ברור שכולם חשובים ומרכזיים לתוכנית
ומן הסתם, אני לא רואה את התוכנית ממשיכה בלי סנדי קירסטין או סת' כי כמו שאמרת משפחת כהן בהחלט חשובה ומרכזית לסדרה. אבל אני מבחינה בין דמות מרכזית לבין דמות קריטית לסדרה. נכונה גם העובדה שהמשפחה היא השלד של התוכנית, והיא כוללת בתוכה סיפורים רבים בינהם הסיפור של ג'ולי, מריסה, סת' סאמר קירסטין וסנדי. אבל הסדרה בבסיסה היא ריאן, ממנו הכול התחיל והסיפור המרכזי של הסידרה הוא חוסר ההתאמה שלו לניופרוט. כמו שציינת במהלך העונה השניה היו כמה עלילות אחרות, של שאר הדמויות בסדרה, חלקן היו אפילו יותר מרכזיות ממה שעבר על ראין באותם פרקים, אבל בגדול הסדרה תמיד מתחילה ומסתיימת איתו. בעונה הראשונה- היא נפתחה עם המעבר שלו מצ'ינו לניופורט ונסגרה עם החזרה שלו לצ'ינו (בשני הפרקים זה היה המאורע המרכזי בפרק למרות שהוא כלל גם עלילות אחרות) בעונה השניה-העונה נפתחת עם החזרה שלו לניופרט שבעקבותיה סת' חוזר והמשפחה מתאחדת, ואילו סגירתה של העונה השניה כללה 2 "קליף אנגרים" הראשון הוא העימות עם קירסטין בנוגע להתמכרות שלה, אבל הקליף האנגר העיקרי המותח והמרכזי כלל את העימות של ריאן עם טריי. שמתי לב, שאני אומרת שריאן הוא הדמות המרכזית בסדרה, זה לפעמיים פוגע באנשים שהדמות האהובה עליהם היא לא בהכרח ריאן, אז אני חייבת להבהיר משהו, זה שאני חושבת שהוא הדמות המרכזית לא מוריד מערכה של כל דמות אחרת, יש בסדרה הזו דמויות שנוגעות באנשים שונים בצורה שונה, את התחברת יותר לדמות של קירסטין, מישהו אחר התחבר יותר לדמות של סת' כולם דמויות טובות ומענינות כולם חשובים להמשך קיומה של הסדרה, אבל עם זאת אי אפשר להכחיש שיש דמות שמחברת בין כולם, דמות שממנה הכול התחיל, ודמות שבלעדיה זה לא היה קורה ולא יכול להמשיך לקרות- והדמות הזו היא ראיין.