ביקור אצל אורולוג

שָׂרָה

New member
כמו כל ניתוח יש בזה סיכון

לטווח הארוך. הרבה גברים פיתחו מחלות אוטו-אימוניות עשר שנים ויותר אחרי ניתוח עיקור

שרה, אם תמצאי משהו יותר מסוכן

מהעובדה שאני נוסע הרבה בכבישים אני אשמח אם תדווחי לי. תודה.

מצאתי ../images/Emo70.gif מצאתי ../images/Emo70.gif

לנסוע הרבה בכבישים על אופנוע

ערפילית,אני בד"כ לא משתמש בקונדומים

איידס-כהיושב במרומים ייקרא לי, אני אקח ת'ציוד האישי ואצטרף אליו למעלה. שאר מחלות- מקווה לטוב לא אוהב קונדומים. גניבת זרע לא חייבת להיות מכוונת, עלולה להיות גם התפלקות, גלולה שנשכחה, ויטמין סי במקום דיאנה וכ'ו בת זוג- לאחרונה אני בקשר עם מישהי שכבר הזכרתי פה בעבר. היא נפרדה מבן זוגה על רקע ש...הוא לא רצה ילדים. מן יחסים בלי עתיד. אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותה לוותר על הסטייה שלה. ילדים.

I s t a r

New member
סליחה על ההתערבות

אבל מי הנשים המטומטמות שמוכנות לשכב עם גבר שלא משתמש בקונדום???? במיוחד אם הוא לא משתמש סידרתי והאחריות שלו מסתכמת ב"אלוהים ייקח אותי אם ירצה".... אני לא באה אליך בטענות, האחריות שלך על חייך ובריאותך בידך-אבל מחריד אותי לחשוב שיש נשים שמוכנות ככה לשים נפשן בכפן. חבל מאוד.

ולא מחריד אותך לחשוב שיש

גברים שמוכנים לשים ככה נפשם בכפם? צר לי אישתר, אבל ע"י העברת הביקורת הגלויה שלך על "הנשים המטומטמות" את מעבירה גם ביקורת סמויה על אמיר בכבודו ובעצמו. לא שיש רע בלהעביר ביקורת על חבר בפורום, אבל בא לי להקיא מהצביעות שאת מסתתרת מאחוריה ("אני לא באה אליך בטענות" - ??? - ועוד איך את באה אליו בטענות!).

I s t a r

New member
מחריד אותי הדרך בה את מצליחה

לעוות דברים בתנאי שהניק שלי כתוב לידם. אבל זו חרדה ריגעית והיא תעבור. ותקיאי חופשי, כבר אמרתי?

אישתאר, את ממלאה את תפקיד הטרול

עכשיו. למה? "מחריד אותי לחשוב שיש נשים שמוכנות ככה" מוכר לך טון הכתיבה? כי יש כאלה ויש כאלה. יש שרוצים/ות ילדים ויש שלא. יש שחיים עם פחד ממחלות ויש שלא. זה לא שגברים מזיינים על ימין ועל שמאל ולעולם לא יידבקו. אני לוקח את הסיכון כמו שזוגה זו או אחרת עושה את בחירתה. ואני לא מזיין על ימין ועל שמאל. ואני לא מזיין בכלל. שונא את המילה הזו, היא רק באה להדגיש את הדיון. כן יוצא לי להשתמש בקונדום א אתבקש, אבל אני לא אזום. זהו. ברור לי שאת לא טרול, כי אם חברת כבוד בפורום, אבל בדיון הזה "יצאת טרול". מה שלא אני-טעות.

I s t a r

New member
אני טרולית ידועה.

גאטו- את יכולה להקיא חופשי- יש אישור ,גם לי יש כמה דברים לומר לך לגבי צביעות אבל מעדיפה שלא להיכנס לזה. כן, מחריד אותי שיש נשים שמוכנות להתאבד בגלל שהגבר "לא מרגיש מספיק בקצה הזין". בהחלט מחריד אותי. לצערי נתקלתי בלא מעט נשים שנכנעות לטיעון הזה ואח"כ משלמות מחיר מאוד לא נעים. בעיקר עם תחושת אשמה קשה על חולשתן שלהן. ואכן,אני לא באה בטענות אליך בלי קשר למה שהחתולה השחורה טוענת (ודי מתחיל להימאס כבר מרגשי הנחיתות הללו)- אתה מבחינתי אדם בוגר שאחראי על ההחלטות שלו, אבל מניסיוני -נשים רבות חסרות את חוט השידרה לשים גבולות לעצמן מול טיעונים של גברים שונים -בהחלט. והאמת היא שאני כבר יותר מחמאת להיות "טרול" בפורום הזה מאשר "חברת כבוד בו". אבל תודה בכל זאת.

