ביקור בת"א

רחלב.

New member
חיים בת"א

גמני הייתי בת"א היום, כבכל יום. בדרך לעבודה בבוקר ראיתי אנשים ונשים, יפים ומכוערים (ובעיקר המון יפות), מבוגרים וצעירים, עצובים ושמחים. (מצליחנים ולוזרים? עדין לא למתי לזהות מי הוא מי במבט כ"כ חטוף). והבחנתי שרבות רבות מהן לא מתלבשות לפי הטעם שלהן, אלא לפי תכתיבים של מעצבים, או תכתיבים של מקום עבודה. רובם לא הולכים לאן שהם רוצים, אלא ממהרים לעבודה שהם לא אוהבים, אולי ללימודים שמשעממים אותם, או לעוד מסע קניות שימלא את הריקנות. המונים מהם לא עושים את מה שהם יודעים שנכון לעשות, ועושים מה שלא נכון. אני אתיאיסטית לגמרי, ואין לי שום אינטרס להגן על החברה החרדית, אבל... (נתקעתי עם המילים, וכשאני נתקעת, הטריק הוא לצטט מאלתרמן): אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו נא בעינים בעינים פקוחות לילה טוב, רחל

מתחבר היטב לטענתי שכתבתי כאן פעם

שהרבה אנשים חיים כפי שחיים רק בגלל שכך נולדו זה נכון לחילונים, לחרדים ולסרוגים ולעוד קבוצות באוכלוסיה הרבה יותר קל לא לבחון ולא לבדוק אלא להצמד לכולם כמנגנון עדר וכמנגנון שייכות אני מעריך אותכם על הבדיקה ועל המסקנה כמו שבאופן פרדוקסלי מעריך את החוזרים בתשובה מתום לב אני מעיד על עצמי שבדקתי את דיעותי ולכן שלם איתן לחלוטין ודעותי הן כפי שצינתי אתיאיסטיות לחלוטין ומזכיר שכותב כאן רק בגלל שאשתי ואחיה משתתפים כאן מאחר והם דתלשים חוקיים ליאור

אלי פלס

New member
מי נתן לך רשיון???

מה זה דתל"שים חוקיים??? יש בינינו גם מעפילים בלתי ליגאליים? ליאור, אם לא תפסיק להזכיר שאתה כאן רק בגלל חנה וחיים, אני אתחיל לחשוד שבעצם מדובר כאן באיזה משה (אני כאן רק כדי לסחוב) דץ מסתנן. אתה מוזמן לכאן תמיד. גם אני, באופן מאוד פרדוקסלי מעריך חלק מהחוזרים בתשובה (את אותו חלק שחוזר בתשובה מטעמים אידיאולוגים). יש גם אנשים חרדים/דתיים שאני מאוד מעריך. בדיוק כפי שאני מעריך אנשים אחרים, בלא קשר לרמת דתיותם, שיש להם את היושר הפנימי לעמוד בפני עצמם, להתמודד עם עצמם, להגיע למסקנות ולבצע אותן. לא מדובר רק בכאלו שעשו שינוי דתי כלשהו בחייהם. אני מדבר גם על כאלו שהגיעו למסקנה שאת חייהם הם צריכים להקדיש להצלת האלמוגים באילת והם אכן מבצעים זאת במסירות ראויה להערכה...

ferran

New member
אני מסכים איתך

רוב האנשים אינם עושים מה שהם רוצים, ללא קשר לחברה בה הם שייכים. רוב האנשים הולכים אחרי נורמות, ציפיות, תכתיבים חברתיים ורצונות לא שלהם. מעט מהאנשים באמת עושים מה שהם רוצים, ולא עושים דברים כמובן מאליו. מעט מהאנשים בוחרים בכל רגע בחייהם מה לעשות.

שבת האחרונה

השבת הייתי באילת !!! קיבלתי אישור מהמשפחה, סיפרתי לחברים שיש לי מילואים (מה שנכון פעמיים בשנה, אבל לא כולל שבת) וירדתי לאילת. קצת מחוץ לעונה, קר ולא היו בחורות... סתאם, הייתי בפאב מונקיס, חזרתי למלון שיכור, עשיתי צלילת הכירות עם סנובה.. אכלתי במסעדה לא כשרה.. בקיצור היה כיף לא נורמלי.... יותר טוב משוויץ של המפגר...

uuuaaa

New member
מותר לגעת בך ?

או שאתה כבר לא נותן לדתיים לגעת בך ?

למעלה