ביקור שני ברובע השישי

passioneta

New member
גם אצלי כמו לוטו

מקווה שהמרנג האיטלקי יתן תוצאות קבועות יותר.
 

passioneta

New member
אכשהו המלילה הרגישה יותר נוחה

ההוראות המאוד מדויקות של PH למקרונים של שוקולד נתנו לי תוצאות שונות כל פעם. דווקא הנסיון הראשון יצא מושלם. מאוד מוזר.
 

noahanoon

New member
טוב לדעת שאני לא לבד בסירה הזו...

אלא עם הטובים ביותר.
גם אני עשיתי מקרונים לחג, לפי המתכון וההוראות של בצק אלים. הנגלה הראשונה יצאה קצת יותר טוב מהשניה שבה חלק נדבקו לסיליקון. אבל אלה שניצלו וגם אלה מהנגלה הראשונה יצאו בסופו של דבר מאוד טעימות.
 
גם אני מעדיפה את המקרונים ביום שאחרי

יש להם זמן לספוח את הנוזלים מהמילוי ולהיות רכים מבפנים אבל עדין קריספיים מבחוץ. מי שמכין מקרונים וישר אוכל אותם על המקום - צפויה לו אכזבה...
 

נחשונת

New member
השימוש במילה "רע" נראה לי מוגזם למדי

הרושם שלי מקריאת הביקורת שבסה"כ יצאתם מרוצים ורוצים לשוב.
נכון שיש סייגים פה ושם והשרות לא מקצועי, אבל עדיין רמת המנות ברובה גבוה ובעיקר טעימה לחיך.
מכיוון שהיינו שם לא מזמן ומאד נהננו, אולי נסכם שעדיין יש פגמים וסייגים ועם זאת המסעדה ראויה ולבטח לציבור האמון על המסורת הקולינרית הצרפתית.
 
זה פשוט הפורמט שאני כותבת ביקורות

מהראייה שתמיד יש את שני הצדדים של המטבע (אין כמעט ארוחה שהיא מושלמת לגמרי) ואכן סה"כ מאוד נהנינו, רוב המנות היו טובות ומהאווירה. עדיין יש מקום להתייחס לנקודות לשיפור.
 
למעלה