ביקורת (קצת הזויה) על הסדרה מYNET

  • פותח הנושא xer
  • פורסם בתאריך

R i s a

New member
LOL!!!!

זו ביקורת ממש מצחיקה
"זה היה בסוף העונה הראשונה. זכורתני את עצמי צופה בריאן ישוב במכונית, עגמומי כמו כלבלב שמישהו שלף מהביוב של האייטיז, לבוש פחות או יותר באותם הסמרטוטים שאיתם הוא הגיע לניופורט, ותרזה מסיע אותו חזרה לצ'ינו. מהחלון שלו הוא רואה את מריסה, עומדת בחוץ אומללה כמו אלף ניתוחים פלסטיים כושלים ונפילת סוכר נצחית, מחכה להסעה שלה לטירה של כיילב וג'ולי ובוהה בפרייבט של סנדי מתרחקת. סת' כהן, זכותו תגן עלינו, משאיר שני מכתבים וסאמר אחת, ושולח את הכפיל שלו להפליג על החסקה לעבר איי הלא-משנה-איזה הרחוקים. ואני, גוזל קטן, יושבת מול המסך וממררת בבכי כאילו צפיתי ב-DVD של "עמוד האש"." לא יפה מה שאמרו על ריאן
 
../images/Emo46.gifביקורת טיפשית

איזה שטויות במיץ עגבניות, עלק "סת' מחמם מנועים", "מעמדו של סת' מקובע ע"י ג'וש שוורץ בגלל שהוא זה שהצליח לשכנע את קירסטין ללכת לגמילה". פליזזז !!!! עוד אחת שזורה את פניני ה"חוכמה" הטיפשיים שלה על פני הרשת, היא בכלל ראתה את העונה האחרונה ?? כל תחילת העונה היתה מרוכזת בסת' וכולנו יודעים שהיא היתה מסריחה !!! ברגע שחזרו לריאן, האוסי חזרה לעצמה ריאן היה ונשאר הדמות המרכזית והמובילה בתוכנית. כאילו, אני מבינה שאנשים אוהבים את סת' בגלל שהוא מצחיק והכול אבל, come on !!! בלי ריאן לא היתה תוכנית. בכלל כל הביקורת הזו מפגרת מרוב שהכותבת עסוקה להצחיק את הקורא בתיאורים הטיפשיים שלה,ובלהלל ולשבח את ג'וש שוורץ ואת יצרת המופת שלו "סת' כהן" שנבנה בדמותו ובצילמו של ג'וש היא שוכחת קצת לבקר את הסדרה. אוחחח הגעתי למסקנה שאני שונאת לקרוא ביקורות על הסדרה.
*לוקחת 5 ד' להרגע מזה שהעליבו לי את ריאן* *נושמת עמוק* זהו נרגעתי
 

Aviad1987

New member
דווקא עשרת הפרקים הראשונים

היו מ-ע-ו-ל-י-ם. ברובם הרבה יותר טובים מהעונה הראשונה..
 
הפרקים הראשונים היו טובים מאוד

אבל לא כמו העונה הראשונה. מפרק 209 ועד פרק 213 יש ממש התדרדרות, ואם תשים לב בפרקים האלה, זה פשוט סת' סת' סת' סת' !!!! בעעעעעעעע נמאס לי מהסגידה לסת'. למרות שאני אוהבת את כל העונה (אפילו את פרקים 209-213) אני עדיין חושבת שהחלק הראשון של העונה היה פחות טוב מהחלק השני שלה.
 

