ניסיון אחרון בהחלט.
את פשוט מסרבת לקרוא.
ציינתי שהכול רשום בתגובות אם לא בביקורת עצמה.
אך שוב, בפעם האחרונה. להלן הסבר מעמיק (כאשר, שוב, רוב מצוי בתגובות ובביקורת):
1. המנות חריפות מדי- לפעמים קיימת חריפות עדינה במנות שמוסיפה לטעמים. כאן זה לא המקרה. הם שמים לך חתיכות קטנות, בינוניות או ענקיות של צ'ילי שמה שקורה זה שאת מרגישה נטו את הצ'ילי ושום דבר מעבר. אם ניכנס לפרטים טכניים אז החריפות מתחילה בלשון ולאחר מכן מגיעה עד האוזניים. באותו הרגע מנסים לכפר על כך עם חתיכת לחם או מים אך ללא הצלחה, זה פשוט משרה תחושה לא נעימה כלל וחוסר טעימות.
2. המנות תפלות- למנות ללא ספק חסר מלח, פלפל ושאר תבלינים. פשוט חסר להן טעם. רמת העשייה של הבשר (כמדיום וול) הייתה בסדר. אך ככל הנראה באם היה טיפה יותר שרוף אז גם היה טעים יותר. בכל זאת היו חסרים לו טעמים. בשר טוב לא צריך הרבה. מספיק מלח ופלפל. למשל לאסאדו. אך כמובן שלחלקים השונים של הבשר טעמים שונים. הבשר הספציפי הזה היה פחות טעים. אולי אם זה היה "מושכה" (נדמה לי שזה שקדים בעברית) אז היה טעים יותר.
3. הטעמים לא מתחברים- למשל בבשר, הרוטב לא התחבר עם הפיתה. הוא היה מעין מר. הבצל לא הוסיף לכך. היה חסר או מתיקות או מליחות. בדג למשל הייתה תוספת של מעין חביתה יבשה, שפשוט הרגישה לא טוב, ולא התחברה כלל עם הדג.
4. מנות הבשר היו מועטות בבשר- כשאת מזמינה מנת בשר את גם מצפה שתהיה כמות מספקת של בשר. אך למשל בפורק הגיעו כמויות בודדות של בשר ובעיקר עשבים שלא היו טעימים. אם היה מדובר בסלט עם מלפפונים אולי או שלל ירקות נוספים אז מילא. כנראה פטריות היו עושות את ההבדל.
כל זה, פחות או יותר היה רשום בתגובות או בביקורת אך דאגתי לפרט שוב וכמובן לבודד את זה משאר הדברים שרשמתי. רק כדי שיהיה לך קל יותר, אולי באמת קשה לך להתמודד עם כמות מידע רב שמפוזר על פני פוסט שלם או תגובות. בלי להעליב כמובן. בכל אופן מקווה שעניתי על תשובתך בצורה מנומקת יותר.