ביקורת The Night Train

הוא חמוד לדעתי רק בסטנדרטים של האלבום הזה../images/Emo3.gif

אם הוא היה יוצא עם שירי קין "נורמליים" נראה לי הוא היה בתחתית!

isrmnhr

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא! לא! לא! לא! לא! השיר הזה עושה לי פלשאבאקים מזעזעים לשנות השמונים ... ממש עושה לי רע! השירה ביפנית נשמעת כמו פופ יפני נוראי, ממש ממש לא אוהב.

חחח

אני האמת לא הבנתי למה החידוש הזה היה טוב.. זה נשמע בדיוק כמו המקור... סתם מטופש. בכלל, לקין יש נטייה לחדש שירים בלי "לחדש" אות. כלומר, הם משאירים הכל בדיוק אותו הדבר. יאללה, אתם מחדשים שיר, תעשו אותו מגניב ומיוחד ובסגנון שונה/שלכם...

mojoit

New member
WTF ?!

זה נשמע כמו אחד מהשירים מהמשחקי מחשב מהאייטיז, שאחרי 10 דק' את מתחרפנת וממשיכה לשחק על mute.

אני דווקא אוהבת את השיר שטימי שר ../images/Emo12.gif

לא יודעת למה
אבל אני מקווה שטים לא ימשיך לשיר :|

isrmnhr

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

גם השיר הזה עושה לי פלאשבקים לשנות השמונים, כאן זה קצת פחות נוראי, הם רק קצת מגזימים עם מכונות התופים כאן. השירה - של טים כנראה ? - יחסית בסדר, אבל הוא עדיין מרחק שנות אור מרמת השירה של טום. לא ממש אהבתי, אבל אני גם לא מתעב את השיר הזה.

isrmnhr

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שיר ממש נוראי. השירה של טים והראפר כנען לא משתלבים אחד בשני בכלל לדעתי. והמוזיקה - מה זה אמור להיות ? עוד פלאשבק לשנות השמונים. ממש לא אהבתי.

mojoit

New member
לא ! זה נשמע כמו רוקי !!gonna fly now../images/Emo3.gif

לא שזה עזר להם לשחזר את ההצלחה .. יש שירים שצריכים להשאר באייטיז.

isrmnhr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיר מצוין. המנגינה, השירה, מילות השיר - הכל עובד. נדלקתי על השיר הזה כבר בשמיעה ראשונה שלו. הוא קצת מזכיר לי שירים של קולדפליי, אבל זה לא גורע ממנו. אהבתי !! לסיכום - ממש אהבתי רק שלושה מתוך שמונה שירים בדיסק הזה, מה שאומר שכנראה הדיסק לא היה ממש מוצלח. אבל בכל זאת - שלושה שירים מאוד מוצלחים זה גם משהו. קין ניסו לתפוס כיוון חדש באלבום הזה ולדעתי הכיוון עצמו לא היה מוצלח וגם הביצוע לא היה מוצלח. השירים שכן הצליחו להם הם השירים שהסתמכו על הנוסחא שהם השתמשו בה בעבר וכאן זה הצליח שוב ולפעמים אפילו הצליח יותר מבעבר.

mojoit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אחרי 2-3 פעמים אי אפשר לשמוע יותר!קליט מדי !

למעלה