ביקור אצל אורולוג

ביקור אצל אורולוג

אז ככה: הייתי מאד גיבור לקבוע את התור, לדבר על זה עם רופאת המשפחה ולחכות חודש לתור. בימים האחרונים, הרגליים החלו להתקרר. ניסיתי להתלות בעבודה כתרוץ להברזה. בסוף, ברגע לא ברור של התפכחות, אמרתי לעצמי, חפיף, היום לא יחתכו כלום, היום רק שאלות. קשירת צינור זרע היא ניתוח לא מסובך וכמעט לא ניתן לשחזור. בניגוד למידע מוקדם שהיה לי לגבי הפיכותו של הניתוח, הדוקטור טוען שהפיכת הניתוח היא באחוזים נמוכים ולא מומלץ בכלל (אני לא מרוכז כי אני רואה ארץ נהדרת במקביל). הוא טען כי גם תמורת מיליון דולר הוא לא ינתח אותי, כי אני צעיר ונראה טוב ואתחרט ובלה בלה בלה... המשמעות, מה שעניין אותי, היא שנוזל זרע יוצא, אבל עקר. זוהי קשירת צינורית. עכשיו להחלטה...

ת'שמע איך נראה היומן שלי היום הזה-

23 בינואר ראשון -שעורי בית -חע"מ -ספר #C -מ.ל.מ -אמיר -> אורולוג התכוננתי לשאול אותך והנה הקדמת אותי צפיה נעימה

נכסים

גם נכסים שאינם מועילים לנו, או אף מזיקים לנו, קשה לנו לוותר עליהם. כמו אשה מוכה שנשארת עם בעלה כי קשה לה להחליט על הפרידה ממנו וכמו בגדים, שלעולם כבר לא נלבש או מכשיר מקולקל שלעולם לא נתקן, ועדיין אנו מתמהמהים מלהשליך אותם. זה אנושי ואולי אף מנגנון שמגן עלינו במקרים אחדים. אך לעיתים הוא מזיק לנו. איני מנסה להשפיע על החלטתך. אלא אני רק משתף אותך במחשבתי בנושא.

gertrude

New member
רוצה לדבר על זה?

במה אתה מתלבט? מה היתרונות של לעבור את הניתוח ומה החסרונות מבחינתך? מתי ולמה חשבת שהניתוח הוא רעיון טוב, ומתי חשבת שאולי בעצם זה לא כזה רעיון מבריק? וטכנית - האם הבנת שקיים איזשהו רופא בארץ שיעשה ניתוח כזה לבחור בגילך (אולי זה בכלל לא אפשרי כרגע)?

עינת12

New member
הוא אמר שזה לא מסובך, אבל למרות

זאת לא ינתח אותך כי אתה עשוי לשנות את דעתך. מאד מוזר. ילדות בנות 15,16 באות לניתוחי חזה/אף/שפתיים/בחרי מה שבא לך והמרפאות והמכונים מפרסמים בלי שום בעיה בעיתונים..... אדם בוגר בא, שואל לגבי ניתוח לא מסובך......

עינת, מה יותר יפה?

שדיים רעננים או גבר עקר. ברצינות, הניתוח שלהן מבוצע במכונים פרטיים ולא בית חולים ציבורי. ניתוחים קוסמטים הם לא כרטיס לכוון אחד. אני אכן מאמין לדוק' שהיו כאלה שעשו והתחרטו. עדיין אין לו כל זכות להכנס לי לתחתונים. הבטוי הנכון במקום הנכון.

Arfilit

New member
לא נראה לי שזו כניסה לתחתונים

הדר' לא אסר עליך לעבור את ההליך. הוא גם לא יזם איזשהו הליך חקיקה שימנע ממך מלעבור אותו. הוא אפילו לא מנע ממך מידע - אלא סיפר לך את כל מה שביקשת לדעת (אם הבנתי נכון). אלא מה - שהוא לא מוכן להיות זה שיעשה את זה. אני חושבת שזה מובן וגם ראוי להערכה - שלאדם יש סולם ערכים מסוים שהוא חי על פיו, ושהוא זוכר שהוא צריך להמשיך לחיות עם עצמו כאשר החולה הולך הביתה. זה דומה, בעיני, לעו"ד שלא מוכן לייצג נאשמי אונס או תקיפה מינית. כל אחד רשאי לעשות את הבחירות שלו בחיים. וכמו שאתה זכאי לעבור את ההליך הרפואי הזה, הוא רשאי להחליט שהוא לא מבצע אותו מטעמי מצפון.

Arfilit

New member
וחלילה שלא יובן

שניסיתי להשוות את המעשה שאתה בוחן אם לעשות לאונס או לתקיפה מינית. רחוק מזה.

מתלבט בשל העובדה שזה חריג מצד

אחד, וחד כיווני מצד שני. יתרון-לא אייצר יותר אנשים. לא אוהב אותם. חסרון-צריך אומץ. לא חשבתי שהוא רעיון טוב או לא. לא ידעתי כלום, הלכתי לשמוע. קונדומים אני לא אוהב, לא מרגיש. גלולות...אם מישהי תרצה לגנוב זרע? לא בשליטתי. אם וכשאחליט ללכת לזה אמצא רופא.

prizman

New member
אני לא מספיק מכיר את הנושא

אבל די מוצא חן בעיני לפי מה שכתבת. תוכל לספק עו חומר, כאן או באישי?

פריזמן, אין פה שום דבר אישי

אז אין לי מה להוסיף למיטב זכרוני. אם יש לך שאלות אתה מוזמן, אולי קבלתי עוד מידע ואני לא זכרתי לכתוב אותו.

prizman

New member
אני פשוט לא יודע כלום על הנושא

למרות שהרעיון עבר לי בראש. כנראה שרתיעה מרופאים מצד אחד והביטחון שיהיה בסדר מצד שני העלימו לי את המודעות. אני מניח ששתי השאלות הגדולות הן מה הסיכונים הפיזיים בניתוח ומה ההשפעה על ההנאה ממין אחריו. אשמח אם תוכל לענות מטרום ניסיונך.

הקשר שלי עם עולם הרפואה, בהשלכה

לעולם הרכב הוא יחסים עם פחח בלבד. אני לא חולה, לא צורך תרופות בשום מקרה וכ'ו. אני מתקן שברים, תיקוני ושלל פציעות. זה העיחס שלי לעולם הרפואה. סיכונים פיסים, למעשה לא שאלתי. לגבי הנאה ממין, עד כמה שהבנתי זה לא אמור להשפיע. מה שסיקרן אותי זה האם בעקבות קשירה, לא ייצא כלום באורגזמה. אז ייצא. נוזל זרע אשר לא מכיל זרע. מה צריך יותר?

prizman

New member
כאילו, בגדול,

לפני מהלך דרסטי כזה אני לפחות נוטה לשאול כמה שאלות. נוזל זרע ללא זרע נשמע לי חשוד כמו חמאה ללא כולסטרול. מה בדיוק קושרים כדי שיצא איזשהו נוזל ולא זרע? נחפש שירטוטים אנטומיים. אבל תודה שעוררת את סקרנותי.

Arfilit

New member
מחשבונת נוספת

אם אתה עם בת זוג שאינה קבועה - אתה משתמש ממילא קונדום - לא? (חוץ מאיידס יש עוד כמה דברים יותר שכיחים ודי גועליים שמדבקים בלי קונדום). אם היא קבועה - החשש לגניבת זרע קטן - לא?

למעלה