ביקורת, הצעות ייעול, תלונות וקיטורים

Bezalel P

New member
תחרות הסיפורים

אני מבין לחלוטין את התחושות שלך. אכן התחרות מתארכת הרבה יותר מהמתוכנן, והדבר נובע משורה של צירופי מקרים בלתי צפויים שיצרו אצלנו עומס מאוד גדול. אני מתנצל על העיכוב, ומבטיח לעשות מאמץ כדי לפרסם את רשימת העולים לגמר בהקדם האפשרי. חלילה אין כאן כל כוונה לזלזל בכותבים. בצלאל.

מתיעצת

New member
אז מה אתה אומר בעצם??

שעוד איזה חמש שנים נהיה בטיול בהודו ופתאום תהיה הודעה בחדשות: הוכרזו העולים לגמר בתחרות סיפורי אהבה של תפוז 2010?

Bezalel P

New member
לא.

הרשימה מוכנה, והיא תפורסם עוד היום, או מחר לכל המאוחר.

מתיעצת

New member
ישששששששששששששש

מקווה שהסיפור שאהבתי בפנים..

abbale2

New member
ראיתי שפורסמה הרשימה

לצערי אני לא בפנים אבל מצאתי סיפור שאהבתי והצבעתי עבורו. אולי פעם הבאה...

wranger

New member
ברוך השם

נסתרות דרכי האלגוריתם של האאוטבריין.
זה פיצ'ר חדש יחסית, ולמיטב הבנתי מכך שבצלאל אמר שהמערכת עדיין בשלבי למידה, זה אומר שקהל היעד שלך לא יקליק על ההמלצות של האאוטבריין (או שיקליק מעט מאוד), ועם הזמן האלגוריתם אמור ללמוד שזה לא סוג ההצעות שמקליקים עליהן ולהשתפר בהתאם.

Bezalel P

New member
../images/Emo13.gif אני אנסה לנחש

הקישור שמופיע אצלך בבלוג כולל את נושאי המפתח ספרים, ילדים, גיור (של החולד) וכן מופיעה בהם דמות בשם "מרים", כמו ברשומה שלך.

אז זו לא התוכנה, זה סגנון הכתיבה שלי?

ועכשיו גיליתי שישתבח שמו מומלץ גם בבלוג הבית. מלוא כל הארץ כבודו....

Bezalel P

New member
בוודאי שזו התוכנה

תפקידה למצוא הקשרים בין רשומות כדי להציע נושאים דומים. אני לא יודע אם מה שכתבתי הוא באמת הסיבה. זה היה רק ניסיון לנחש איך התוכנה קישרה בין הרשומות האלה.

xcalibur

New member
המערכת עריכה מוציאה אותי מדעתי!!!

למחוק אות עלובה אחת באמצע הפוסט אחרי שפרסמת אותו זה בגדר הבלתי אפשרי. כל פעם שמנסים לסמן טקסט המסך קופץ חזרה למעלה. זה מחרפן! :p

abbale2

New member
האם יש כאן מגמה?

אני רשמתי רשומה בנושא שהתלוננתי על דברים שקשורים בנושא עבודה לא היה משהו רציני מאז היה גל של פרסומים בנושא עבודה וקיבלו אנשים קידום בבלוגיה ובעמוד ראשי ואותי שכחו. לא שאני מחפש פרסום כזה או אחר אבל זה סתם נתן הרגשה כאילו פתחתי כאן משהו וכולם קפצו על הרעיון ופתאום כולם מתלוננים על העבודה שלהם והם מקודמים ואני לא ממש מרגיש כאילו אני בעבודה :) זהו שיחררתי קיטור אפשר להמשיך ומי שרוצה לקרוא מוזמן לראות זאת בקישור הזה http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1657412

פנומן 72

New member
מה פתאום ! אין פה שום מגמה כזו !

או כל מגמה אחרת. מה גורם לך לחשוב ככה ?

abbale2

New member
אני מקווה שאתה ציני

כי כבר 3 ימים אני רואה איך כולם מתלוננים על העבדות של מקומות העבודה וכולם מקודמים נראה לי מוזר פתאום כאילו פתחתי איזו תיבה שכולם אמרו באמת יש כאן משהו

פנומן 72

New member
אני לא יכול להתייחס למקרה שלך ספציפי

וחוץ מזה אני מנוע מלחשוף אמיתות בקשר לתפוז משתי סיבות - חשיפת אמיתות גורמת לחסימת החושף (לפחות לחודש) שנית, לאף אחד פה לא אכפת מהאמת - אז בשביל מה לחשוף ?

abbale2

New member
אם האמת היא מבוססת

אין סיבה לחסימה אך סתם לזרוק דברים ולהתנגח כמו שכבר ראיתי כאן ללא כל סיבה מוצדקת (כפי שאני רואה זאת) כי מקדמים רק את האח הגדול לדוגמה, בשרשור שדן על מה בלוגרים אוהבים. ידוע שיש כאלה שאהובים יותר ויש כאלה שפחות פשוט נראה לי מוזר שרשמתי על יחס משפיל בעבודה כיום ופתאום כל הנושאים שמקודמים דנים בנושא הנ"ל אך אני לא זכיתי ליחס הזה סתם דבר שהציק ונשכח אולי גם יומי יגיע בכל זאת אני צעיר כאן עדיין

wranger

New member
אתה יודע טוב מאוד שלא נחסמת בגלל שחשפת משהו

אלא כי עברת על כללי הפורום. אתה מוזמן להמשיך ו"לחשוף אמיתות" ככל העולה על רוחך (או שלא, אם אתה חושב שלאף אחד לא אכפת), אבל שמור על כללי הפורום כפי שהוסברו לך שוב ושוב במסרים, ואם עדיין יש לך שאלה או בעיה, אשמח להסביר לך פעם נוספת.

פנומן 72

New member
בוא לא ניתמם

אנשים פה עוברים על חוקי הפורום על ימין ועל שמאל, אף אחד לא נחסם לחודש ! היתה פה הזדמנות לסגור חשבונות. לפחות תודו בזה. חוץ מזה, עצם העדרותי הוכיח לי שלאנשים פה לא אכפת מהאמת ולכן לא אחשוף אותה יותר - לא בגלל חסימות ולא בגלל שום דבר אחר.

Bezalel P

New member
תשובה כנה

היה גל של פרסומים בנושא עבודה? באמת שלא שמתי לב לגל כזה.

למעלה