ביקורת ראשונה על היפ-סול בוואלה

NMCRONEN

New member
../images/Emo6.gif

אוחובסקי די ריחם יחסית לרמת הגריעות של האלבום

Hypnotize

New member
ביקורת טובה.

אהבתי במיוחד.. "היפ סול, דיסק מרשים ומוצלח מאוד. רוב הקטעים ברמה גבוהה, מופקים יפה, מגוונים ומציגים את לוי כמולטי טאלנט רציני שיודע גם לשיר, גם להלחין, גם להפיק וגם לזווג זיווגים."

יופי של ביקורת

ובצדק. אם לא הייתי מכיר את המוצר ואת היוצר, ביקורת כזאת בהחלט הייתה מעוררת את סקרנותי ואף יותר מזה (וזה נדיר משום מה בביקורות בארץ).

baduist

New member
ביקורת מאוד

עדינה, אובייקטיבית ומרוחקת** יחסית לביקורות אחרות של אוחובסקי... יש סיבה? באופן כללי, אם זו הביקורת הראשונה, אנחנו במצב מאוד טוב. קצת קשה לי להאמין שהכל הולך כל-כך לפי התכנית (IN A WAY)... אי אפשר לתאר כמה אני שמח בשביל מומי. החלום פשוט מתגשם אחד לאחד, אם לא טוב יותר משציפינו. ----- **(אם כי מדוייקת ומנוסחת היטב) -

DJ$upreme

New member
אני קורא הרבה את אוחובסקי

והוא בדרך כלל אומר מה הוא חושב ויחסית יודע מה הוא אומר. י ח ס י ת. הוא פירגן בעבר להיפהופ, כולל לסאבלימינל, ובהחלט מתעניין בז'אנר ה- RNB. אין עוד הרבה שהתייחסו למשל לאלבום האחרון של מרי ג'יי בלייג'. בקיצור אני מרוצה מאוד מהביקורת ושמח שאוחובסקי כתב הרבה על האלבום.

RunNGun

New member
אני מרוצה בעיקר מהתגובות

שכמעט כולן חיוביות כלפי מומי וכלפי האלבום. זה מוכיח שהאנשים אוהבים אותו. ד"א, למי שעוד לא קנה - כאן יש השמעה אונליין של "היפ סול".

baduist

New member
אז זהו.

מהביקורת גם אני מרוצה. אולי אפילו נושם לרווחה באיזה אופן... אבל אולי זה נדמה רק לי, בתור אחד שמכיר את מומי שנים, וכמו לא מעט חבר'ה מהקהילה נוטה קצת לנכס אותו לעצמי - זה קצת לא נתפס שמומי הוא באמת אירוע כ ז ה חשוב וגדול. ובעצם התכוונתי לשאול אני מניח - האם דיברתם אישית עם אוחובסקי וביקשתם שיכתוב ביקורת? או שזה קרה לחלוטין בלי ידיעתכם? אם לא - אתה חושב שגל אוחובסקי מתעניין באר'נ'בי או במומי כאחד שזה במקרה נוגע לו, או שמומי הוא באמת כזה בגי דיל "בחוץ"? מבין למה אני מתכוון?

DJ$upreme

New member
אוחובסקי קיבל עותק פרומו כמו כל

עיתונאי אחר, ביחד עם קומוניקט. אני או מומי מעולם לא פגשנו אותו ולא דיברנו איתו, והיחצ"ן של הפרוייקט אף הוא לא דיבר עמו. פתחתי היום את העיר, כבכל יום חמישי, ומאוד הופתעתי. אגב הוא כתב בהתלהבות גם על מילי ג'קסון ובסוף גם קצת על הדגנחש, שלהם הוא פרגן במידה. אבל אם אתה חושב שהוא מפרגן, חכה מחר לדודו כהן מתרבות מעריב, שעותק ממנו התגלגל אלינו היום בערב...שם, באמת אם לא הייתי מבפנים, הייתי חושב שנשלח צ'ק למערכת. ולעניין, אוחובסקי מתעניין בהיפהופ ובאראנבי, בוודאות. וביג דיל? לדעתנו זה ביג דיל. אנחנו מרגישים שהתעשייה מתעניינת בפרוייקט הזה וחיכינו הרבה זמן כדי להוציא אותו JUST RIGHT עם הפרומו הנכון, בעיתוי הנכון, עם הקליפים והסינגלים הנכונים, ובחברה הנכונה שמאמינה בזה כמו שצריך. אנחנו מקווים שזה נראה בחוץ, שההשקעה ניכרת ושזה לא נראה כמו THROWAWAY PROJECT, מה שלצערי כן אפשר להגיד על כמה אלבומי ראפ שיצאו בשנתיים האחרונות בעברית, בלי קשר לאיכות. ??

baduist

New member
"ניר ממון מתארח בפורום מוסיקה שחרה"

היום חשבתי על זה, ועכשיו אני יודע שאני שואל מוקדם מידי... אבל - מה עם אלבום שני? איך עושים אלבום שני אחרי פרוייקט כזה שנמשך שנים? אתם כבר חושבים על זה?

RunNGun

New member
הקפצה

כי חשוב שיקראו, וגם שאלה: מי רשם את תגובה מס' 16? כי ברור לי שזה מישהו כאן מהפורום....

Mad-DawG

New member
קניתי את הדיסק השבוע סוף סוף!!

וואו! אחרי זמן המתנה וציפייה סוף סוף הדיסק בחנויות. ביום שהדיסק יצא הגעתי לחנות הדיסקים, אני ציפיתי לצאת קצת אחרת מהחנות, אחרי הזמן הזה.. עד שאין לי את הדיסק בידיים אני לא ממש אאמין. ולא היה להם את הדיסק לצערי באותו היום, התאכזבתי, יום למחרת החנות יצרה איתי קשר והדיסק הגיע אליהם, הגעתי, רכשתי, שילמתי על הדיסק של מומי
זה נשמע לי מוזר, הדיסק הוא פרוייקט של חיים, הוא תמיד היה שם איפשהו, בדיבורים או במחשבות, בתכנון ובביצוע, ועכשיו.. אפשר להשיג את הדיסק בחנויות
נראה לי ששורת המפתח מבחינתי לפחות מהביקורת שהופיעה בוואלה, נאמר שם שהדיסק טוב, מצויין, ראשון לדרכו, מעודכן, מגוון ומה לא.. אבל ה-שורה מהביקורת- השאלה היא האם הקהל בארץ רוצה \ מוכן לקבל את הסגנון הזה? אחרי הדיסק קניתי ארוחת צהריים ושתייה, שעלתה לי כמעט כמו הדיסק! אני מעדיף לפספס ארוחה אחת, מה איתכם? לחנויות!!

למעלה