ביקורת הופעה!!!!

ביקורת הופעה!!!!

כן כן היום היתה ההופעה המדוברת!! והרי לכם דיווחים
איך שיצאה שבת, אני וחברה שלי טסנו למקום, כי היתה פתיחת דלתות בשעה 6 ושבת יצאה רק ב5 וחמישה!!! הגענו ממש על הדקה, ועוד לא פתחו דלתות. היה תור ממש ממש ממש ארוך וממש התבאסתי. זה היה בערך על כל הרחוב! ואז פתאום זאת מהאתר הרשמי באה ואומרת לי שאנחנו לא נכנסים מהתור הזה, אנחנו נכנסים מדלת אחרת של אורחים!!!!! ומה זה אומר ? שהלכנו לתור אחר לגמרי והיו שם לפנינו בערך 3 אנשים!!!! זה היה כה כיף ובכלל לא היינו צריכות להלחץ ולרוץ- יכניסו אותנו מוקדם ונוכל להיות בשורות הראשונות, עוד לפני כל מי שחיכה מ6 בבוקר!!!!! בקיצור צהלנו ושמחנו, ואז פתחו דלתות ובאנו להכנס- אבל לא היינו ברשימה!!! ואז כולם אפילו מהתור המסריח נכנסו ואנחנו חיכינו שבת' (העוזרת האישית של קין) תבוא ותכניס אותנו... קיצר שוב התבאסנו כי איבדנו את היתרון... ואז נכנסו ובאמת היינו יחסית מאחורה והיה דווקא אפשר לראות סבבה... קיצר ישבנו לנו שם איזה חצי שעה וכבר עמד להתחיל המופע... ופתאום אני קולטת מהצד את בת' שוב, ואני שמה לב שהיא מנסה למשוך את תשומת הלב שלי כדי להגיד לי משהו (הייתי בטוחה שהיא מדברת אל אנשים אחרים) ואז היא כזה אומרת לי- "אתן לא אמורות לשבת פה- שמרנו לכם מקומות מקדימה!!!!!" ואז היא לקחה אותנו, ושתי השורות הראשונות באולם הכי באמצע, היו ריקות לגמרי והיא אמרה לנו- זה המקום שלכם!!! נגנבו לגמרי!!!!! גם הגענו מאוחר וגם היה לנו בסוף באמת את המקומות הכי טובים באולם!!!! (ישבנו אבל שורה שניה כי בכל זאת קצת התפדחנו... בכל מקרה ראו מצוין ולפנינו לא היו בקושי אנשים רק כמה עם מוגבלויות שבאו להופעה בגלל שזה היה התרמה בשבילם... ) בקיצור היה 4 להקות חימום 3 לא מוכרות ואחת היתה the Script שזה היה סופני... ואז אחרי המון המון זמן קין יצאו (אני מקצרת את העניינים
) או יותר נכון טום יצא, וביצע באקוסטי את AAA ואז את FP!!! (כן כן!) היה ממש יפה.. ואז הצטרפו שאר החבר'ה לבמה.. כל ההופעה היתה אקוסטית אגב.. טום הסתכל אלינו כמובן כמה פעמים כי ישבנו ממש מול הפרצוף שלו, וג'סי קלט אותי בשלב מסוים והרים את שתי הגבות שלו בצחוק כזה וחייך... וגם אחרי זה עוד כמה פעמים- זה היה פשוט כיף, הוא כל כך חמוד!!!
קיצר אחרי זה היה TLAL שכל כך יפה יותר בלי סינתיסייזר- זה גם מה שכתבתי בביקורת שדמיינתי שיהיה בהרבה יותר יפה, וזה כל כך ככה!! ואז YHTMA שעדיין לא מתרומם כשמוציאים ממנו את הביטים האלקטרוניים המוזרים... ואז WMAWBS!!!- תמיד מהמם
