ביקורת, הצעות ייעול, תלונות וקיטורים

wranger

New member
ביקורת, הצעות ייעול, תלונות וקיטורים

מפריע לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? מתגעגעים לקידומי האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (כגון פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

קידומים ממומנים, ושחיתויות בעמוד הבלוגיה

לאחרונה חל שיפור ברמה של הבלוגים המקודמים (אולי כי נגמר "הפח הגדול"). למרות זאת עדיין קורים דברים מוזרים וחשודים: 1) אתמול קודמה רשומה מהבלוג של סיגל גשורי - "מומחית לאנרגיה נשית ומערכות יחסים, ומנחת מופע הקואוצ'ינג האינטראקטיבי". גשורי כתבה רשומה של כמה שורות על סרט, וכמו תמיד עם קישור לאתר שלה - והרשומה קיבלה את בחירת העורך. החשד - סיגל גשורי שילמה לתפוז עבור הקידום הזה, כפרסומת. 2) "דקה לארבעים" - כל שטות שמתפרסמת אצלה עוברת ישירות לקידום בעמוד הבלוגיה. החשד: נעמה פלד שמנויה לבלוג של דקה לארבעים - דואגת לקדם את ההבלים שנכתבים שם.

אפשר לשאול אותך משהו

למה זה איכפת לך? אני כבר לא כל כך פעילה, אבל מדי פעם אני נכנסת וכמעט אף פעם לא מגיבה (אגב אני מקווה שלא תטען שאני כותבת כי אני מלקקת למישהו - אין על מה ללקק הבלוג שלי לא פעיל כמעט חודשיים וכשאני כבר כותבת משהו אני בכלל לא מעוניינת בקידום, אם כי מתבשלת לי בראש רשומה ויתכן שמה שאני כותבת עכשיו יתפרש כהתחנפות) החלטתי הפעם לחרוג ממנהגי. למה אתה כל כך כועס? ואם אתה כל כך כועס אז למה אתה לא מתעל את הכעס שלך למקומות קצת יותר "ראויים" מלהילחם בתפוז ובעורכי התוכן של האתר. תפוז זה אתר עסקי וזכותו לקדם מה שהם רוצים, זה בכלל לא מזיז לי מי מקודם ומי לא. ברור שכשקודמתי שמחתי מאד גם מהכבוד וגם מהחשיפה, אבל אם החלום שלי היה להיות עיתונאית ושמאמרים שלי יקבלו חשיפה מקסימלית הייתי מנסה להתקבל לאתר תוכן מסוג YNET או NRG, אם היו מקבלים אותי מה טוב ואם לא אז כנראה שיש טובים ממני. באופן אישי אני יכולה לספר לך שפתחתי בלוגים בכמה אתרים ובתפוז הכי נוח לי מבחינה טכנית ולכן אני עדיין כאן ולכן גם שאר הבלוגים לא פעילים. יש בך המון כעס ואני באמת חושבת שזה חבל כי יש כל כך הרבה עוולות במדינה הזו שאפשר "להתפוצץ" עליהם ונושא הקידומים באתר מסחרי כמו תפוז נראה לי כמו די אחרון ברשימה. אגב אני עושה משהו שאני לא אוהבת שעושים לי. אם משהו מעצבן אותי ומיד אומרים לי "יש דברים יותר חשובים" זה נורא מעצבן אותי, כי לכל אחד איכפת ממשהו אחר. אבל אם נושא הקידומים היה עולה אצלך פעם או פעמיים או שלוש אז ניחא, אני לא אומרת שאין כאן ISSUE, אבל אתה מתעסק בזה כמעט באובססיביות. חבל. אגב אני זוכרת שפעם כתבת שאתה לומד חשבונאות - מה קורה עם זה? אני יכולה לתת לך חמישה נושאים ככה בשלופ רק מהתחום הזה (אני רו"ח כבר 10 שנים) שמעלים לי את הסעיף בערך פי מיליון ממי קודם בתפוז.

תשובות

אכפת לי מכל דבר, אני ייקה ונוהג להגיב ולהתלונן על דברים בכל מקום. אני בכלל לא כועס, לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת. אכן תפוז היא חברה עסקית, אבל הם מאפשרים להעביר ביקורת על ההתנהלות שלהם. במקרה עברתי פה ולכן השתמשתי באפשרות הזאת. לך זה לא מזיז מי מקודם ומי לא, לאחרים זה מזיז כי הם מבקרים בעמוד הבלוגיה. לא דיברתי על קידום של הבלוג שלי אלא על דברים שהופיעו בעמוד הבלוגיה. אין בי שום כעס ואני מסכים שיש דברים יותר חשובים, אבל מה הקשר?

סליחה

כנראה קפצתי למסקנות. אולי אתה לא כועס, אבל מה שתפס את עיני הוא שבכל פעם שאני נכנסת לכאן ויש שרשור קיטורים אתה שם ויש לך המון מה לכתוב על נושא הקידומים. אם יש מישהו שמתעסק כל כך בנושא, שבעיני לפחות, הוא כל כך לא מהותי בחיים אז הנחתי שהנושא הזה מאד מפריע לך (ואולי גם מכעיס אותך).

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif גם לי פעם היה אכפת

עד שגיליתי שלאף אחד אחר לא אכפת - אז אני מפסיק להתלונן.

../images/Emo207.gif למה באמת?

למה את לא פעילה כל כך ? אני מחכה ומחכה...ואין עדכונים. מקווה שתחזרי לכתוב...

זה שרשור ביקורת

לכן לא ברור למה באים בטענות למי שמעז להשמיע ביקורת (בשירשור שמיועד לזה, כאמור).

