שיהיה במז"ט, מאיר. ניפגש בהזדמנות אחרת
א אסיק1 Member 30/1/17 #19 אני דווקא התחברתי לזו בסדרה http://4.bp.blogspot.com/-hqmA45v1MFE/Ur-ogtBt94I/AAAAAAAAO7M/boPW0HSPsd0/s1600/plow+2.jpg מי מוליך אותנו היום.... ולאן...
אני דווקא התחברתי לזו בסדרה http://4.bp.blogspot.com/-hqmA45v1MFE/Ur-ogtBt94I/AAAAAAAAO7M/boPW0HSPsd0/s1600/plow+2.jpg מי מוליך אותנו היום.... ולאן...
אפרת המפזזת New member 31/1/17 #21 איזה יופי! הייתי שמחה להגיע אבל אנחנו נמצאים בדרום באותה שבת. תהנו!!
כ כ חיים New member 1/2/17 #25 מכיון שכבר כמה אנשים הודיעו שהתאריך אינו מתאים חלק ע"ג הפורום וחלק אחר בהודעה פרטית, אפשר לדחות את הביקור והמפגש לשבת שאחרי שבת ט"ו בשבט.אשמח לקבל התייחסות לנושא.
מכיון שכבר כמה אנשים הודיעו שהתאריך אינו מתאים חלק ע"ג הפורום וחלק אחר בהודעה פרטית, אפשר לדחות את הביקור והמפגש לשבת שאחרי שבת ט"ו בשבט.אשמח לקבל התייחסות לנושא.
ג גרשונוב New member 1/2/17 #26 אני יכול בשבת שאחרי. אפשר לעשות הצבעה - להעלות שתי הודעות ושאנשים יסמנו את עצמם בשבת/שבתות שהם יכולים להצטרף.
אני יכול בשבת שאחרי. אפשר לעשות הצבעה - להעלות שתי הודעות ושאנשים יסמנו את עצמם בשבת/שבתות שהם יכולים להצטרף.
א אמנון אלבז New member מנהל 1/2/17 #28 התאמתי את עצמי לתאריך שנקבע. השבת השניה כבר תפוסה בארוע משפחתי חשוב, תהנו לכם וכתבו בליווי תמונות על החגיגה .  
התאמתי את עצמי לתאריך שנקבע. השבת השניה כבר תפוסה בארוע משפחתי חשוב, תהנו לכם וכתבו בליווי תמונות על החגיגה .  
א ארנון65 New member 1/2/17 #29 שבת שניה מתאימה לי. תמיד יהיו כמה שמועד זה או אחר לא יתאים להם אין מה לעשות.
א אספן 3 New member 2/2/17 #30 שני התאריכים מתאימים לי, אבל מכיוון שלא נראה שתהיה לי הסעה מירושלים, לא תהיה לי אפשרות להגיע למפגש.
א אספן 3 New member 2/2/17 #32 בהנחה שהוא יראה את ההודעה שלך ואם זה יהיה לו נוח, אשמח אם ישלח לי מסר אישי.
כ כ חיים New member 3/2/17 #33 גלעד יודע על המפגש והוא הביע את רצונו להגיע. יש לו בעיה עם המחשב והוא איננו יכול כרגע לקחת חלק בענייני הפורום.
גלעד יודע על המפגש והוא הביע את רצונו להגיע. יש לו בעיה עם המחשב והוא איננו יכול כרגע לקחת חלק בענייני הפורום.
כ כ חיים New member 3/2/17 #35 לצערי אין לי את מס' הטלפון שלו אני מקווה שמי מבין הנכנסים לכאן שיש לו את המספר (אני מניח שיש) וקורא את ההודעה הזו יעביר אליך את המספר.
לצערי אין לי את מס' הטלפון שלו אני מקווה שמי מבין הנכנסים לכאן שיש לו את המספר (אני מניח שיש) וקורא את ההודעה הזו יעביר אליך את המספר.