ביקורת עונה רביעית

OhBaby

New member
ביקורת עונה רביעית ../images/Emo9.gif

אני מרגישה כאילו העונה הרביעית הייתה כישלון
לא הייתה לי פייבוריטית והמתמודדות היו יבשות כאלה. עונה שעברה היה את אמנדה,יהיה, אווה וכו'.שהן היו מעניינות ולא משעממות. המשימות היו בעיניי יפות יותר.
מקווה שהעונה החמישית תהיה מעניינת יותר.
אמן.

Fergie7

New member
../images/Emo45.gif

אני עוד אמרתי את זה מתחילת העונה. אהבתי רק את מישל, בריטני, קיילן ונאימה. והמשימות בכלל לא אהבתי חוץ מהמזלות והחטאים.

Dark Force

New member
אני דווקא לא חושב..../images/Emo56.gif|פגרה|

אנחנו פשוט רגילים לשבת ולצפות בריאליטי, ולשנוא\לאהוב את המתמודדות, לראות אותן רבות צועקות ומשתוללות. בעונה הזו דווקא רובן היו מהבחינה הזו די מקצועיות, ואני חושב שזה היה יותר מעניין..

SummerNightCity

New member
דווקא

אני חושבת שהעונה הן יותר רבו צעקו והשתוללו מאשרו היו מקצועיות. אבל זו רק אני. :)

mmmbam

New member
אני דווקא לא מסכימה...../images/Emo71.gif

מאוד אהבתי את העונה הרביעית. היה מי לאהוב? היה. היה מי לשנוא? היה. היה קטעים מצחיקים? היה. היה קטעים עצובים? היה. היה מתח? היה. קיצר, לדעתי עונה טובה.

MeetLofe

New member
אמממ...מסכים בערך

אני לא יודע אם היא הייתה גרועה פשוט העונה ה3 כ"כ מושלמת בעיניי שהעונה ה4 לא יודע אם היא גרועה כ"כ אבל היא הרבה פחות טובה מה3 חוץ מזה שאל תצפי לעונה ה5 כי היא הרבה יותר גרועה לדעתי למרות שיכול להיות שיהיו כאלה שיאהבו אותה אני אישית לא יודע

יש משהו במה שאת אומרת...

אבל בריטני כל כך רחוקה מלהיות יבשה והיא הייתה מדהימה:) וקיילן ונאימה די יבשות אבל חמודות וממש ממש ממש ממש טובות.. בעונה השלישית היו מלא בנות כלכך טובות ומעניינות והכל ובאמת היה יותר אקשן כזה (למרות שהיה שלב שאמרו שאף אחת לא מתאימה להיות טופ מודל..) ונקווה שזה יחזור בחמישית, אבל הרביעית בכל זאת הייתה עונה טובה והסדרה הזאת פשוט שולטת

moomita

New member
../images/Emo191.gif לא הייתה כישלון;

לדעתי.. בעונה השלישית היו מלא בנות מעניינות.. עם פלפל ואופי והיה מעניין לצפות.. גם אקשן כזה עכשיו, העונה הרביעית דישדשה.. כלומר, היו כמה נקודות גאות בסדרה.. בהתחלה כולם אמרו
אני כ"כ אשנא את העונה הזאת.. משעממת
ואז פתאום צצו להן פייבוריטיות כמו מישל, וקיילן .. שבהתחלה היו נראות רגילות ומשעממות לכל דבר
ואז .. באו כמה רגעי שיא כמו רבקה מתעלפת!! מישל מתקלפת!!
! אממ.. המזלות
הייתה הפתעה.. צילומים באפריקה - ריקוד אפריקני
צילומים בטבע
~! אז היו פה ושם רגעים שולטים.. אבל רוב הבנות היה בהן משהו פחות מיוחד מאשר בעונה הקודמת..
SSRY זייהו

מ'פתאום../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif

ברור שעונה שלישית הייתה מעניינת יותר[אמנדה
] אולי לך לא היה פייבוריטיות אבל לי היו המון..!! נכון בהתחלה גם אני אמרתי אוף הן לא לוקחות את זה ברצינות מספיק.. הן לא משקיעות.. אבל לקראת הפרקים האחרונים נהיה מתח.. וכולם פתאום עלו דרגה.. המשימות לדעתי היו יותר יפות מהעונה השלישית..!! בקיצור נורא אהבתי את העונה הרביעית!! ונקווה שהחמישית אפילו תהיה טובה יותר!

Mp3 GiRl

New member
אצלי בדיוק ההפך../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

אני אהבתי מאוד את העונה הזאת והיו לי בה הכי הרבה פייבוריטיות והיו גם משימות מעניינות!!

Fergie7

New member
רק בגללה היה שווה לצפות בתוכנית ../images/Emo8.gif

איך התבאסתי שהיא עפה....

JULI4561

New member
זה באמת היה מוקדם מידי ...

עם היא היתה נשארת היה הרבה אקשן חחחח

MeetLofe

New member
חחח וואלה וכל הזמן שהיא הייתה

רק התחחנתם שהיא תעוף אבל ככה זה יש מן פחד שהיא תשאר יותר ממה שהיא אמורה להשאר אז מעדיפים שהיא תעוף

למעלה