שלטון

New member
בנאדם

עשרת הפרקים הראשונים של או.סי היו גרועים תחת ואני פשוט לא האמנתי שזאת הסדרה שבה צפיתי בעונה הראשונה. מזל שהכעס על הפרקים האלה כבר חלף לי ועכשיו אני יכול להשאיר את תחילת העונה השנייה מאחוריי. רוב הפרקים של העונה הראשונה אני יכול לראות כבר כמה פעמים. פרקי העונה השנייה - פשוט בלתי אפשרי בשבילי לראות אותם פעמיים(שלא לדבר על חלק מהם שפשוט רציתי לצאת באמצע). למען האמת עד פרק 17(שטריי מגיע והפוקוס סוף כל סוף חוזר לריאן) הסדרה לא ממש עניינה אותי, שלא לדבר על האכזבה העמוקה. מזל שזה מאחוריי... :\
 

Aviad1987

New member
כל אחד ודעתו ...

אני חושב שעשרת הפרקים הראשונים היו הפרקים הכי טובים העונה. לי אישית אין ספק בכך אבל זאת דעתי.
 

שלטון

New member
"שאין לך אדם שאין לו שעה"

למה בדיוק הפרקים הראשונים של העונה כל כך טובים? האר את עיניי. נראה לי בלתי אפשרי שאני חושב עליהם כל כך מעט ואתה כל כך הרבה
 

invisiblegirl

New member
חחח אפשר להתווכח על זה...

אבל כל אחד ודעתו. אני אישית גם פחות אהבתי את הפרקים הללו אבל חשבתי שפרק 6 של כריסמיקה שכולם גילו שלינדסי הבת של כיילב היה מעולה. וגם פרקים 5,7 היו לא רעים. השאר... לא כ"כ אהבתי. אבל אישית הרגשתי שהסדרה הפכה להיות יותר מעניינת מפרק 13 של העונה השנייה, למרות שגם מאז פה ושם היו פרקים שקצת פחות עניינו אותי...
 

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

זה באמת ממש לא נכון שסת' הוא דמות מרכזית. בלי ריאן הוא היה סתם עוד חננה שתקועה בבית ולא מזמינים אותו לאף מסיבה. ריאן עשה לו את הלייף. סת' ממש אבל ממש לא הדמות המרכזית. מצד שני כמה חלקים מהכתבה משעשעים. למרות שזה שהם ירדו על ריאן לא פייר. ריאן חמוד
 
חחחחח ריאן בהחלט חמוד

ולפני שאני מגיבה רק רציתי להגיד .
OMG- I love your banner !!! shirtless Ryan yayyyyyy
כן, הכתבה היתה משעשעת, עד שהיא עיצבנה אותי
עם ההערות הטיפשיות שלה, לפעמיים אני חושבת שהמבקרים האלה בחיים לא ראו את הסדרה, כאילו הם הולכים עם מה שפופולרי, הם יודעים שסת' מאוד אהוד אז יאללה בואו נחתוב עליו כמה דברים נחמדים... כאילו, תהיו אוביקטיבים !!!
 

R i s a

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וצודקת לגמריי. חוץ מזה הרבה אנשים אוהבים את ריאן
 

invisiblegirl

New member
לדעתי לא נכון להגיד

שיש דמות אחת מרכזית. תרשי לי לחלוק על זה שזה ריאן. לדעתי כל משפחת כהן מרכזית. וזה נכון שבפרקים שציינת הייתה התמקדות על סת' אבל בפרקים המאוחרים יותר לא נכון להגיד שהייתה התמקדות על ריאן, הפרקים היו מאוזנים וקיבלנו את ג'ולי וקלטת הפורנו, קירסטן וקרטר, מריסה והאונס. יכולתי להבין שבעונה ראשונה ריאן היה מרכזי, אבל בשום חלק של העונה השנייה או השלישית לא הרגשתי שהוא מרכזי. המשפחה זה ה"שלד" של התוכנית = סת', ריאן, קירסטן וסנדי.
 

R i s a

New member
בדיוק ככה.

אולי ריאן לא הכוכב המרכזי, אבל גם לא סת'. ועל מזה לפי מה שהבנתי היא חלקה. כל אחד לוקח את הדמות המרכזית כמי שהוא אוהב וחושב לדעתי לא משנה מהן העובדות. אבל בביקורת לכתוב שסת' הוא הדמות המרכזית? זה אפילו לא מקצועי.
 
