ביקרתי באתר הבית של הליכוד

אד

New member
ביקרתי באתר הבית של הליכוד

מביך,זה רק בלשון המעטה. נראה כאילו לקוח מסרט דמיוני עתיק. אין לליכוד במה להתעסק מלבד היסטוריה מרוחה. הליכוד במקום לקרב לבבות מרחיק לבבות. הליכוד אכן מימצא ארכיאולוגי עתיק שמקומו במוזיאון. דרכו של הליכוד חשאית,אפילו חבריו,שריו,חברי כנסת אינם יודעם מה דרכם. אכן צריך לבקר באתר הבית כדי להבין שהליכוד תקוע בהיסטוריה. ציטוטים של בגין על ארץ ישראל השלמה,מוזר. בגין הגדול החזיר את כל סיני למען השלום שהביא ביטחון. מה זה הליכוד מה הקו המדיני שלו? מה מישנתו המדינית של הליכוד? האים בכלל יש קו מדיני ברור לליכוד? האים הליכוד עדיין דוגל בארץ ישראל השלמה?. אכן מבלבל,לו רציתי להיות חלק מהליכוד,לא הייתי מוצא מדריך. כי לליכוד אין מדריך,אין דרך ואין מנהיג. גם שרון אינו יודע מה דרכו,מה מישנתו המדינית. או שאולי זה סוד כמוס שאנחנו האזרחים לא אמורים לגלות חלילה. אכן סוד,תעלומה גדולה מדיניות הליכוד ודרכו. לגבי"הצחצחים"-אתם חוטאים לעצמכם ולבוחרים. אכן ימי בגין היו ימי תהילה וברכה חברתית,אך ראו המציאות היום,שרון ראש הליכוד,ראש ממשלה פוגע בדיוק באותן שכבות חלשות שבגין שיקם. אכן רק שרון יכול. רק הליכוד יכול. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום שיביא ביטחון וצדק חברתי

תודה רבה שפירסמת את האתר

עשית לי שירות טוב, כי כל מילת ביקורת שלך כמובן גורמת לליכודניקים להתעניין במה שיש באתר. רק שכחת בהיסח הדעת לכתוב את הלינק, אז אני אעשה זאת במקומך: www.likud1.com הבית של הליכודניקים ברשת. ושוב תודה לך, אד היקר. תמשיך לעשות בשבילי את העבודה.

pilovich shahaf

New member
אד תשתדל להיות אוביקטיבי../images/Emo104.gif

באיזה אתר תמצא מורשת ישראל ודברי חכמים כמו באתר הליכוד של כולנו....כולל שלך
הציטוטים :- "אנו תובעים לעצמנו את יהודה, שומרון וחבל עזה לא בזכות הכח אלא בכח הזכות" (מנחם בגין). "לא נקנה את השלום מידי אויבינו במחיר הויתור על עצמאותנו ועל ארצנו. רק שלום אחד נקנה במחיר הזה: שלום של בית קברות, שלום של טרבלינקה חדשה" (מנחם בגין). "אני מעדיף לחיות כאן תוך לחימה ממושכת מלהיות חלק מהעם היהודי הנודד. כל מקרה של התפשרות יביא לקירוב הקץ. כיוון שאין לי כוונה לספר לנכדים שלי על מדינת היהודים במאה העשרים כעל אפיזודה חולפת, אני מתכוון להיאחז כאן בכח רב" (סא"ל יהונתן נתניהו). "ארץ נכבשת בדם. ורק הנכבשת בדם- מקודשת לעם" (אורי צבי גרינברג). "ארץ ישראל כולה היא מולדתנו: רבת עמון כמו שכם, הגילעד כמו השומרון, הבשן כמו השרון" (מנחם בגין). "אני משער שאם הייתי בגיל המתאים, אז בשלב מסוים הייתי מצטרף לאחד מארגוני הטרור" (אהוד ברק, 6/3/98). "האם אנחנו מדינת וסאלים של ארה"ב? האם אנחנו רפובליקת בננות?" (מנחם בגין בתגובה למחאת השגריר האמריקאי על סיפוח רמת הגולן, דצמבר 1981) "אני לוזר?" (שמעון פרס, מאי 1997). "אינני אומרת שאין פלשתינאים, אך אין דבר כזה שניתן לכנותו עם פלשתינאי"(גולדה מאיר, פבואר 1970). "המפה של ה-4 ביוני 1967 מזוהה בשבילנו עם חוסר ביטחון וסכנה. לא אגזים אם אומר שהיא מזכירה לנו במידה מסוימת את אושוויץ" (אבא אבן, 27/1/69). זהו חלק קטן את כל השאר תדפדף ותישן על זה. אם יש לך אתר כל שהוא, שאני אוכל לספוג חכמה, ערכים, מורשת ישראל- אשמח אם תראה לי. מבחן התוצאה. פ"ש.

