ביקורת ראשונה על היפ-סול בוואלה

mally17

New member
ביקורת מחמיאה ואמיתית...

סופסוף משהו שיכול לעורר אולי עניין של אנשים בז'אנר הישראלי הזה...

volatile

New member
ביקורת מחמיאה מאוד

אוחובסקי בד"כ הרבה הרבה יותר ביקורתי. אבל כנראה שהוא אהב את האלבום היפה הזה כ"כ שהוא שכח את עצמו. בכל אופן ביקורת יפה.

zeusofurim

New member
כמה ביקורות אפשר כבר לקרוא?

שמעו את המוזיקה וזהו... לא צריך שאנשים אחרים יגידו לכם מה טוב, תחליטו לבד... אני לא מבין למה מפרסמים פה כל ביקורת כתבה וכו וכו של מומי לוי. דיסק נחמד, עם שלושה ארבעה שירים טובים, אני אישית לא חושב ששווה את ההשקעה שלי, הדרך שירה שלו ממוחזרת מאוד לדעתי, אותם עליות אותם ירידות, השירה דומה מאוד כל פעם... מצד שני הפקה מאוד, מאוד טובה. אז אני אומר אם אהבתם תיקנו, לא אהבתם אל תיקנו... מבחינתי זה לא פיספוס כזה גדול.

Escova

New member
היפ-סול לשמיעה ברשת

למי שרוצה לשמוע להתרשם מ"היפ-סול" החדש של מומי לוי, אפשר לעשות זאת דרך הקישור הנ"ל הקישור יעבוד ליומיים בלבד, אז מומלץ כאן ועכשיו

llljn

New member
כל הכבוד לוואלה על היוזמה.

לדעתי זו אחת האופציות ההגיוניות ביותר לגישור בין מורידי המוזיקה בצורה לא חוקית,לבין האמנים והמתנגדים להורדת המוזיקה בצורה לא חוקית. כלומר,זה הפתרון הכי טוב שפגשתי להתרשמות ראשונית מהדיסק,ואם כבר רוצים "לטעום" בצורה כלשהי מדיסק מסוים,עדיף להתיר בחוק לשמוע בדרך הזו,ולאסור את ההורדה מתוכנות שיתוף למיניהן,לא?

דוויק

New member
בכלל ברכות על הביקורות בסופ"ש

הארץ נתן בפירגוניישן ענק. דוויק

RunNGun

New member
מישהו יכול לסרוק את הכתבה מתרבות

מעריב? ד"א, הרבה תודה לאתר של מעריב שבדיוק היום החליט לגבות כסף עבור קריאה של העיתון שלהם אונליין.... באמת.....

לונג

New member
אין לי סורק

אבל כתוב בקצרה שהאלבום של מומי הוא באנקר לאלבום זהב והוא הולך להיות להיט

RunNGun

New member
תודה רבה

ד"א, היום היתה ביקורת קטנה מאוד ב"7 לילות" של ידיעות, שם גם שיבחו את האלבום. זה אחלה שיש ביקורות מפרגנות, אני גם מקווה שאנשים יישמו וילכו לקנות את הדיסק בתגובה....

TakTik

New member
סוף סוף קניתי את האלבןם

אחרי כ5 שנים ושבועיים,הגעתי הביתה בערך ב12 וישר רצתי לחנות הדיסקים הקרובה לביתי...קניתי את הדג נחש ושאלתי על מומי לוי,אמרו שנגמר. חנות שניה - שוב שאלתי על מומי לוי,שוב נגמר. כבר התחלתי להרגיש טוב עם זה,ובחנות השלישית אפילו הצלחתי לקנות את הדיסק... קצת מוזר להחזיק ביד את הדיסק של מומי,שלפעמים פשוט היה תחושב שלעולם לא יצא. אבל מה? הוא יצא,ויצא בצורה הכי טובה שרצינו.מבחינת הצלחה כפי הנראה ההצלחה גדולה,לפי היחס התיקשורתי.מבחינה ביקורתית כרגע רק דברים טובים שומעים. והדבר הכי חשוב,מבחינת המוזיקה,מומי עומד ועובר את כל הצפיות,וכשמצפים 5 שנים,זה לא קל לעבור את זה.האלבום מעולה לטעמי בדיוק מה שקיווינו ממומי וכנראה היה שווה את ההשקעה של הזמן על האלבום. וחוץ מזה,אני חושב שזה האלבום הכי משתלם כספית שיצא בארץ.כ2 שקל לשיר. כל הכבוד למומי,ולכל מי שעסק בפרוייקט האדיר הזה. חוץ מזה,נעלבתי שאני לא בתודות,הרי כולם ממלא רשומים שם,למה לא אני?

