ביפרים ומשל הזאב

drorled

New member
ביפרים ומשל הזאב

שלומות, שאלה לי לכוננים שבינינו בנושא מדיניות הפעלת הביפרים באזורכם. באזורי (לכיש) מוציאים ביפר על כל שטות, גם כאשר יש אמב' יוצא מהתחנה למקרה. התוצאה היא לטעמי די ברורה ויש לה השלכות קשות על תפקוד כונני ההצלה. היות והעניין נתון בויכוח מר וטרם מצאתי אוזן קשבת לטענותיי בנושא, אני מעוניין לדעת מה נהוג באזורכם מבחינה זו ומה דעתכם בנושא- האם יש צורך בהוצאת ביפר לכל מקרה? לכל מקרה דחוף? לכל מקרה דחוף רק כאשר אין אמבולנסים זמינים בעיר? תודה ! דרור.

eranlevi1984

New member
תגובה

בעקרון גם באיזור שרון מוציאים ביפר כוננים על כל מקרה(מה שגורר ביטול ביפר על ביטול מקרה) ונכון שלעיתים אין צורך,אולם כונני ההצלה ומד"א בדר"כ מגיעים למקרים ראשונים כי הפריסה שלהם טובה יותר מאשר פריסה של אמבולנס שתופס שטח גדול. נכון שלפעמים זה מזכיר את משל הזאב ההבדל הוא שהכוננים גם יודעים לסנן בין הקריאות ולא יוצאים למקרי "כאב ראש" . בתחנה שאני מתנדב בה(זכרון-יעקב) אנו פוגשים במקרים רבים את כונני ההצלה לפנינו והם פשוט מקלים על העבודה ועוזרים בדיווחים עוד לפני הגעת הצוותים ואל תשכח שהם מייצגים גם את מד"א שתורם למוניטין של הארגון.

Queen nuli

New member
ערנוש../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

מתה עליך:)

d d s s

New member
איזו שלי?!?!

אני אנה שוסטר, הילדה שהתקשרה אלייך בקשר למסיבת מתגייסים, מהמזכירות נוער! וQUEEN NULI זאת רותם קוטיגרו היקרה, אחותה של מתת (עכשיו זה מתת5). אתה לא רוצה לדעת למה... גם אני לא. הבנת?

Queen nuli

New member
אנוש בובית../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

כשאומרים שלי מתכוונים לשייכות יענטו- שלך, שלי שלנו שלהם וכו'
עד כאן רותם מורה ללשון לילה טוב.

d d s s

New member
אהה

מה אני יעשה אין פה ניקוד! הבנתי. למרות שאני בלונדינית, אני כן חכמה. אז ערן.. למי התכוונת כשאמרת יפה שלי?!?! סתם בצחוק, ברור שלרותם היפיופה שלנו.

מתתוש

New member
אל בהלה

זה רק לשם צחוק... לא מעבר לזה חס וחלילה... עידן אל תלחץ...

עידן כץ

New member
אין פה מצב להשתלטות נכון?

מתת...אם החיים שלי לא בסכנה...אין מצב שאני נלחץ משום דבר...לידע כללי! אין סיכוי שהפכנו את הקומונה לשלנו נכון?

למעלה