ביקורת שלי על הדיסק של כוכב נולד 3

TheRasmus

New member
אין סיכוי בעתיד הקרוב לפחות

ואגב תראה מה מצאתי. היא היתה חודש שלם #1 בנורבגיה עם Im Nin'alu

א ו ח נ ה

New member
איזה מגניב

Kim Wilde במקום 6, ו-Eighth Wonder במקום 9 עם שיר ענק שבאופן אישי אני מעדיף בגירסא של Martika. תאמין לי אלעד אם לא היית אוהב מוזיקת איידס היית מושלם.

TheRasmus

New member
עשיתי חיפוש על מרטיקה

וToy Soldier צעד שם 13 שבועות בטופ 20 והגיע בשיא למקום 2(3 שבועות). האתר הזה ממש מעולה, בזכותו אני מכיר הרבה שירים טובים משנות ה80 וה90 שלא הכרתי עד היום.

radio101fm

New member
איזה מגניב! תריץ חיפוש על סנדרה

ואם אפשר אז גם על Debbie Gibson.

TheRasmus

New member
קבל:

סנדרה Maria Magdalena צעד 16 שבועות עד #1 [שם הוא שהה חודש רצוף] Innocent Love צעד 3 שבועות עד #6 Don't Be Aggressive צעד 4 שבועות עד #7 Debbie Gibson לא צעדה בטופ 20 עם אף שיר.

radio101fm

New member
איזה מוזר, זה הכל? חסרים לי כמה

In The Heat Of The Night Secret Land ו-Nights In White Satin שאני יודע בוודאות שהגיע אל המקום ה-17 שם.

TheRasmus

New member
מוזר, אלו הנתונים הרשמיים שלהם.

ואם אתה רוצה אז אלו המיקומים של האלבומים שלה:\
Album: Sortיr : alfabetisk / וr Close To Heaven 2 uker i 1992, #20 som beste plassering Into A Secret Land 2 uker i 1988, #18 som beste plassering Mirrors 3 uker i 1986, #14 som beste plassering My Favorites 5 uker i 1999, #15 som beste plassering The Long Play 17 uker i 1985, 1986, #8 som beste plassering​

radio101fm

New member
אחלה! תודה רבה, יחסית היא ממש

זכתה להצלחה בנורווגיה. לא ידעתי ש-Close To Seven הצליח ככה זה אלבום מדהים!

TheRasmus

New member
אני מקווה שקראת את זה נכון../images/Emo3.gif

Close To Seven צעד שבועיים עד המקום ה20 ולמעשה האלבום הכי פחות מצליח שלה שם

TheRasmus

New member
ויעוור אותך עוד יותר לשמוע

שהלהיט הכי מצליח של Ace Of Base שם היה Wheel Of Fortune, והוא היחיד שהגיע למקום הראשון!

A N I g M A

New member
הדר מצוינת../images/Emo9.gif

מהאודישן הראשון אהבתי אותה. ונעמה - היא לוקחת את כולם באצבע הקטנה שלה, יש לה קול מדהים. מסכימה בקשר לאוהד אלישע. זה לא "גבר גבר". שלומי סבן גם היה מצוין, שיר ביטון הייתה אחלה. אני די מסכימה עם האמירה על המבטא, כי זה נורא הרס לי. לא הבנתי מילה מסמלס לייק טין ספיריט, אבל הקול שלו מפצה. יהודה סעדו טוב, אבל עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא וזה מקלקל. ביקורת טובה

ערן1987

New member
את לא היחידה שלא מבינה כלום

ב-SLTS(גם בגרסה של מיכאל וגם בגרסת המקור.. אני רק מבין כששרים here we are now)

למעלה