ביקור במיט מרקט:ה-קבב

איזה כיף לשמוע

אני מאוד אוהבת את המקום וקונה ממנו בשרים די מסמוך לפתיחה. השירות שם תמיד נעים לי ואני שמחה לשמוע שהם ממשיכים לעשות עבודה טובה
 

inבאלי

New member
זכרתי את הדיווחים המפרגנים שלך

גם בזכותם הגעתי לשם...
 

Meirav Flum

New member
הייתי בשישי בעקבות ההמלצה ועכשיו-


צריכה עזרה.
קניתי בשר צלעות ושפונדרה, בישלתי אותם שלוש שעות ביין וציר עוף עם ירקות שורש וההתלבטות היא כזו: האם לטחון ולמלא טורטליני (ואז באיזה רוטב להגיש), או לקצוץ ולהגיש עם טלייטלה (ואז לא חסר רוטב כי נשארו הרבה נוזלים מאד עשירים בטעם).
לעוזר יוצע קינוח פנקוטה ברוטב דובדבנים (כבר מתחילה להכין)
 
למעלה