ביקור שני במזללה

למה?

סה"כ יש שם מנות שהמחיר שלהם מאוד הוגן, וחלק פחות. מניחה שזה חלק מתמחור שמאפשר למסעדה לעשות רווח, ואין בזה פשע. רק הקטע של הלחם מפריע לי אבל אני גם מבינה לגמרי מצב שזה לא כלול בארוחה (הרי לא כל סוג מטבח דורש לחם, כמו אסיאתי וכו'...)
 
דווקא אם יש מסעדה בישראל

שלדעתי וטעמי מצדיקה את מחיריה, הרי שזו המזללה. גאונותו של מאיר אדוני, בחצי מחיר מכתית.
 

inבאלי

New member
תודה על הדיווח המאוזן

נושא הלחם הוא באמת בעייתי וחבל שמסעדות מאמצות כזו מדיניות.
 

wolfeyes30

New member
את צריכה ביקור שלישי

הקרואסון עם המח מדהים
ומוגש עם זיתים ועריסה מעושנת כזאת, יאמי יאמי
 
בעייה

כן, אני תמיד רוצה להזמין את זה אבל הסועדים איתי פחות מתחברים ובגלל שאנחנו חולקים מנות זה פחות מתאים. שלחתי לפני כמה ימים את אח שלי לנסות את המנה כחלק מעיסקית צהריים, ואמר שלא התלהב מאוד, מצד שני אהב מאוד את הטרטר הפלשתיני כמוני :)
 
למעלה