I s t a r

New member
תראה,אני לא יכולה לייצג את כל הנשים

אבל אשמח לחלוק איתך את תחושותיי שלי ,אם זה מעניין אותך. מבחינתי אין כל הבדל, ואם יש-הוא לטובת הקונדום דווקא. הידיעה שאני מוגנת, בטוחה ושומרת על עצמי- מוסיפה המון לריגוש ולעונג המיני שלי. התחושה של החדירה היא אותה תחושה בדיוק -והידיעה הפסיכולוגית שאני מוגנת רק מוסיפה לי . לעשות סקס בלי קונדום הוא בעל ערך מוסף בעיקר בראש עבורי- כלומר- החדירה מרגישה בדיוק אותו דבר אבל הידיעה *בראש* שאני עכשיו מתחברת בצורה של עור לעור וללא חוצץ עם אדם מסוים- גורמת לריגוש חזק מאוד -זה יכול לקרות לי רק עם אנשים שהקשר שלי עמין חזק ועמוק מאוד . אותי זה מלמד שפיזית אני מרגישה בדיוק אותו דבר ופסיכולוגית ההבדל כולו בראש. תכלס,

Arfilit

New member
כמו שאמיר

(ואמיר - אתה כאן רק המטאפורה למין הגברי...) - הוא אדם מבוגר אשר יכול להחליט להתאבד ואת מכבדת את החלטתו, אותו הדבר את יכולה להגיד על נשים - שגם הן בוגרות - וזכותן להחליט להסתכן - מכל טעם שהוא.

I s t a r

New member
ההבדל הוא

שגבר שמחליט שהוא מעדיף לקחת סיכון נוראי שכזה בכדי "להרגיש יותר" עושה זאת למען הנאתו שלו . ההנאה שלו הריגעית חשובה לו באותו רגע יותר מכל שיקול אחר של בריאותו. הוא עושה חישוב של עצמו למען עצמו . לגיטימי בהחלט. הנשים שאני נתקלתי בהן- לא עשו זאת למען עצמן- **אלא למען הגבר** שטען שהוא "לא מרגיש מספיק". הן מוותרות על בריאותן ולוקחות את הסיכון הזה כדי ש*מישהו אחר* יהיה מרוצה יותר. הן מוותרות על הצורך והביטחון שלהן כדי שאחר ייהנה קצת קצת יותר בביקור בתוך איבר מינן. זה הבדל עצום ערפילית, כי מיש נמצא במקום הראשון זה לא הן,זה הוא. וזה רק עוד תחום אחד בו נשים מוכנות לעשות את הויתור על צרכיהן ,בטחונן,גופן- למען הנאת הגבר כדי שתהיה שלמה והוא חלילה לא יצטרך להתפשר. הנשים הללו אח"כ (לא כולן אלא אלה שנתקלתי בהן) לא רק עוברות את הגהנום של חרדות ממחלות - אלא גם את האשמה והבושה של להיות כל כך חלשה וחסרת ביטחון באותו רגע, הן צריכות לקבל את זה שהפחד לא למצוא חן, לא להיות מספיק "נשית" או מספקת או לא לקבל פידבק חיובי למיניותן- מנע מהן את ההחלטה להגן על עצמן או לנקוט עמדה אחראית ונכונה להן. הרגעים של להיות עירומה וחשופה הם רגעים שאצל נשים רבות מעוררים מפגש עם המקומות החשופים של ערך עצמי ירוד,חרדה מלא לקבל אישור לערכן כנשים, חוסר ביטחון וחוסר יכולת לעמוד על דעתן ולשמור על עצמדתן אל מול הלחץ המופעל עליהן להיות שם למען סיפוקו ומילוי צרכיו -גם במחיר ויתור עקרונות שלהן. אני מניחה שלא יבינו את כוונתי כאן- אבל לי אישית מאוד כואב לשמוע על מקרים כאלה בהם נשים מוותרות על עצמן ועל רצונן ובטחונן ברגעים כאלה של לחץ של האחר מולן "תפסקי אותי, תעשי שלי יהיה הכי טוב, אני לא יכול אחרת".

Arfilit

New member
אני מסכימה

שעצוב מאוד לשמוע על מקרים בהם נשים עושות את ה ממקום של ערך עצמי נמוך וצורך להיות אטרקטיביות בכל מחיר. אני לא מסכימה שתמיד זה כך.

שָׂרָה

New member
לאמיר, לדעתי צריך להפרד מהחברה

הזאת. כשם שהייתי אומרת לבחורה הזאת, מה את מתעסקת עם גברים שלא רוצים ילדים ואז נפרדת מהם?! תלכי עם גברים שיהיו איתך בתמימות דעים בנושא כל כך חשוב, אז גם אתה, תעשה לה ולעצמך טובה. תפרד ממנה. ותמצא בחורה שלא רוצה ילדים כמוך. אולי תעשו פורום חדש של בנים ובנות שלא רוצים ילדים למטרות חברות ונישואים?

שרה, תאורטית את צודקת, היא ואני

יודעים מה נכון. אז יודעים. מה עושים בנידון? כלום. זה כנראה ויתור שלשנינו לא קל.

שָׂרָה

New member
כאשר יש אי הסכמה בנושא כל כך מהותי

זה עלול בטווח הרחוק להוביל לפיצוץ ולשברון לב

למעלה