אגב הקול של טום היה פשוט במיטבו היום, מהמם חזק וברור, הוא נשמע כמו על הדיסק! ואתם יודעים שאצלו זה לא עניין של מה בכך... ואז EC הנהדר וPS המדהים אחרי זה נכנסו כנרים ונגן של מסור מוזיקלי ועשו את LITE, ואז היה את SOWK שמשום מה פתאום נשמע לי רענן יותר (וגם הכינורות נשארו בשיר הזה) ואז לעוד שיר עם הכנרים היה את YDSM שיר מהמם, כמובן. הוא כל כך התאים אחרי SOWK שפשוט רואים שהוא קין קלאסי ויפה. ואז הם העמידו פנים שהם הולכים וכל החרטה הזה וחזרו כמובן להדרן בו הם ביצעו את PA שהיה נחמד באקוסטי (אבל הוא עדיין צרח בIM GONNA... וכו') ואז ספיירלינג שהיה עדיין קצבי אבל בלי הגיטרה והסינתיסייזר והתופים זה עדיין היה שונה אבל עדיין כיף (וג'סי חייך כל פעם שקפצתי, יאי!
) קיצר ישר אחרי שהם סיימו עטנו לבמה ולקחנו סט ליסט (מוזר היינו היחידות שקפצו לשם, עוד נשארו כמה ואף אחד לא בא... בטח באו אחרי זה...) וגם את המפרט של ג'סי לקחנו!
ועכשיו לדברים הכיפים באמת של הערב- המתנות!!! אחרי ההופעה רצנו מהר למאחורי הקלעים- ומזל שכך - כי טום פשוט עמד לו שם בדד מעשן סיגריה- כאילו שהוא לא אמור להיקבר במסיבה שם בפנים לאיזה שעתיים ורק אז לעשות טובה שהוא יוצא! הוא ביקש ממנו ומעוד כמה מעריצים לחכות שניה שהוא יסיים את הסיגריה ואז הוא חתם לנו ואמר שהוא ממהר ליומולדת... אבל בשלב זה עליתי על הפתרון- איך טום הופך להיות בן אדם נחמד- כשמטפחים לו את האגו ע"י מתנות!!! ואמרתי לו טום יש לי מתנה בשבילך מהפורום בישראל- והוא אמר- וואו באמת? ואז הבאתי לו, זה כשכואבות הרגליים, זה יהיה לך ממש טוב אחרי ההופעות!!! אז הוא אמר: :וואו!!!! (ממש בהתלהבות והוא צחק גם!) זה ממש מעולה תמיד ממש ממש כואבות לי הרגלים זה קורה כל הזמן! ואז הוא היה פתאום נחמד ונשאר כזה במקום לברוח, אז היה לי אפילו כמה שניות להסביר לו שעל השקית של הנעליים כתוב צ'פלין בעברית והוא ממש התלהב ואמר תודה רבה ונורא נורא שמח וחייך וזה היה נחמד שאי פעם ראיתי מטום!!!!!!!
(ואגב, ושרי את צריכה לשים לב בעיקר, חברה שלי שהיתה איתי, אמרה שטום חתיך על (זה פעם ראשונה שהיא רואה אותם וכו') ואחרי שהיא ראתה את כל חברי הלהקה ואפילו שהם אפילו יותר מגה נחמדים - היא חושבת שטום הכי הכי חתיך ושווה חחח ) אוקיי נקסט יצא ריצ'רד ידידנו מהתפוצות. שימו לב שבשלב זה כבר עמדו בחוץ בערך 60 אנשים אז לא היה כל כך זמן איכות כמו בפעמים