ההבדל הוא
שגבר שמחליט שהוא מעדיף לקחת סיכון נוראי שכזה בכדי "להרגיש יותר" עושה זאת למען הנאתו שלו . ההנאה שלו הריגעית חשובה לו באותו רגע יותר מכל שיקול אחר של בריאותו. הוא עושה חישוב של עצמו למען עצמו . לגיטימי בהחלט. הנשים שאני נתקלתי בהן- לא עשו זאת למען עצמן- **אלא למען הגבר** שטען שהוא "לא מרגיש מספיק". הן מוותרות על בריאותן ולוקחות את הסיכון הזה כדי ש*מישהו אחר* יהיה מרוצה יותר. הן מוותרות על הצורך והביטחון שלהן כדי שאחר ייהנה קצת קצת יותר בביקור בתוך איבר מינן. זה הבדל עצום ערפילית, כי מיש נמצא במקום הראשון זה לא הן,זה הוא. וזה רק עוד תחום אחד בו נשים מוכנות לעשות את הויתור על צרכיהן ,בטחונן,גופן- למען הנאת הגבר כדי שתהיה שלמה והוא חלילה לא יצטרך להתפשר. הנשים הללו אח"כ (לא כולן אלא אלה שנתקלתי בהן) לא רק עוברות את הגהנום של חרדות ממחלות - אלא גם את האשמה והבושה של להיות כל כך חלשה וחסרת ביטחון באותו רגע, הן צריכות לקבל את זה שהפחד לא למצוא חן, לא להיות מספיק "נשית" או מספקת או לא לקבל פידבק חיובי למיניותן- מנע מהן את ההחלטה להגן על עצמן או לנקוט עמדה אחראית ונכונה להן. הרגעים של להיות עירומה וחשופה הם רגעים שאצל נשים רבות מעוררים מפגש עם המקומות החשופים של ערך עצמי ירוד,חרדה מלא לקבל אישור לערכן כנשים, חוסר ביטחון וחוסר יכולת לעמוד על דעתן ולשמור על עצמדתן אל מול הלחץ המופעל עליהן להיות שם למען סיפוקו ומילוי צרכיו -גם במחיר ויתור עקרונות שלהן. אני מניחה שלא יבינו את כוונתי כאן- אבל לי אישית מאוד כואב לשמוע על מקרים כאלה בהם נשים מוותרות על עצמן ועל רצונן ובטחונן ברגעים כאלה של לחץ של האחר מולן "תפסקי אותי, תעשי שלי יהיה הכי טוב, אני לא יכול אחרת".