ביקורת ל"ספיידרמן המופלא 2" של צוות עלילון

DDN

New member
מסכים לגמרי

לדעתי אחת הסדרות שבאמת העבירה את רוח הקומיקס.
ומסכים גם לגבי מה שאמרו פה על הספקטקולר ספיידי

furret

New member
לא אהבתי

לא יודע... אולי זה כי אני לא נמשך לנוקמים באופן כללי (הם תמיד נראו בעיניי כמו אוסף רנדומלי של דמויות לא מושכות, כשאין ממש דבק שמחבר ביניהן ואין ביניהן אינטרקציה טובה) וכל האתוס שקשור אליהם (הידרה, ברונים, סקראלים וכד'). ניסיתי לתת לסדרה צ'אנס וממש הרגשתי שאני מתענה.
אני בעיקרון יותר אדם של מארבל מאשר DC, אבל הסדרות של DC, בייחוד של JL ו-young justice דיברו אלי הרבה יותר.

DDN

New member
אתה קורא או צופה?

דווקא את תחילת הריצה של בנדיס אהבתי בריצה על הנוקמים, הוא בנה אינטרקציה טובה מאוד בין הקבוצה (New Avengers 1-20 אחרי זה, כשמגיע CIVIL WAR הכל מתחיל ללכת קאפוט מבחינת האינטרקציה הקבוצתית)

furret

New member
צופה

אבל אני לא חושב שזה משנה משהו לגבי הסדרה. גם את ספיידרמן אני לא קורא, ועדיין נהנתי מאוד מ-Spectacular.
אני חושב שאינדיקציה לסדרה טובה זה לא עד כמה היא נאמנה לעלילות הקומיקס.

DDN

New member
דיברת על אינטרקציה

בקומיקס, מרגישים אותה היטב.
האינדיקציה לסדרה טובה היא לא כמה היא נאמנה לקומיקס, אלא כמה היא מהנה לנו הצופים. כדי שתהנה - היא צריכה להיות כתובה טוב.
אבל זה עניין אישי.
אני, כמו אחרים בשרשור, מאוד אהבתי את EARTH MIGHTIEST HEROES. מצד שני, היא סדרה שאני כקורא הקומיקס, הרגשתי שסופסוף עשו סדרה "בשבילי" ולא בשביל למשוך קהל חדש.

furret

New member
כן, אני מניח שזה הכי טוב כשזה הולם

כשהסדרה מצליחה גם לפנות אל צופים חדשים וגם אל אלו שמכירים את הקומיקס, ולא לאכזב אף אחד מהם, זה הכי טוב.

furret

New member
זה בלתי אפשרי לרצות את כולם

וזה לא רק עניין של צופים אובייקטיבים מול קוראי הקומיקס. זו גם שאלה של צופים בוגרים מול ילדים, ואיך להתאים את הסדרה שתהיה מרובדת כלפי כמה גילאים. ואחרי כל זה, יש את החשש שתפסת מרובה לא תפסת.

למעלה