שעברו (אני לא יודעת מה נסגר שנה שעברה בהופעה הזאת חיכו אחרי ההופעה רק איזה 20 אנשים גג!) (טוב האמת שנה שעברה חיכינו עד 1 ומשהו שהם יצאו, הפעם הם יצאו ממש ממש מהר, הם היו באפטר פארטי אולי 10 דקות ולא יותר, חוץ מטים שיצא אחרון אז היה לו עוד קצת זמן, ההולל.) בקיצור ריצ'רד כזה חותם לי בטבעיות, מרים את הראש ואז הוא אומר: הו!!! זאת את! אז אמרתי כן... אז הוא שאל מה שלומך, איך את, הכל בסדר, אני נורא שמח לראות אותך בלה בלה בלה... קיצר אז אמרתי לו הכל בסדר וכו' (לא היה זמן לפטפט, היו מלא מלא אנשים בחוץ, ולא רציתי לפתוח עניינים) ואמרתי לו שיש לנו מתנה בשבילו ואמרתי לו שיש חנות בת"א ובלה בלה בלה ואז הוא שאל, הא מתי היית? אז אמרתי לו חזרתי לפני שבוע... ואז הראתי לו את החולצה- אנשים שמעו- הוא נקרע מצחוק!!!! והוא נחנק ואמר יאו זה ענק זה ענק וממש התלהב
D: יאי! ואז הבאתי לו את השקית שבה כתבתי לו מכתב (למקרה שלא נוכל לדבר, כפי שחזיתי, וכתבתי אגב מכתב ממש טוב לדעתי, אני לא רוצה לשים אותו על הפורום אבל מי שרוצה שיבקש אותו ממני במסנג'ר) וגם ספר הסברה על ישראל שממש מסביר טוב למה אנחנו לא אשמים ואנחנו רוצים שלום וכו', והבאתי את השקית לריצ'רד ואמרתי לו זה עוד משהו אבל אל תפתח עכשיו, ובבקשה יש שם מכתב בשבילך, תקרא אותו והוא אמר - בטח בטח אני אקרא! תודה רבה רבה ואני ממש שמח לראות אותך שוב ובלה בלה בלה. זהו. הלאה יצא הנשמה נשמה נשמה ג'סיייייייייייייייייייייייייכפרעליו שברגע שהוא זיהה אותנו הוא היה מגה חמוד! ואז אמרתי לו ג'סי ג'סי יש לנו מתנות בשבילך ואז הוא נורא התלהב אז הבאתי לו TAKI (קניתי בנתב"ג ברגע האחרון!) שהם ישחקו באוטובוס (באנגליה קוראים לזה UNO אז אמרתי לו שהמציאו את זה בישראל והוא ממש נגנב! ) וגם את השרשרת והוא פשוט שמח אתם לא יודעים, הוא פשוט קפצץ לו וקרן משמחה! ואז אמרתי לו שנורא התלהבנו בבלוג שלו שהוא אמר שלום, אז הוא אמר "הו בטח!!! אני ממש ממש מת ללמוד עברית! זה כל כך מגניב!!!" איזה חמוד הוא היה כה רציני כשהוא אמר את זה אפילו אם זה נשמע פה כבדיחה- הוא ממש נהיה רציני כשהוא אמר את זה!! יאי! ואז אמרתי לו ג'סי- ראית את הקליפ שלנו אולי ? והוא אמר : "יואו !! וואו! כן זה היה כל כך מגניב!!!!!! " ואז הוא נקרע מצחוק ואמר "עשיתם את זה פשוט ענק זה היה כל כך טוב!!!!!!" נשמה
(נו אני יודעת שאני בוגדנית, אבל תראו איזה נשמה!!!!!!) המשך כי נגמר המקום.. (ועוד חשבתי שזה הולך להיות קצר....)