ברור שכולם חשובים ומרכזיים לתוכנית

ומן הסתם, אני לא רואה את התוכנית ממשיכה בלי סנדי קירסטין או סת' כי כמו שאמרת משפחת כהן בהחלט חשובה ומרכזית לסדרה. אבל אני מבחינה בין דמות מרכזית לבין דמות קריטית לסדרה. נכונה גם העובדה שהמשפחה היא השלד של התוכנית, והיא כוללת בתוכה סיפורים רבים בינהם הסיפור של ג'ולי, מריסה, סת' סאמר קירסטין וסנדי. אבל הסדרה בבסיסה היא ריאן, ממנו הכול התחיל והסיפור המרכזי של הסידרה הוא חוסר ההתאמה שלו לניופרוט. כמו שציינת במהלך העונה השניה היו כמה עלילות אחרות, של שאר הדמויות בסדרה, חלקן היו אפילו יותר מרכזיות ממה שעבר על ראין באותם פרקים, אבל בגדול הסדרה תמיד מתחילה ומסתיימת איתו. בעונה הראשונה- היא נפתחה עם המעבר שלו מצ'ינו לניופורט ונסגרה עם החזרה שלו לצ'ינו (בשני הפרקים זה היה המאורע המרכזי בפרק למרות שהוא כלל גם עלילות אחרות) בעונה השניה-העונה נפתחת עם החזרה שלו לניופרט שבעקבותיה סת' חוזר והמשפחה מתאחדת, ואילו סגירתה של העונה השניה כללה 2 "קליף אנגרים" הראשון הוא העימות עם קירסטין בנוגע להתמכרות שלה, אבל הקליף האנגר העיקרי המותח והמרכזי כלל את העימות של ריאן עם טריי. שמתי לב, שאני אומרת שריאן הוא הדמות המרכזית בסדרה, זה לפעמיים פוגע באנשים שהדמות האהובה עליהם היא לא בהכרח ריאן, אז אני חייבת להבהיר משהו, זה שאני חושבת שהוא הדמות המרכזית לא מוריד מערכה של כל דמות אחרת, יש בסדרה הזו דמויות שנוגעות באנשים שונים בצורה שונה, את התחברת יותר לדמות של קירסטין, מישהו אחר התחבר יותר לדמות של סת' כולם דמויות טובות ומענינות כולם חשובים להמשך קיומה של הסדרה, אבל עם זאת אי אפשר להכחיש שיש דמות שמחברת בין כולם, דמות שממנה הכול התחיל, ודמות שבלעדיה זה לא היה קורה ולא יכול להמשיך לקרות- והדמות הזו היא ראיין.
 

invisiblegirl

New member
אני מסכימה חלקית

הדמות שממנה הכל התחיל היא בהחלט ריאן. אבל אני לא חושבת שהכל מתחיל ומסתיים איתו פשוט. שימי לב גם שבפרק האחרון של העונה השנייה 85% מהפרק היה סיפור ההתמכרות של קירסטן, ורק בחמש דקות האחרונות התפנו לטפל כמו שצריך בטיפול האונס של מריסה, ומן הסתם זה שם את ריאן במרכז. הם היו חייבים לסיים את העונה במתח, וזאת הייתה הדרך הכי טובה. זה ששמו את קירסטן במוסד גמילה, זה לא מותח. זה לא עניין של לשים את הפייבוריט כדמות הכי חשובה. נכון שהתחברתי לדמות של קירסטן, ואני גם זאת שאמרה שבעונה הראשונה פחות היה לה תפקיד - זה עניין של להיות אובייקטיבי. אני פשוט לא רואה איך אפשר להגיד על דמות אחת שהיא הכי חשובה כשיש סדרה של 7 דמויות שכולן מקבלות מקום וחשיבות. משפחת כהן, זה עיקר התוכנית בעיניי. על כל דמויותיה.
 
למעלה