ביקורת על הדיסק של שחר

bubaale

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אף אחד לא עובד לגמרי לבדו על אלבום- כל זמר נעזר באומנים ובעלי מקצוע אחרים.

fushi e

New member
בדיוק../images/Emo95.gif

למה אתה מצפה ?שהוא גם יתופף גם ינגן גם יהיה יבססט(חחחחחח איך אומרים?) גם יעשה קולות רקע וגם ישיר בו זמנית?! בלתי אפשרי

את רוב הדיסק הוא עשה לבד ../images/Emo168.gif

אבל אין מה לעשות.., הוא יודע שיש טובים ממנו כבסיסטים וכגיטריסטים אז הוא ותן להם לעשות את העבודה כדי שהדיסק יצא סופר מוצלח. הוא יודע שהוא מתופף ענק אז אין לו מה לתת לאחרים לתופף, הוא ניסה לעשות את הכל לבדו, אבל את הדברים שהוא לא טוב בהם הוא נתן לאחרים וטובים ממנו לעשות. בדיוק כמו שצריך...

נ"ש. חן, מה עם מסר מושקע?../images/Emo66.gif

ויש לי תיקון קטן: בלוח אירועים כתב שיהלי הוציא דיסק שקוראים לו לא יכול בלי ולדיסק קוראים "סוס". אין לי מושג למה הוא קרה לסבב הופעות ככה...

שבוע הבא העדכונים חוזרים ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

הכוונה לעדכונים השבועיים

ורק מוש בן ארי יכול הכל../images/Emo163.gif

באותו שיר הקלטות הוא מנגן בכל דבר אפשרי לפי מה שראיתי בדיסק שלו.. חחחחחחחחח אבל זה לא פתרון למשל בהופעות וכאלה.. אקיצר אני לא מבינה מה הקטע ולשחר אבן צור יש דיסק טוב ואני ממש נדלקתי על הדיסק ואני ממש חורשת עליו!!!

בהקשר לקראדיט שמה קראדיט

כנראה שלא ממש הבנת בשביל מה יש קראדית ולמי הוא מגיע. באלבומים של מוניקה סקס,האומנם לרוב יהלי כותב רוב את רוב השירים,אבל תחת השם מוניקה סקס ולכן הקראדיט מגיע למוניקה סקס ולא רק ליהלי עצמו. למרות שבדרך כלל רשום מילים:יהלי סובול לחן:מוניקה סקס ודיסק של שחר כל המילים והלחן שחר עשה,אך התארחו בנגינה בלבד חבריו ללהקה..מוניקה סקס. והקראדיט שמגיע להם זה 1.קראדיט נגינה 2.בעיניין התודות שהאומן תמיד רושם שם לכל מי שהשתתף העשית האלבום וחברים קרובים שהאומן חושב שמגיע להם תודה.

nomchu

New member
לא בדיוק הוגן... ../images/Emo46.gif ../images/Emo105.gif

קצת בוטה, קצת מגעיל, קצת עקום. אבל לא נפתח פה דיון פוליטי, נכון?

DrKasperrrr

New member
אחרי שתקנה את הדיסק..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

תתחיל לבקר אותו כמה שבא לך.

למעלה