MCA1

New member
מעניין איך תרגיש

כשיצא האלבום של כלא 6!! אם היה לך כל כך מוזר להחזיק את האלבום של מומי.

TakTik

New member
עם כל הכבוד לכלא 6

גם מבחינת זמן וגם מבחינת רצון חיכיתי למומי יותר

zeusofurim

New member
ביקורת טובה מאוד למומי גם ב.....

עיתון "הקיבוץ" עיתון בית ספר הגימנסיה הריאלית ראשל"צ עיתון "המחנה-פיקוד דרום" עיתון "גיל הזהב-בית אבות פרדסים" רדיו 99.44 מגה הרץ - רדיו פלסטין

כל אחד יסכים ש...

האלבום הזה פשוט מצויין אין מילה אחרת רות נקודה סוף תודה רבה!!!

dune d

New member
המון כבוד למומי...

כמה מילים שלי על האלבום הנפלא הזה. אז קניתי אותו לפני שבוע ,אחרי קצת חשש לקראת היציאה והדיבור הרחב שהיה כאן סביבו. החשש היה מהצפיה של השנים ,של הכל כך קרוב אבל זה יצא רק לטובה והשתלם לדעתי עד השקל האחרון. הביעה היחידה שיש לי אי שאי-אפשר להשוות את האלבום הזה לשום דבר אחר בארץ ובחול זה קצת לא אותו דבר ,אבל לשמחתי מומי מציב רף גבוה שיהיה קשה לעבור אותו לבאים אחריו (או האלבום הבא). האלבום הראשון לדעתי מצויין ואין בו כמעט שיר אחד שמוריד ברמה. ההפקות מדהימות לדעתי ומשתלבות מצויין אם הקול שלו."הלילה", "זוז מצד לצד", "צלול", "גם אם לפעמים" נותנים הרגשה כפית ומיוחדת לאלבום. גם אלבום הרמיקסים מצוין אני לא מפסיק לשמוע את "צלול" הרמיקס אם קאשי ,שגם את הגירסה של העסק מדהימה אותי כל פעם מחדש כמה יפה הם עשו את זה, מדהים. קצת יותר מידי "שמש אדומה" בשלל גירסאות לטעמי. החלק שהכי מצער אותי זה שאין עוד חומר של "The Bridge" איזה איכות וואו. ואת זה אני כן יכול להשוות לדברים מחו"ל ולדעתי זה לא יורד ברמה מהגדולים ביותר, חולה על Cant you see שמזכיר לי את ג'ורג' מייקל במקצת אבל פשוט שיר מדהים, אני מקווה שביום מן הימים שאר החומר הזה יצא. ושוב כבוד ענק למומי וגם לניר על העבודה הקשה והתוצאה המדהימה, תודה.

mc bige

New member
מומי לוי ביצ'ס! היום קניתי את הדיסק

סוף כל סוף.....! דיסק בן זונה שיר לשיר חוץ מאיזה 3-4 שירים שלא אהבתי דיסק ממש ממש ממש יפה וממש ממש ממש מרגש ניר אתה רושם ממש יפה! ומה ניר אתה עורך דין?! דבר אחד מפריע לי בשירים, שיש באס יותר מדי כבד, כאילו יש באס שדופק בראש, לא באס איכותי, היום שטפתי את האוטו ויש לי מערכת טובה, שמעתי את הדיסק שם, איזה בומים יש לבאס בדיסק, הסאב שלי עוד שניה קיבל התקף לב, אז זה הרגיז אותי קצת שהיו צריכים לשים באסים יותר נעימים :) מקווה שהבנת... אבל בכל מקרה דיסק ב-ן ז-ו-נ-ה!!! היה שווה את כל ה65 שקל!!!!

zeusofurim

New member
ביקורת גם ב....

מגזין "את" מגזין "לאישה" "מעריב לנוער" מגזין ההומולסבי של כפר סבא "היי גאיי" העיתון היומי בשפה הרוסית "בלאאאט"

למעלה