ביקור בבית הזוחלים של שיקגו

gaichuk

New member
סחתיין על התמונות!

נשמע שעשית חיים! למדת משהו חדש? שמעת על יצירות חדשות או תוכניות לעתיד? ראית ציוד מעניין?

Itamar Levy12

New member
למדתי המון על מתכדרים

בעיקר כידעתי שזה הרכישה הבאה שלי. פגשתי בחנות(במקרה הוא הבדיוק הגיע) את הבחור מס' 1 באמריקה ביצור מופעים של מתכדרים והוא האיש שיצר שנה שעברה את הבננה ליצן ועשה מהפך בעולם המופעים.(לצערי אני לא זוכר את שמי) ראית ציוד מעניין וגם הבאתי לא מעט,ספרים(Understanding reptiles peresites / "The complete baal python"from kevin mccurley. / the Tokay gecko ומחשיר שמכוונים לנדוקה מסויימת(עד מרחק של 20 ס"מ לדיוק מירבי) והוא רושם את הטמפ'(ומדייק ב99.9%) ויטמינים של rep-cal וHerptivite. והבחור הביא לי כמה חולצות של המקום לחלק(אבל במידות יחסית גדולות כזה כל מה שהיה לו שם) וביקש שאני יארגן תמונה עם החבר'ה שלי וישלח לו
יום טוב,איתמר.

naja

New member
יש לחנות הזו אתר?

אהבתי את מופעי המתכדרים שלהם(במיוחד 8,9). יכול להיות שהבחור שפגשת זה ראלף דיוויס? דרך אגב, הספר Understanding reptiles peresites הוא ספר מצויין וטוב שקנית אותו.

Itamar Levy12

New member
תשובות

8 9 היו החביבים שלי גם. יכול ליהיות אם אני יראה תמונה של ראלף אני יזהה,בכל מקרה הבחור פשוט תותח. עוד לא יצא לי לעבור על הספר אני עסוק עם הבקיעה והכל אבלקניתי בגלל שהמליצו עליו בפורום... בעוד כמה ימים יתפנה הזמן.

Itamar Levy12

New member
שכחתי את האתר

http://www.chicagoreptile.net/ הוא לא מרשים ובקושי מראה מה יש שם,החנות הרשימה אותי יותר.

Itamar Levy12

New member
תמיד מוזמנת ../images/Emo140.gif

הלוואי ואני יתקבל למשלחת גם שנה הבאה!

Nevo Schwartz

New member
Welcome home sir,

היי איתמר כיף לשמוע שחזרת, ונהנת בביקור. כולי קנאה מהנחשים שיצא לך לראות, כמובן שביניהם מופעי המתכדרים האהובים עלי Clown ו Spider. צור איתי קשר. נבו

Sprite2k

New member
וואו וואו ושוב וואו!

אני מקנא בך כל כך! אני כבר מת לטוס לארה"ב ולסייר בחנויות הזוחלים שם! אהבתי מאוד את המתכדר סטרייפ!!!

snake liron

New member
מדהים לאללה!!!

הייתי מת לסייר שם! מאוד מעניין! מה המחירים למופעים האלה פחות או יותר בחנות המדהימה הזאת?...

למעלה