המשך!

הלך לו הג'סי, בא לו הטים!!!! חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אמרתי לו שהבאנו לו מתנות ואז הוא אמר הו תודה! אז אמרתי: אנחנו יודעים שאתה אוהב סרטים זרים נכון? אז הוא אמר "כן! אני מאוד אוהב סרטים זרים!" ועינו נצצו כפרעליו
ואמרתי לו שהבאנו לו סרטים ישראלים שאנחנו מקווים שהוא יאהב והוא אמר "וואו איזה מתנה נהדרת!!!" (וממש שמח, ובאמת אם לא הגדשתי את זה מספיק, כל האנשים הנ"ל ממש ממש שמחו מעומק הלב ובכנות ממה שהבאנו! הם ממש אהבו בטירוף כל דבר! אני כל כך שמחה!) ואז אמרתי לטים שגם רצינו להכין לו דיסק עם שירים יפים אבל חשבנו שזה יהיה מביך לצרוב לו דיסק אז פשוט קנינו לו מלא דיסקים ישראלים ואני אומרת לכם, הוא פשוט קרן, אבל קרן מאושר לקבל מוזיקה! והוא אמר "הו איזה מגניב אני כל כך רוצה לשמוע איזה יופי!" אז אמרתי שזה מכל מיני תקופות במוזיקה שלנו אז הוא קצת אמר "בעצם בשקית הזאת יש תמצית של ישראל! אני אוהב את זה, איזה יופי!!!" ואז שאלתי אותו שוב אם הוא כבר ראה את הקליפ והוא צחק ואמר "אוי עוד לא" אז אמרתי לו שייכנס ליו טיוב
וביקשתי שוב שיבואו לישראל ואז הוא גמגם קצת חח ואמר i hope so (אוף פעם זה היה בטוח חחח, מניאק ריצ') תכננתי לומר לו שדפש מוד באים (הוא מעריץ שלהם) אבל שכחתי! פעם באה אני חייבת לזכור זה יהיה מגניב! אהה ולבסוף ביקשתי ממנו שישלים את המילה בחוברת שירים שלי (היה כתוב אצלי רק ALONG בלי הPLAYING) אז הראתי לו וביקשתי שהוא ישלים את זה אז הוא אמר בטח! והסמיק (חתיךךךךךךךךךךךךך! הוא היה נבוך מהכשל הטכנולוגי) ואז הוא אמר, ואני גם אחתום לך מתחת לזה! (ובכלל לא ביקשתי חתימה, ה' יברך אותו
) ובסוף מיוזמתו הוסיף חתימה על המילים בדיסק!!!! יאי! איזה מלך!!!!! ואמממ זהו בערך!!! איזה כיף אה? אני שמחה שנתנו להם מתנות הם באמת באמת התלהבו. והכי הפתיע אותי שטום ממש התלהב גם! זה היה מעולה! המתנה בסוף ממש ממש התאימה לו ושמחתי שהוא צחק ושמח
ועכשיו באמת זהו
היה נהדר ועכשיו 4 בבוקר ואני מתה לישון- זה לא היה אמור לקחת כל כך הרבה זמן הסיכום הזה!
לילה טוב ונתראה בקרוב

יואו יואו יואו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני לא יודעת מה יותר מגניב- זה שהכניסו אתכם כמו VIP, זה שטום התלהב מהמתנה בסוף (ועוד מישהי נכנעה לקסמיו, משום מה
), זה שג'סי רוצה ללמוד עברית (אפשר לקנות לו תרגומון בפעם הבאה
) והתלהב מהקליפ, וכמובן שכולם שם [כמעט] כבר זוכרים ומכירים אותך!!!!!! נשמע שהיה כיף!!! ואיפה היו כריס ואנדרו???

יו נזכרתי מה בדיוק ג'סי אמר,

אמרתי לו על ה"שלום" שהוא אמר כמו שכתבתי למעלה, ואז הוא אמר "yes, it's such a cool word! i love it" ואז הוא אמר Actually I really wanna learn Hebrew!!! ואז אמרתי באמת? אז הוא אמר Yeah it's awesome! אני מת לדעת!!! או משהו בסגנון
מלך ^_^ אני מוכנה להתחתן איתו גם

האמ ולא הגבתי לך חחח

ריצ'רד ברור שיזכור אותי- ואני לא בטוחה שג'סי זוכר אותי מכל הופעה, אלא שהוא פשוט עושה לנו עינים כל פעם מחדש... טום כמובן לא זוכר כלום (למרות שאני עדיין בהלם מכמה שהוא היה חמוד ונחמד אליי אתמול- חייבים תמיד להביא לו מתנות!!!) וכשאמרתי לטים שהבאתי לו מתנות מישראל, אז הוא אמר "הו וואו" (כאילו שאני מישראל) ואז אמרתי אתה זוכר? והוא פתאום נזכר ואמר "הו נכון נכון! ראיתי אותך כבר כמה פעמים!" ככה שהוא אוטומטית לא זוכר אותי ואני מניחה שגם הוא לא זוכר בפרצוף הוא פשוט זוכר שיש מישהי שכל הזמן באה והיא מישראל... כריס ואנדרו היו שם! והיה איתם צחוקים ועניינים כרגיל אבל זה לא משהו שחשבתי שאני צריכה לדווח חחח קיצר בהופעה בפברואר שאתם באים צריך לארגן עוד מתנות נראה לי כי הם מתים על זה!! (היו עוד איזה 2 אנשים שהביאו מתנות אבל סתם חסרות ייחוד (שוקולד וארנק) והם סתם אמרו תודה בנימוס, רק משלנו הם נקרעו מצחוק וממש התלהבו
) אה ומישהי נתנה לריצ'רד מטבעות שוקולד (כמו של חנוכה!!!) והוא ממש התלהב ואמר שאמא שלו תמיד נותנת לו כאלה! ואני חשתי בלב כזה: מה! זה של חנוכה! ביץ' גנבה לנו אופציה! חחח אז אם אני אראה אותם בחנוכה אצטרך להביא להם כנראה לטקס. חחחח

