם הוא משנה ניקים וכה היא מדברת איתו כל פעם שעות על גבי שעות והוא לא יודע שזו היא...

נעלמת לה, והיא סיפרה לך על עצמך

חחחחחחחחח הזוי לחלוטין פשוט הזוי
ככה זה בעולם הזה, אם לא היינו שם, לא היינו מאמינים שזה אפשרי. מפגשים של פורום הם שונים מאתרי הכרויות, כן, צודק. קבל ביטול על הערתי... אכן דיברתי רק על אתרי הכרויות. השעה, אתה יודע... (החום שטרם ירד)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה צוחק, נכון? כי אני נקרעת כאן ממך ומהסיפור הזה ובסוף יצא שאתה כולך ברצינות גדול!!
עליי המתנה לחתונה... חחחחחח סיפור טוב!! ממש טוב...

אני ממש רציני

תראי כשהכרתי אותה...בעצם בשנייה שהיא נכנסה למקום שנפגשנו ידעתי שאני מתחתן איתה!!! וזו בעיה כי אני עלול להתאהב בה שוב בסיטואציה כזו

אם הוירטואליה הסירה את הזהות מכם

ונותרתם רק אתם, עירומים מהכל נפש אל נפש ומצאתם "אהבה" (כי זה בוירטואלי) האם זה אומר שבלתי אפשרי למצוא אותה שוב, במציאות, כשתשימו עליכם את המעטפות של הזהות? למה אתה מפחד להתאהב בה שוב? אולי גם היא תתאהב בך? אולי אני סתם אוהבת happy end וכאלו... אבל גבר שאומר שהוא יכול להתאהב באקסית שלו מחדש, אני אומרת - למה לא, בעצם!

חחחחחח גם לי זה קרה

אמנם לא התאהבתי למזלי... אבל דברתי ימים עם ידיד שלי בלי לדעת... אחרי כמה שבועות נפגשנו במקרה, ודברנו על הנושא, והבנו שאנחנו גולשים באותו חדר צאט באותם שמות, השווינו ניקים והבנו שדברנו המון אחד עם השני... הודינו לאלוהים שלא קבענו להיפגש כי ברגע שהיינו קולטים אחד את השני היינו צריכים מישהו שיוציא אותנו עם שפכטל מתחת לשולחן... אבל מי שיצא מפגר היה הוא :) כי אני הייתי אני, והוא לעומתי שיקר בכל כך הרבה דברים, שבחייםםם לא הייתי מעלה על דעתי שזה הוא

איזה פאדיחות זה הקטעים האלו ../images/Emo13.gif

שאין לך מושג מי זה, בסוף את מגלה שזה השכן אפרופו השכן... חחחחחחח אני הדחקתי את הסיפור הזה אבל אתם ככה נחשפתם, אז אני אחשף גם אאוץ, זה קשה אחד שלח לי פניה באתר הכרויות, הוא היה צעיר ממני באופן משמעותי ולכן ויתרתי. הוא היה עקשן, לא ויתר. כתב הודעות מדהימות... בחיי שנגע בי. בסוף נכנעתי והסכמתי לעבור לטלפון. מדברים לנו בטלפון, אה דא, וכל החרטה... מזכירים את מקום מגורינו, איפה שההורים.. ואז נופל לי האסימון... הוא היה שכן שלי... למעשה הוא היה האח הצעיר של חברה שלי בת גילי, שהיתה שכנה שלי.. הוא היה השכן הדפקט שלי (משהו לא היה בו תקין) אני קלטתי את זה, ולא ידעתי איפה לקבור עצמי הרגשתי שבא לי להקיא ולרחוץ עצמי שעות שזה יעבור חחחחחחחחחחחח פאדיחות בעולם הזה זה תמיד יכול לקרות

למעלה