ביקור אתמול בנתב"ג

ארזS

New member
נקודת התצפית.....

מיועדת בעיקר לצפיה אך לא לצילום. אפשר לצלם משם מטוסים נוחתים רק בקושי, רק אם יש לך מצלמה מצ'וכללת במיוחד עם זום ענק, וגם ככה זה לא יוצא הכי טוב. האמת היא שעדיין לא ניסיתי לצלם משם כי לא הייתי שם באור יום [רק פעם אחת בערב], אבל ממה שאני רואה בכל מיני מקומות מתמונות של אחרים זאת התרשמותי.

Boro747

New member
...

הגינה הנחמדה שאתה מדבר עליה היא גינה שמייצגת את נוף ישראל שים לב לצמחים ששתולים שם ולסדר בו הם שתולים...

eyalmnm

New member
דבר שבשגרה במדינה הזו

בישראל, בכל מקום שניתן לעשות רע, יעשו זאת.

eyalmnm

New member
אלו לא מירמורים

זו המציאות. יש להכיר בה ולדעת לחיות איתה. כך פחות מתאכזבים ופחות מתמרמרים.

ארזS

New member
לא קרה כלום.

זה לא בסיס צבאי, זה שדה תעופה בינלאומי של מדינת ישראל וזה שיש שם איזה בסיסון בצד שכל מי שמגיע לישראל רואה אותו עדיין לא הופך את המקום ל"שטח סטרילי"... ו...כן. רוצים לצלם להנאתנו. למה לא?

itzik shpitzik1

New member
כנראה שצריך לתפוס את המשמרת

היותר חפיפניקית

RonGreen

New member
גם אני תמיד תהיתי...

אני גר בצפון הרחוק לכן אני לא מכיר את האיזור כל כך טוב. תמיד חשבתי איך אלה שמפרסמים את התמונות ב airliners.net מצליחים להתקרב כל כך... חשבתי אפילו ליצור איתם קשר (אני מבין שחלקם בפורום) כדי לדעת איפה אפשר לראות אותם בפיינל וממריאים... לא יפה מצידם לחפף אנשים משם, אבל מה לעשות - ישראל וכולם פרנואידים... אני חושב שמקניון buy and bye אפשר לראות את השרוולים והמטוסים, לא בטוח ככה שמעתי. -Ron-

RonGreen

New member
הבהרה

לראות אותם = את המטוסים לא יפה מצידם = משטרה וכל אלה, לא הצלמים :)

motish3

New member
עכשיו יהיה קשה יותר

בלי השלטים שהיו שם פעם אפשר היה להיות שם ולצלם ולקוות ליפול על משמרת חפיפניקית-ואם לא אז היינו יוצאים. עכשיו כל משמרת תעיף את מי שיכנס כי קיימת הוראה ברורה לא להכנס ולכן לא יהיו לנו הנחות. חבל שבנתב"ג החדש לא עשו מרפסת עם צפייה לשרוולים לספוטרים כמו שיש בכל הנמלים הגדולים והמתקדמים בעולם.

Boro747

New member
אני הייתי שם לפניך... :)

חחח.... אני הייתי שם כבר בחופש הגדול עוד לפני שהוא נפתח.... אכן מקום מדהים שמעוצב כראויי רק דבר אחד בעייתי שם אבל אני לא יודעת אוליי סידרו את זה.. אין שם מילה בערבית!!!

למעלה