ביקורת The Night Train

ביקורת The Night Train

יאללה חבר'ה, עבר מספיק זמן, הגיע העת לנתח לפרטי פרטים מה הולך בEP של קין
אז אני פותחת שרשור, בו תחת כל שם שיר עליכם לכתוב את דעתכם ונראה מה מצב הפורום ביחס לשירים
אנג'וי

isrmnhr

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא ממש ברור לי הקטע האינסטרומנטלי הזה. לא בשר ולא חלב, אין בו שום דבר מעניין ולדעתי הוא סתמי ומיותר.

isrmnhr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהחלט אחד השירים המוצלחים באלבום הזה. יש בו את כל מה שאני אוהב אצל קין ובנוסף הם די התעלו על עצמם מבחינה מוזיקלית כאן. אני אהבתי !

mojoit

New member
../images/Emo45.gif

שיר טוב...מזכיר לי את מה שקין היו פעם . קצת פספוס,הם יכולים הרבה יותר !

isrmnhr

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כנראה השיר הגרוע ביותר באלבום אם לא הגרוע ביותר של קין אי פעם. המוזיקה, השירה המשועממת והמשעממת של טום, השירה הנוספת של -מי זה ?- פשוט נוראה, הוא נשמע כאילו יש לו עצירות, וקטע הראפ גם נוראי. בקיצור - השיר מועמד רציני למחיקה סופית מהאייפוד שלי.

או, סוף סוף מישהו שאומר את האמת על השיר../images/Emo6.gif

יש אנשים ששמעתי שאומרים שזה שיר הפופ הטוב ביותר שקין הוציאו
WTF!

CrazyPenguin

New member
מהההההה הוא מעולה!

יחסית לשירי פופ של קין- הוא מממש טוב! אל תהרגו אותי. בבקשה
. אגב אתמול ישבתי לי עם אמא בג'פניקה ופתאום זה התנגן לו ברקע :-O! הייתי בשוק של חיי והתחלתי לזמר כמו פדחנית בקולי קולות

CrazyPenguin

New member
באמאשלי אין לי מושג

באותו רגע הייתי הבנאדם הכי מבסוט אוור
רציתי לשאול את המלצרית אם זה רדיו או דיסק שלהם, אבל לא עשיתי את זה בסוף

isrmnhr

New member
מה שכן - השיר די מדבק

כלומר אחרי שמיעה אחת או שתיים השיר די נתקע במוח. אבל בכל זאת - בגלל כל הסיבות שמניתי, השיר ממש לא אהוב עליי, אני שונא פופ !!

mojoit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

השיר עצמו לא רע בכלל,כל עוד זה היה נשאר של קין. הכנאען הזה או איך שלא כותבים אותו,הוא חתיכת אדיוט שהרס את קין !! וכולם(כולל אותי) מזמזמים את השיר הזה שלו(הזה מהטלוויזיה).צריך להרוג את כולנו. איך אפשר להכניס באותו שיר את הקול של תום ואת ה"קול" שלו ?!?! שישרף !! כל הראפ-היפהופ הזה פשוט לא מתאים לקין !

isrmnhr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיר חביב. קצבי וקליט, אהבתי.

mojoit

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

לאלאלא !! למה גיטרה ?! אבל שיר חמוד

למעלה