ביקורת הופעה!!!!

justin9

New member
אז ככה ../images/Emo99.gif

איזה כיף גית !!! שאלה לי אלייך.. את עדיין מתרגשת לפני שאת נפגשת איתם או שזה כבר נהיה כזה בשגרה?
אני ממש שמחה שהם התלהבו מהמתנות אבל ממש התבאסתי מזה שלא הספקנו לכתוב להם כלום
אפילו איזו הקדשה שכל פעם שיצא להם להביט במתנות הם יזכרו בנו
ג'סי כזה מאמי!!!! הוא ממש נכנס ליוטיוב וראה את הקליפ שלנו!!!! אנחנו סלבס
אני מקווה שריצ' יקרא את הספר ואת מה שכתבת לו (דרך אגב אני ממש סקרנית לדעת מהו תוכן המכתב פליזזזזז שלחי לי במסר
) למרות ששמעתי שיצאו על שמעון פרס בביקורו באנגליה ומיד חשבתי על ריצ' שאולי הוא רואה את זה ומצבנו ממשיך להתדרדר
קיצר פרנויה... ידעתי שטום יהיה חמודד למה פחדת לצלם אותו? וטים
הלוואי ויתאהב בקולנוע ישראלי ויבוא לפסטיבל הסרטים בחיפה

לא היית בפורום בזמן האירועים? ../images/Emo12.gif

היה לי איזה ויכוח עם ריצ'רד שהוא היה די חצוף בו, אז הוא התחרט אח"כ והזמין אותי להופעה בתור אורחת שלו.

M a a y a n K

New member
אז זהו...

קראתי את הכל בדיליי מטורף (לפני שבועיים בערך), כי לצערי לא יוצא לי להיות פה הרבה אבל לא קראתי שהוא הזמין אותך להופעה! וואו, יפה מצידו!

../images/Emo99.gif יאאאאאאא איזה חמוד !!!!

איך הוא מתלהב להגיד "שלום"
!!!! חמוד ג'סי! ולחשוב כמה קיללנו אותו בהתחלה
*אין לי זמן, גאד דאמיט, מה אני עושה כאן??
*

justin9

New member
גם לי אכפת!

לסלי הראתה לי את זה אבל לא היה לי זמן לאחרונה להגיב פה:( זה סופר מגניב אני מפעם לפעם יותר ויותר מחבבת אותו - למרות שאפעם לא היה לי משו נגדו ;) וצריך לשים את זה גם בקבוצה בפיסבוק

dans girl

New member
../images/Emo185.gifיו../images/Emo99.gif איזה כיף היה לקרוא את הביקורת הזאת../images/Emo99.gif (למרות שנאבקתי קשות עם כל הקיצורים של השירים../images/Emo6.gif). VIP../images/Emo99.gif כה שווה! אני כל כך שמחה שנהנית ושהם אהבו את מתנותיהם השוות והמגניבות../images/Emo13.gif. ואני ממש שמחה שהפסקת לשנוא את ג'סי../images/Emo123.gif. אוף, מגניב לך בטירוף. אני מתה כבר לפברואר../images/Emo99.gif. גית, את מלכת עולם ואני אוהבת אותך../images/Emo23.gif.

למעלה