ביקורת הופעה - קולטורה 9.2

Silly A

New member
ביקורת הופעה - קולטורה 9.2 ../images/Emo70.gif

חזרתי מההופעה, וחבר'ה, באמת שאני הבנאדם הראשון שמפרגן פה, ועל אף הגרופיות המובהקת שלי... בשורה תחתונה היה מאכזב. אולי זה הסטאנדארט הגבוה שהצבתם במיני-הופעה בג'י ספוט בזמנו בהרכב הנ"ל, אבל הערב פשוט לא סיפק ת'סחורה. לי זה לא כל כך משפיע, אני לקחתי אוטובוס הלוך ואוטובוס חזור, אבל אני חושב על חבר'ה שבאו מירושלים, וכואב לי עליהם. "הגודל לא קובע", אבל היה קצר, וזה לא לעניין. כשטונה אמר לפני "ברזלים" שזה השיר האחרון, לקהל הייתה הבעת WTF על העיניים. אני מבין שלא היה מקום להופעה של שעתיים, אבל 40 דק' זה בהחלט משאיר תחושת החמצה. באשר לסאונד, פרט לפידבקים, פשוט לא שמעו מספיק טוב את הראפ (השירה של מיטל נשמעה פיצוץ). בעיקר אצל הרכב שהדגש אצלו הוא על פלואו, היו כמה וכמה מקומות שלא ניתן היה להבין מילה (זכור לי לרעה "אוז בא"). חוץ מזה היו כמה פאשלות וחיפופים און-סטייג' ש... וואלה זה עניין של מידה, כשזה קורה באופן נדיר ונקודתי - זה חמוד, ומוסיף לאווירה. לדעתי האישית, תחושת ה-"אההה... אנחנו בהופעה וזה? וואלה. אוקיי." הייתה מעט מוגזמת. קחו את זה כביקורת בונה, תמיד יש מיליון ואחד גורמים לשטויות האלה שהקהל לא מודע אליהם, ו... זה לא יפריע לנו להתראות בהופעות הבאות, בתקווה שההודעה הזאת תידחק ותישכח בדפי ההיסטוריה. רק אהבה
. סילי אאוט.

The Macker Girl

New member
ככה...

סה"כ, אחרי שלא ראיתי את השבט המווווון זמן בהופעה, נהנתי מאוד. היה מצחיק, היה שמח והכי חשוב - הייתה מוזיקה טובה. אז נכון שהייתה בעיה קטנה בסאונד (חוץ ממתוקה, כמו שאמרת, שנשמעה מצוין), אבל על זה היה אפשר להתגבר איכשהו... מה שכן, אני באמת חושבת שכדאי שההופעות הבאות יהיו ארוכות יותר. לצערי, נגמר מהר מדי
אבל... שורה תחתונה, היה טוב
מחכה להופעות הבאות... לילה טוב לכולם
נ.ב. סוף סוף אני מחזיקה בדיסק של השבט

../images/Emo45.gif על הכל.

אני עמדתי ממש מתחת לאף שלהם, אז שמעתי אותם קצת יותר טוב. אבל הסאונד בהחלט היה זוועתי. ויש הרבה במה שאתה אומר, אז קח
וזהו. (אגב, סליחה שלא אמרתי לך שלום, הייתי קצת באאוט עקב היותי חולה אנד שיט.) היה ענק, חברים. :) לילה טוב.

OceaND

New member
אם את עדיין חולה אז תרגישי טוב :)

בעצם גם אם לא, אז עדיין תרגישי טוב :)

מסכימה עם כל מילה.

למרות האוטובוס הלוך אוטובוס חזור ששימש גם אותי, הייתי מוותרת על להגיע.

JamicaniT

New member
מסכימה עם רוב הדברים,

ציפיתי ליותר - אבל מקווה שההופעה הבאה תהיה לפחות יותר ארוכה :) [אח, טונה
]

Jimmiet

New member
../images/Emo24.gif ["החברה מירושלים.."]

תגובתי פה ותוספת של
לצליל ומיכלי שלוידעת אם הן קוראות שם.. אז פה :) בסופו של דבר היה נחמד, אך מאכזב..
לסילי. אמרו כן לרוסי.

אני נהנתי ../images/Emo13.gif

אני עייפה מדי להעביר ביקורת על סאונד ובלה בלה... היה קצר כן, אבל היה כיף
מחכה כבר להופעה הבאה!!! אה כן.... מתוקה מ-ד-ה-י-מ-ה
, התהפנטתי

Funky Giraffe

New member
כנ"ל

מתוקה נשמעה כל כך טוב שהתעקשתי להאמין שזה פלייבק חלק מהזמן. יש לה איכויות ווקאליות שאי אפשר להסביר, הנגנים פצייץ, והאמ.סיז נשמעו מצויין חוץ מזה שאוז לפעמים דיבר חזק מדי למיקרופון (?) ושהיו פידבקים כל כך מעצבנים פעם ב- שנראה לי שאם הייתי עומד כנגן על הבמה הייתי יוצא מריכוז כבר

Funky Giraffe

New member
כן, שמעתי ../images/Emo3.gif

אני קונה את הדיסק רק ביום ראשון אני מאוד מבסוט מזה, באמת שלא יכול להסתיר את זה כפרע עליהם :) ד"א ברזלים אחד השירי ריאליטי הטובים ששמעתי, כי אני מזדהה איתו רצח

למעלה