ביקורת מסעדה - BrewHouse
זהו החלק שלי של ההמלצה. טאז יצרף את ההתרשמות שלו בקרוב... אז ככה.. הלכנו אתמול בערב למסעדת בשר בשם בריוהאוס שיושבת על רוטשילד 11 בתל אביב. דבר ראשון, נגיד שהעיצוב של המקום זה משהו מאוד מושקע (שילבו של מתכת ועץ מנצח) ונהנו להביט למשך כמה דקות בשעון החול, ובשעון האבן העתיק, שנאמר לנו שאם נגלה איך רואים בו את השעה המדויקת נזכה לבירה חינם.. מכיוון שטאז חשב על העניין מראש וביקש, הושיבו אותנו בקומה השנייה, שלא נכחה בה שוב קבוצה מלבדינו. וזה כל-כך עושה את ההבדל. לשבת שם, בשקט, ברוגע, לדבר בלי הפרעות, להסתכל לאנשים על האוכל מלמעלה, פשוט תענוג. המלצרית שניגשה אלינו הייתה מאוד חביבה וחייכנית, קצת לא הבינה עם מי יש לה עסק כאשר הציעה לנו "מבצע" עם המבורגר.. מה היה בתפריט (שאני זוכרת) ומה הזמנתי: -מנות ראשונות עם פטריות ומשהו (שטאז ושני חבריו הזמינו) ועוד כמה דברים נחמדים.. -מנות עיקריות שכללו אומצת פילה, אומצת אנטריקוט עם דיז´ון ושמנת (מה שאני הזמנתי, שמיד אפרט על מה ולמה..) וצלעות (שטאז הזמין) ועוד כמה דברים נחמדים.. המנות באות בתוספת - אורז או צ´יפס או תפוחי אדמה -דגים -פירות ים (שרימפים בספיישלים, שיפודים..) וכמובן מגוון רחב ביותר של שתייה אלכוהולית ובירה מקומית (שהבנתי שהייתה להיט היסטרי..) איך היה? כמובן שהסטייק אנטריקוט בא רייר (איך אחרת!?), מדמם על הצלחת (חולה על הרוטב של הבשר..). אז קחו את הסטייק הזה, שהיה טיפה קשה לחיתוך, וטיפה צמיגי, אבל עסיסי בטירוף, ורייר כמו שאני אוהבת, יחד עם הרוטב חרדל דיז´ון והשמנת ו......... נאמייייי! פשוט ט-ע-י-ם! הרוטב הזה פשוט להיט מטורף. הצ´יפס שהזמנתי בתור תוספת, קצת הזכיר את מקדונלדס, אבל יחד עם הרוטב של הבשר, היה גם כן טעים מאוד. המחירים שם בהתאם לכל מסעדה שמכבדת את עצמה (80-90 ש"ח) זהו. אישית, אם יש לכם את התקציב, לכו ומהר, ובקשו את הקומה השנייה המבודדת. טאז, הבמה שלך.
זהו החלק שלי של ההמלצה. טאז יצרף את ההתרשמות שלו בקרוב... אז ככה.. הלכנו אתמול בערב למסעדת בשר בשם בריוהאוס שיושבת על רוטשילד 11 בתל אביב. דבר ראשון, נגיד שהעיצוב של המקום זה משהו מאוד מושקע (שילבו של מתכת ועץ מנצח) ונהנו להביט למשך כמה דקות בשעון החול, ובשעון האבן העתיק, שנאמר לנו שאם נגלה איך רואים בו את השעה המדויקת נזכה לבירה חינם.. מכיוון שטאז חשב על העניין מראש וביקש, הושיבו אותנו בקומה השנייה, שלא נכחה בה שוב קבוצה מלבדינו. וזה כל-כך עושה את ההבדל. לשבת שם, בשקט, ברוגע, לדבר בלי הפרעות, להסתכל לאנשים על האוכל מלמעלה, פשוט תענוג. המלצרית שניגשה אלינו הייתה מאוד חביבה וחייכנית, קצת לא הבינה עם מי יש לה עסק כאשר הציעה לנו "מבצע" עם המבורגר.. מה היה בתפריט (שאני זוכרת) ומה הזמנתי: -מנות ראשונות עם פטריות ומשהו (שטאז ושני חבריו הזמינו) ועוד כמה דברים נחמדים.. -מנות עיקריות שכללו אומצת פילה, אומצת אנטריקוט עם דיז´ון ושמנת (מה שאני הזמנתי, שמיד אפרט על מה ולמה..) וצלעות (שטאז הזמין) ועוד כמה דברים נחמדים.. המנות באות בתוספת - אורז או צ´יפס או תפוחי אדמה -דגים -פירות ים (שרימפים בספיישלים, שיפודים..) וכמובן מגוון רחב ביותר של שתייה אלכוהולית ובירה מקומית (שהבנתי שהייתה להיט היסטרי..) איך היה? כמובן שהסטייק אנטריקוט בא רייר (איך אחרת!?), מדמם על הצלחת (חולה על הרוטב של הבשר..). אז קחו את הסטייק הזה, שהיה טיפה קשה לחיתוך, וטיפה צמיגי, אבל עסיסי בטירוף, ורייר כמו שאני אוהבת, יחד עם הרוטב חרדל דיז´ון והשמנת ו......... נאמייייי! פשוט ט-ע-י-ם! הרוטב הזה פשוט להיט מטורף. הצ´יפס שהזמנתי בתור תוספת, קצת הזכיר את מקדונלדס, אבל יחד עם הרוטב של הבשר, היה גם כן טעים מאוד. המחירים שם בהתאם לכל מסעדה שמכבדת את עצמה (80-90 ש"ח) זהו. אישית, אם יש לכם את התקציב, לכו ומהר, ובקשו את הקומה השנייה המבודדת. טאז, הבמה שלך.