הביקורות שלי../images/Emo70.gif
אחח כמה שחיכיתי להופעה הזאת ומרוב שאני בגרוש מתמצא בת"א (אני מקרית חיים לא יוצא לי בקושי להיות בת"א) הגעתי ברכבות ומוניות. נסעתי עד להגנה משם הלכתי לתחנה המרכזית. לקחתי מונית ספיישל מסתבר (35 ש"ח) כפרה על הכסף! הגעתי לקולטורה ושם עמדה לה ילדה חמודה רק היא (
הילה - Heels) קיצר דיברנו קצת גם עם השומר אחר כך באו עוד כמה בנים (מצטער לא זוכר שמות) קיצר נכנסנו קצת אחרי 9 שילמנו בקופות ונכנסו בפנים לפני ההופעה הכרתי עוד כמה אנשים (הדר,איליה,חן,עידו,שני,הילה,אמיר,יפעת (באמת דומה למתוקה
,שמרית מצטער אם שכחתי עוד אנשים) קיצר אחלה אנשים אחד אחד. ההופעה התחילה באיחור של שעה! תפסתי את עמדתי ליד מורן והדר (ממש מול אוז ) וגם מטר ממנו לא הכי הבנתי את כל מה שהוא אומר פיי איזה מהר הוא מרפרפ!. ההופעה היתה מעולה טיפה פאקים בסאונד את מתוקה שמעתי מעולה (2 מטר ממני
) אדם (הדר הוא לא היה בפלייבאק
יש לאדם קול מעולה! טונא הכי אתה שולט על הבמה עם זה בשואו הוא בשירה תותח על זה מה שבטוח! מתוקה אחח מתוקה הקול שלך העביר בי צמרמורות את ווקאלית שלא נראתה כמוהה! (חח איזה מתוקה היא צעקתי לה איזה קול והיא מחייכת ואומרת תודה) ראבק מתוקה כזאת קטנה במציאות!. איכזב אותי שלא שרו את גורם לי! סך הכל הוםעה מעולה רק קצרה מידי הבסיסטים שלהם מעולים איזה נגינה פשש תותחים אחד אחד (סך הכל 2
) הDJ תותח אחלה ביטים סקראצים וכל שאר מיני הירקות. שמעו זה פעם ראשונה שלי בקולטורה ככה שאני לא מכיר ת'סאונד שלהם. היו פאקים בסאונד אבל הרגשתי אותם פחות כי הייתי ממש קרוב לבמה והבנתי כמעט כל מה ששרו. סיום ההופעה (יוו עברה כל כך מהר!) נתנה כל כך הרבה טעם של עוד וזה הכי איכזב. אחרי ההופעה דיברתי עם טונא (בחור מצחיק אבל אחלה גבר) נורא העריך את זה שבאתי מקרית חיים ואמרה לי שתופס ממני אחלה בן אדם ואמר שללא לכל אחד הוא אומר את זה אמרתי לו שהערכה שלי לשבט מאוד גדולה ואני לא מצטער אפילו טיפה שהגעתי ועוד כמה דברים דיברנו על הדיסק ומתי הם באים לאיזור שלי ומה עם עוד הופעות וכאלה...גם טונא הוסיף שיש לו חברים מהקריות והם לא באו גם שאלתי אותו אם יש כבר שירים לדיסק הבא הוא אמר שיש אבל יש עוד זמן לדיסק הבא (גורם לי יופיע לפי הבנתי בדיסק הבא
אח"כ גם יצא לי לדבר עם אוז אמרתי לו שהוא מרפרפ מעולה אמר תודה וזה וגם מאוד העריך שבאתי מהקריה שלא מי אני בפורם. אדם לא יצא לי לדבר איתו בקושי רק להגיד לו שהיה ממש טוב והוא שר ממש טוב. חח מונצאקות מצחיקים אתם שיגענו אותכם אחרי ההופעה. לסיכום היה מעולה שווה כל אגורה (מעל 100 שקל נסיעות אבל כוסאמוק שוווה!) אחלה אנשים יש בפורם למי שיצא לי להפגש איתם. מקווה שבקרוב מאוד תהיה עוד הופעה והפעם תהיה בלי פאקים! חזרה היה לי סיפור להגיע אבל בסוף הגעתי שפוך מעייפות אבל הכי מרוצה שנסע לשם. אהה וקניתי את הדיסק והוא אין לי דבר אחד רע להגיד עליו רק דברים טובים ואיזה הפקות ביטים מילים פשוט דיסק מושלם סיפק לי את כל מה שרציתי בדיסק היפ הופ. תודה לכם השבט על הופעה מעולה הנאה אדירה עשיתי לי ת'שבוע הרבה כבוד אהבה הערכה אתם תותחים אחד אחד. אהה ומזל טוב Dj Obiwan!
אנשי הפורם היקרים מקווה להכיר בהופעות הבאות יותר אנשים. אז מה נותר להגיד בעזרת השם נראה אותכם בהופעה הבאה! ש.ב.ט בית ספר בלייב באמת עשיתם לכולם בית ספר!