ואוו.

כל פעם שאני שומעת את האלבום אני חושבת כמה השירים היו יכולים להיות יפים אילו היה פסנתר! וכמו שאמרת- TLAL הוא דוגמה מצויינת לכך. וטום מעשן?!???????? כאילו מה, זה כמו שנגר יכרות לעצמו את הידיים! אין שכל אין דאגות! גם קראתי בכתבה בQ (וגיתית למה את משקרת ואומרת שאת גרה בלונדון כשבעצם את גרה בקנט ומגדלת עגבניות!) והם ציינו משהו על סיגריות, ועדפתי להתעלם! איף כאפות הילד הזה
זה נראה לי משהו של כל מכורי לסמים לשעבר.. גם אלכס מהבקסטריט היה מכור (מי לא זוכר) ועכשיו הוא מעשן כבד ובקושי נשאר לו קול
ובכל מקרה לדעתי אין הבדל בין סמים לסיגריות.. בסוף שניהם הורגים.
(איך אני חופרת ומערבבת נושאים!
) נחזור לעניינו- איזה מגניב עם המתנות!! עם הצ'פלין בעברית
ואיך לא יכאבו לו הרגליים עם הנעליים שהוא נועל? סיוט. ואין, המתנה של ריצ'רד באמת גדולה! אולי הוא יהיה חמוד והוא יצטלם עם החולצה! ^_^ וטאקי!!!!!!! אוף איך בא לי טאקי עכשיו
ואיזה פאדיחות ג'סי ראה אותנו. ובאמת הבאנו לטים תמצית של ישראל! איזה יופי
זה גם יעזור לג'סי עם העברית
ובאמת היה חסרה לך מילה?
איזה פאדיחות זה. אבל לפחות יש לך את המילה along בכתב של טים!

חחח הלוואי וזאת הייתי אני ../images/Emo3.gif

ובקשר לעישון של טום- זה היה ידוע!! שכחת את הכתבה בQ שהצלם הישראלי צילם? הוא היה עם סיגריה! התקווה היחידה שיש לי מהמתנות האלה זה שאולי נראה את ריצ'רד עם החולצה בהופעה... ובעצם אולי שטים יזכיר משהו מהדיסקים או הסרטים באיזה בלוג... ובקשר לג'סי- זה כל כך מצחיק שהוא באמת אוהב עברית- המשך יבוא, אני בטוחה! אני עוד אציק לו על זה במייספייס

האמת שאני מכירה את התמונה,

ולא את הסיפור מאחוריה (לא ידעתי שצילם צלם הישראלי וכו'). חשבתי שהוא סתם עישן בשביל לפוטושוט. או משהו.. וכנראה שנתחיל לומר שלום לקול היפה של טום

../images/Emo45.gif

משה אתה לא מלך הקואלות אתה מלך העצלנים! אתה אף פעם לא קורא ועושה טובה שאתה בכלל מגיב.. אני תמיד אומרת לך במסנג'ר להגיב ואתה מתרץ שאין לך מוזה
זה מבאס מוש

justin9

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני ולסלי קראנו ביחד ולא הפסקנו לצרוח ולהתלהב ולצחוק בקיצור תגובה מורחבת בקרוב גיתה גאים בך כל כך!

למעלה