ביקורת Kanye West-Graduation

Big L Corleone

New member
איך אפשר להקשיב לSTRONGER ?

הוא פשוט חתך את השיר של דאפט פאנק והוסיף עליו ראפ, הכל נהיה עמוס ומבולגן.. מעדיף דאפט פאנק לבד ואני בדרך כלל אוהב את קנייה

hospital_food

New member
../images/Emo12.gif

למרות השירים המעפנים עם ליל וויין ומוס דף ,למרות שאני עדיין לא ממש מחבב את הסמפולים שלו, איכשהו יצא לו אלבום מקסים למדי

hospital_food

New member
מה המצב חולוני?

חפשתי דיון בעברית על החדש של קניה, באלטרנטיבית בטח לא הייתי מוצא, אז נזכרתי שיש את הפורום הזה. אחלה מקום. ולמה גרוע? יש כאן יופי של שירים

חולוני

New member
איזה יופי של שירים?

באלבום הקודם לפחות אהבתי את Touch The Sky (בזכות ההפקה של ג'אסט בלייז והבית של לופה), בחדש אין אפילו שיר אחד טוב. אגב, קניתי השבוע את האלבום החדש של Rilo Kiley - שם באמת יש יופי של שירים (בטח ראית שהכנסתי את Dejalo למיקסטייפ אוגוסט שלי).

hospital_food

New member
Flashing Lights מעולה

ו6 השירים הראשונים יפים. ריילו קיילי- אני די בטוח שלפני שנתיים הסכמת עם הסולן של אלקטרה שטען שהם עושים "פופ מעפן", או שרק את החדש אהבת. בכל אופן, שמח לשמוע. בקשר למיקסטייפ, אתה מתחיל לזייף. מצפה שתפתיע כמו פעם, ומומלץ להפסיק עם ההרגל המגונה של לשים רונסון בכל מיקסטייפ, אהבתי את האלבום ,אבל הקאברים האחרונים שלו שאתה שם במיקסטייפים משאירים אותי אדיש לחלוטין. בק חזר לעצמו מי זאת Lady Tigra? אהבתי, יש כבר אלבום? אתה יודע מתי Uffie תוציא?

חולוני

New member
לא אהבתי את Flashing Lights

למרות ש-Dwele זמר טוב. ואיזה 6 השירים הראשונים יפים? Champion למשל זה אחד השירים הכי גרועים ומעצבנים ששמעתי השנה, איזה כאב ראש השיר הזה! בקשר לריילו קיילי - אתה צודק, את האלבום הקודם לא ממש אהבתי חוץ משיר אחד או 2 אבל לחדש התמכרתי, לטעמי מדובר באלבום הכי טוב שלהם. הוא מזכיר לי את המעבר של רג'ינה ספקטור מסובייט קיטש לבגין טו הופ וכמו שאתה יודע, ממש התלהבתי מהאחרון והוא האלבום הכי אהוב עליי שלה (למרות שגם את סובייט אני מאוד אוהב). האלבום החדש של ריילו ממש אחיד ברמתו וכל שיר שם להיט, אני לא אופתע אם הם יפרצו חזק למיינסטרים עם האלבום הזה. ובקשר למיקסטייפ ולרונסון - אני מודע לעניין, אבל אתה לא באמת מצפה שאני לא אכניס את הפעם הראשונה שבוב דילן הרשה למישהו (שבמקרה הוא אחד המפיקים האהובים עליי) לעשות רמיקס לשיר שלו, למיקסטייפ שלי? מה גם שהתוצאה מעולה לטעמי. אל תדאג, אני מבטיח שבמיקסטייפ הבא לא יהיה את מארק. ליידי טיגרה זאת זמרת אלקטרו-ראפ חדשה מ-LA, אין לה עדיין אלבום אבל הוא אמור לצאת לקראת סוף השנה ונקרא "Please Mr. Boom Box". הסינגל הראשון מתוכו הוא Bass On The Bottom, הנה הקליפ שלו והנה גם המייספייס שלה. ל-Uffie יצא לפני חודשיים וחצי ה-Suited and Looted EP שכולל את השירים First Love ו-Brand New Car. אין עדיין תאריך לאלבום שלה אבל נראה לי שגם יצא לקראת סוף השנה או מקסימום תחילת שנה הבאה. אני מאוד מחכה לו.

hospital_food

New member
סבבה

אני לא מתכוון להגן פה על קניה יותר מדי, פשוט אהבתי את החדש. אני מאוהב בחדש של ריילו,אבל הוא עדיין האלבום הפחות טוב שלהם בקריירה. מעניין מה ניצן חורש חושב עליהם עכשיו.. כן שמעתי את הEP של Uffie והתרשמתי, מחכה לאלבום.. תודה על המידע לגבי ליידי טיגרה

קניתי סוף סוף את האלבום של מארק רונוסון

והבן-אדם פשוט תותח על!!! אלבום מדהים, רונסון ללא ספק מפיק השנה (ואני בכלל לא מדבר על העבודה המדהימה שהוא עשה באלבום של איימי ויינהאוס) ידעתם שהוא יהודי?

ChRoNoNaUt115

New member
הרמיקס לבוב דילן השאיר אותך אדיש?

איך אפשר?? כמו שחולוני אמר, זאת הפעם הראשונה שבוב דילן מרשה למישהו לעשות רמיקס לשיר שלו..וזה יצא אדיר. אין שום סיבה לא להכניס את זה. זה בוב דילן!!!! וזה מארק רונסון!!! מה קרה לך?

hospital_food

New member
תראה...תשמע..

רמיקס חביב מאוד, אם היה יוצא לפני שנה הייתי מתלהב. כנראה שפשוט נמאס לי מההפקה שלו, יצא לי מכל החורים. חצי שנה בלי חצוצרות תעשה לי טוב.

ChRoNoNaUt115

New member
הבנתי..

איך שבא לך, אני אהבתי. לי עדיין לא נמאס.
על טעם וריח...

dune d

New member
עוד לא שמעתי את האלבום

זה יקרה בימים הקרובים, למעשה אני גם ממש לא ממהר, ככה או ככה אני מאמין שאני אקנה את האלבום... בכל מקרה תודה על הביקורת ליאור :)

comer789

New member
זה האלבום הכי פחות טוב של קנייה

College dropout, נשאר האלבום הכי טוב שלו. אבל עדיין, קנייה זה ה-אמן הכי טוב שמסתובב בעולם כרגע לדעתי.גם הדיסק הזה, שגם צריך להתרגל אליו קצת, יכול להיות מועמד לאלבום השנה.

king iverson

New member
הספקתי לשמוע 6-7 שירים וקאנייה מלך.

הכי טוב היום במשחק. כל הפקה היא הפקה, אלבום שבאמת נשפך עליו הרבה מאד (גם כיסף וגם זיעה). קאנייה אחד היחידים שעדיין עושה מוזיקה מהנשמה.

Miss Thang

New member
זה אחלה אלבום,

בערך כמו כל אלבום של קניה. אבל אני לא מוצאת הבדל עצום בינו לבין קודמו למשל. וזה חסר. איפה החדשנות?

למעלה