ביקור בית

ביקור בית ../images/Emo41.gif

בעוד כשעה יגיע אלינו הסמל של הבן מהצבא לביקור בית ושיחה, אני לא אהיה ולא אוכל להגיע, אני כ"כ לחוצה ורוצה להיות אבל ממש בעייתי לצאת מהעבודה, אם רק היו מודיעים מוקדם יותר. טוב .. סתם התפרקות, אולי נעשה שיחת ועידה.

oshiko

New member
נחזיק אצבעות. אולי זה נוהל שיגרתי

נקווה שבשורות טובות בפיו

הבנתי שזה אכן נוהל שיגרתי, לא נראית

לעין סיבה אחרת. אספר אח"כ איך ומה היה.

עדכון ביקור בית...

שמעתי את כל השיחה דרך הטלפון, אכן ביקור שגרתי, הסבר על המסלול שהם עומדים לעבור, נתנו טלפונים של מפקדים וכו'. קיבלנו דיווח שהוא אכן חייל טוב ושכל המחזור שלהם הוא טוב, חבר'ה טובים. שיהיה לכם בהצלחה. מסלול לא קל.

oshiko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכיף לשמוע

מעניין, לא ידעתי שקיים כזה דבר. אני לומד יותר ויותר שתותחנים זה צבא קצת אחר. אסיפת הורים אליך הביתה ... טוב, מנצל"ש משהו: לי היתה שיחה אחת יחידה (ביזמתי בסלולרי) עם המ"פ של הבן שלי (אחלה בנאדם ונערץ על כולם, ד"א) ושמעתי שהבן חייל טוב. אח"כ בפק"לים הוא קיבל קשר מ"פ. ביציאה הנוכחית הבנתי חלק ממערכת היחסים ביניהם: לקראת המסע כומתה קנינו לפי בקשתו נישנושים שאפשר לקחת במהלך המסע. זה כולל דברים רכים כמו סוכריות גומי ומסטיקים (לתשומת לב מי שמסעות אצלו על הפרק). אנחנו ציידנו אותו גם בכמות נכבדת של "צ'ואי", שזה חטיף מלא אנרגיה וטוב לבריאות, למי שמכיר. עכשיו מתברר שהמ"פ (שהולך צמוד אליו) התאהב ב"צ'ואי" האלה - ולמסע כומתה נערכנו בהתאם וקנינו כמות כפולה ...

../images/Emo178.gifהחטיפים האלו לא לגמרי מתאימים

ניתן להשיג חטיפי אנרגיה שהתכונה שלהם להספג מהר בדם ב:טבע ספורט קסטל" בת"א. אלו חטיפים שמכילים מגוון רחב של מרכיבים, בעיקר פחממות, חלבונים, מגנזיום(טוב נגד התכווצויות שרירים)ועוד. אמיר לקח איתו חבילה של חטיפים כאלו לכל מקרה. חטיפים מסוימים יכולים לשמש גם כתחליף לארוחה. החנות נמצאת בגן העיר בת"א. חטיפי אנרגיה נוספים וזולים שמומלצים הם כמובן הפירות היבשים כמו תמרים, צימוקים, משמש מיובש. קל לאחסון לא מתמוסס במסע ומכיל פחממות וסוכרים. כל ההמלצות הן מתוך נסיון כספורטאי ששורף 3000 קלוריות באימון.

oshiko

New member
תודה על האינפורמציה

יהיו לנו עוד הזדמנויות לנסות, אם כי מסע כומתה הוא שיא מבחינת האורך. צריך לברר אם מותר להם לקחת את כל הדברים האלה למסעות. חוץ מזה איך הוא יקנה את המ"פ עם הדברים האלה?

oshiko

New member
../images/Emo51.gifנעדכן

אני לא יודע אם הם יוצאים היום או מחר. מתאר לעצמי שהוךכים בעיקר בלילה כי צפויים ימים חמים. אנחנו על כל פנים פוגשים אותם בטקס ביום חמישי. בינינו בשביל מה ללכת 70 ק"מ כשאפשר לקנות כומתה מכל צבע ב"ריקושט" בכמה עשרות שקלים?
בקרוב אצלכם (סוף הטירונות אני מניח) כומתת דרדסים מגניבה.

סמדר בנ

New member
בא"ח נח"ל

גם לשם הקידמה עדיין לא הגיעה - כל המסלול שלהם באוהלים (לפחות הוא לא התגייס בשיא החום)

oshiko

New member
זה נכון

התנאים די דומים לשיבטה, קציעות ועוד כמה מקומות שיכולים להביט בקנאה על ה"לונה בא"ח" ו"קאנטרי בא"ח" של גולני וצנחנים. על-כל-פנים, הבן שלי התגייס בנונבמבר, הוא התגייס דווקא בשיא הקור. ובאזור ערד הלילות קפואים.

immale

New member
חידוש

פעם ראשונה שאני שומעת על הנוהל הזה - יפה! חבל רק שהם לא מתאמים מראש, אבל זה בכל זאת נחמד.

רוני61

New member
גם אצלינו היו אתמול../images/Emo13.gif

אתמול הגיע חיילצ'יק צעיר (ילד ממש) לדבר איתנו. סיפר שהם רוצים לענות על שאלות, להרגיע ולאתר בעיות אם יש. קיבלנו אותו יפה כמובן, לא רצה לשתות כלום , האמת שגם לנו נאמר שמדובר במחזור מצויין, חברה טובים סיפר שהם ניפו שליש מאלה שהגיעו מהבקו"ם (אולי קצת פחות) כי לא היו איכותיים מספיק. בהחלט הצבא הישתנה...

נכון, חיכיתי עד 24.00, כנראה שהם

בשטח, או מסע או טירטור אחר, מסכנונים, מקווה שלא קשה להם במיוחד, גם מאד חם ואני מקווה מאד שמתחשבים. אצלי כבר טבלת יאוש - עוד 3 וחצי ימים. יש לי כבר פרפרים בבטן והיום הולכת לקנות מצרכים להכין לו את מה שהוא הכי אוהב. שיחזיקו מעמד אנחנו מחזיקות להם את כל האצבעות האפשריות.

למעלה