ביקורת עונה רביעית

JULI4561

New member
נכון באמת ממש רציתי שהיא תעוף ..

כי הגיע לה , היא באמת היתה מעצבנת!

JULI4561

New member
למה אני חושבת שהיתה אחלה עונה

פשוט רוב הבנות התמקדו יותר במטרה לנצח. מאשר לריב עם בנות וליצור סכסוכים , או לבכות מכל דבר . כמו שהיו בעונות הקודמות .

Blue Aura

New member
../images/Emo45.gif, כישלון, פשוט כישלון ../images/Emo31.gif

בפרקים שהיו משימות מעניינות כמו עם המזלות למשל, אני ממש התרגשתי, ממש ציפיתי לתוצאות, אבל נואל ממש איכזבה אותי
מזה הפרצוף המבוהל הזה, כל ילד קטן היה יודע לעשות פרצוף של אריה שועג
אני ממש אבל ממש מאוכזרת מהעונה הזו, כל מה שכתבתי במהלך העונה הפורום הכול היה אכזבה, מפרק לפרק וגם הזוכה.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלא בדיוק מסכימה.

עכשיו כשאני חושבת על זה, אולי באמת העונה השלישית הייתה שולטת אז העונה הזו הייתה בסימן נפילת מתח.. אבל מהבחינה המקצועית דווקא אני חושבת שהמשימות היו הרבה יותר תובעניות, הסטים הרבה יותר מושקעים וכך גם התמונות... מה שאני יכולה להגיד שבאמת אכזב אותי בעונה הזו זה הזוכה. אם חשבתי שאווה ממש לא מתאימה להיות דוגמנית, באה נאימה והוכיחה לי שטיירה פשוט מחפשת משהו שונה, שלא תמיד עולה בקנה אחד עם ההגדרה של דוגמנית.

moomita

New member
לא הבנתי אותך עד הסוף|מפקד|..

מה לא "דוגמניתי" באיווה, או בנאימה
הן לא בלונדיניות עם עיניים כחולות.... הן לא נראות כל-דוגמניתיות (ממוסחרות) כמו בריטה .
.. אבל אההמ.. אל תשכחי שטיירה גם היא סה"כ הייתה נערה פשוטה מניו ג'רזי(?) אם אני לא טועה.. והצליחה לשנות את המחשבה של אנשים על דוגמניות שאינן לבנות..
אלא אם כן את חושבת שהן מוגבלות בגובה ?
.. רק שאני אבין

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifשמעי, אני גם לא חושבת

שכל הדוגמניות צריכות להיות גבוהות ובלונדיניות עם עיניים כחולות, אבל מה לעשות שכשאני מסתכלת על נאימה אני לא רואה דוגמנית!! ביואנה כן ראיתי, למרות שהיא לא הייתה דקיקה כמו שהיא "אמורה להיות"... אבל לפחות היא הייתה יפהפייה אז זה חיפה על זה.. אבל גם אווה וגם נאימה גם לא יפות בעיניי וגם לא "כוסיות"... [לא מאמינה שאמרתי את זה
] אז כן, זה נורא נחמד שבאמת הן "שונות" ומיוחדות, אבל מה לעשות שהכלי של דוגמנית הוא הגוף והפנים שלה, ולכן זה הקריטריון שעל פיו הן נשפטות.

MeetLofe

New member
אווה היא הבחורה הכי יפה

שהייתה אי פעם בכל ההסטוריה של הטופ מודל וזה לא בגלל שאני אוהב אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה והיא עצבנה אותי באודישנים אמרתי לעצמי פאק כאילו איך יכול להווצר בחורה כזאת יפה הייתי פשוט בשוק שראיתי אותה היא מושלמת לדעתי

randu

New member
כמה טוב שיש שרשור כזה../images/Emo3.gif

דעתי,ויש לי הרבה מה להגיד; אני מחלק את "איך הייתה העונה?" לפי כמה קריטריונים!
הבנות:
הפעם,הפתיעו אותי,לטובה!
הביאו בנות ממש יפות,כ"כ בדרך שלה, מכל הסוגים והצבעים, ואפילו הביאו בחורה שיש לה 8904653456 עדות! (נאימה,מי שלא הבין)
אבל לדעתי,זאת שבאמת כוסית,היא בריטני
. זה לא אומר שהיא צ'כה להיות "הטופ מודל הבאה" אבל עדיין, היא הכי כוסית. בקיצור,העונה היו בנות ממש יפות!
המשימות:
היו משימות די יבשות, חוץ מכמה משימות מקוריות, לדעתי הנושא של חיות
היה חרוש, היו 2 משימות שבהן הבנות היו צריכות להצטלם כחיות. חוץ ממשימות הקאבר
וההליכה על המסלול
, היה יבש.
המתח:
העונה בכלל לא היו מריבות
, כולן הסתדרו עם כולן,ולא היו קללות ומריבות, חוץ מזה שמישל הייתה מנודה
, כולן הסתדרו עם כולן

SummerNightCity

New member
גם אני חשבתי ככה שהיא התחילה.

שעל ההתחלה עפו לי השתיים היחידות שחשבתי שהן עוד נורמליות שם [שרה ובריטה] ולא חלמתי שאני אהיה מסוגלת לחשוב שיש עוד מתמודדות טובות שם. ואחרי כמה פרקים נהיו לי פתאום פייבוריטיות חדשות- כריסטינה ובריטני, שבהתחלה הייתה לי כל כך דעה שלילית עליהן. וגם אחרי כמה פרקים הדעה השלילית שלי על העונה נעלמה, ופשוט התחלתי די לאהוב אותה, אני חושבת שזו אחלה עונה, אמנם לא מעולה כמו השלישית [והשניה] אבל בהחלט עונה ראויה.
יבשות? בריטני דאגה להשאיר את העונה ההפך.
[דעתי.]

למעלה