אין לי טענות

תבקר כמה שאתה רוצה, מה שתפס את תשומת ליבי היא העובדה שאתה תמיד כותב על הנושא הזה, כלומר זה ממש ממש מציק לך (אחרת לא היית כותב כל כך הרבה). אם זה מסב לך נחת וסיפוק לכתוב כל כך הרבה על הנושא הזה, אז דיינו. אבל לפחות התחושה שלי היא שאתה מלא במירמור כלפי המערכת וחבל: זה קרב אבוד ובעיני לפחות כל כך לא חשוב.

Bezalel P

New member
דברים מוזרים

א. גם אם יש לתפוז שיתופי פעולה מסחריים הכוללים קידומי תוכן (וזה לא רלוונטי לצורך העניין אם סיגל גשורי שילמה או לא שילמה על קידום הרשומה שלה), זה חלק משיקול הדעת שלנו בעריכת העמודים הראשיים. זה לא דבר חשוד, ולא דבר פסול. ב. זכותך לא לאהוב את הכתיבה שלה, אבל אני מבטיח לך שיש רבים אחרים שכן אוהבים. בכל מקרה גם אם הכתיבה שלה לא לרוחך, אני לא חושב שלגיטימי לכנות כתיבה של מישהו אחר "הבלים", ובמיוחד כשמדובר בכתיבה כל כך אישית.

בוקר אור תושב יקר ובוקר אור לכולם../images/Emo140.gif

אכן הקידומים בדף הראשון קצת לא מובנים בחירת הנושאים והבלוגים והבלוגרים שכל הזמן כמעט חוזרים אכן גם לי לא מובנים דיברתי עם בצלאל, תמיד ענה לי, אבל האמת אני לא הבנתי ובטח שלא אכנס לזה..... אני לא כועסת בכעס ובעצבים ולא יודעת מה.....אך בכל זאת זה מציק לי, כי אני לא מבינה במה הבלוג שלי והרשומות שלי שונים מאחרים הרבה פעמים נושא שכתבתי, ולא קודמתי, ואחר אחרי שעה אותו נושא קודם אין שגיאות כתיב, למרות שהועלו רשומות עם שגיאות כתב, ולא מנוסח מי יודע מה וכדומה, אז לבוא ולהגיד איכות הרשומה זה לא!! ותושב יקר, אתה איש טוב, אבל אל תגיד שוחד בתשלום, אל תלגלג על רשומות אחרות, כי כל אחד והרשומה שחלו ומה שהוא חושב ומה שהוא כותב....יש לכבד את כולם לצערי אכן אותם הבלוגרים מקודמים בכל הנושאים למה? אין לי מושג, גם אם החברים של החברים יכול להיות...... אותי זה מכעיס מעליב, לא צודק, התנהלות לא נכונה, ולא משנה מה הסיבות, פשוט לא הגיוני, ורבים רבים רבים עזבו את תפוז ועברו למקומות אחרים בגלל זה, וגם רבים שקודמו, ומאיזו סיבה הפסיקו לקדם אותם כועסים...נעלבים ועברו אותי הקטע הזה הצחיק וגובל בחוצפה......זה מה יש!!!! יום טוב מוזהבת

אני מזלזל במי שמזלזל בי

וכל מי שמזלזל (הם יודעים בדיוק שזה הם) מוזמן לשתות מים המלח.

תושב יקר../images/Emo140.gif

אתה צריך להראות שאתה שונה מאלה שמזלזלים ושלא מכבדים אותך תאמין לי, הזלזול הדווקא וכדומה בסוף פוגע באדם הלא נכון מזלזלים בך? הרם את הראש תתעלה מעליהם, תלך בגאוה שאתה אשי נכון חכם מנומס לא מתנהג בצורה לא נאותה זכור אל תעשה לאחר מה ששנוא עליך
אנחנו יכולים להגיד מה שאנחנו רוצים חושבים דעות אבל בצורה תרבותית, איך אומרת הנסיכה שלי בת השנתיים "יש כללי נימוס", כן הזעטוטה יודעת כנראה מה שהיא אומרת
BE COOL AND REALEX יום טוב שקט רגוע וקריר לך ולכולם (אל תעשה משהו שבסוף יפגע בך)!

פנומן 72

New member
תמשיך ככה וגם אתה תחסם לחודש

והחסימה הזו של הצמד חמד פה כלפי הוא הדבר הכי טוב שהם עשו.

מתיעצת

New member
קיטור על תחרות הסיפורים

העלתי שאילתא גם בבלוג של בצלאל ולצערי לא קיבלתי כל תשובה. אני עוקבת אחרי תחרות הסיפורים בענייני אהבה שלכאורה מתנהלת עכשיו. לכל תחרות יש את האנרגיה שלה.את ההתרגשות שלה. אבל לצערי זה דועך. אחרי שנגמר מועד העלאת הסיפורים פתאום ארכה ואז המשתתפים המתינו עוד שבוע ואז המתנה עד אין קץ לקרא את הסיפורים שעלו לגמר כדי שנוכל להצביע. מתסכל מאוד. זה מתסכל כי אנשים מאבדים עניין בסיפורים ובתחרות והכל מדיף מ"חפריי", מזלזול בכותבים ובקוראים. אם למנהלי התחרות אין ראש או פנאי לקרא את הסיפורים ולההחליט או למה שלא תשכרו עוד שופטים-קוראים או תגייסו קוראי סיפורים מבין הבלוגרים. אני מאמינה שרבים יסכימו. תעשו מה שאתם רוצים אבל אל תזלזלו באנשים שכתבו זכרונות על אחד האירועים הכי משמעותיים בחייהם. או כאלו שנדלקו על התחרות וממתינים לתוצאות. לתשומת לבכם. והפעם אני רוצה תשובה אחרת אני באמת אהיה מעוצבנת. מתיעצת

למעלה