כל הציטוטים הנ"ל...

נאספו על ידי מאז שהייתי ילד קטן והעליתי אותם לאתר כדי שאתם, הדור הצעיר, תוכלו להשתמש בהם כפי שאני משתמש בהם. אם יש למישהו ציטוטים מענינים נוספים- נא לשלוח לי.

חיקוי עלוב של בגין

תראו איזו עליבות: את הציטוט שאתה משייך ליצחק רבין, אמר מנחם בגין על השלום עם מצרים: "טובים קשיי השלום מיסורי המלחמה". רבין העתיק אותו. השמאל, ברב חוצפתו ועליבותו, יחס אותו לרבין ולא לבגין. אתה, במקום להיות מקורי, כפי שביקשת ממך, כותב כרזזה שמופיעה בכל הארץ. אני בטוח שאתה מסוגל ליותר, בלי טיפת ציניות. ולעצם העניין: אכן, טובים קשיי השלום מיסורי המלחמה. מורי ורבי אמר זאת ואני מסכים איתו. אך זאת רק כשהשלום הוא שלום אמיתי. שלום שאינו מסכן את קיום מדינת ישראל. בעקבות השלום של אוסלו נהרגו 500 יהודים. הורים קברו את ילדיהם כשהם מחולקים לחתיכות. ילדים יצאו לדיסקוטק וחזרו בשקיות שחורות. ולזה אתה קורא שלום? על זה אמר מנהיג הדור: "שלום של בית קברות, שלום של טרבלינקה חדשה".

אני מוכן להתפשר איתך

ולייחס את הציטוט לשניהם... ובאמת בוא לא נתחיל להתווכח על הקטנות. ולא, אני לא מתיימר להיות מקורי, אני מתיימר להיות צודק. ולעניין: הסכם אוסלו לעולם לא יצא לפועל בגלל שבנימין נתניהו פוצץ אותו. בכל מקרה אני חושב שהסכמי אוסלו היו הסכמים גרועים, זאת בגלל שהם התפרסו על תקופה של 7 שנים (כמדומני), וזאת רק בהנחה שמשך שבע השנים הבאות השמאל ישאר בשילטון. ההסכמים היו צריכים להביא להקמת מדינה פלאשתינאית חצי שנה לאחר חתימתם, לא לאחר 7 שנים. זה הפאשלה הרצינית בהסכמים. ולכן, אני לא מוכן שתתיחס להסכם השלום עם מצרים כשווה להסכמי אוסלו. הסכם השלום עם מצריים קבע גבולות עם מדינה ריבונית בעוד שהסכמי אוסלו היו אמורים לסרטט גבולות עם מדינה חדשה, מדינה שלא קמה. ולכן אין לצפות שתוצאות ההסכם יהיו שוות.

הבעיה נפתרה?

פניתי לתפוז, הם עוד לא החזירו לי תשובה. על מה שכתבת אענה לך יותר מאוחר.

לא נפתרה

אבל הודעות שלא פורסמו בפורום נמצאות באופן מיסתורי בכרטיס האישי. אז פשוט עושים העתק הדבק....

אתה טועה מאוד

הפרות הפלשתינים החלו כבר בשנת 93! הרבה הרבה לפני נתניהו. אני מבקש מכל אנשי הפורום, לא לכתוב טענות לא מבוססות תבדקו כל דבר שאתם כותבים עם המקורות המתאימים. ואם אתה לא מאמין לי אז כנס לקישור הבא אני מקווה שתהיה בנאדם ותודה בטעותך בניגוד למישהו אחר...

השאלה היא מה אתה מגדיר כהפרות?

אם כל פיגוע שיהיה, וכל מטורף שיקח רובה וירה לעבר גילה אתה תגדיר כפעולה טרור שערפת אישית חתם עליה לעולם לא יהיה הסכם. המטרה של אירגוני הטרור כמו החאמס וג´יהאד זה להרוס לנו את ההסכמים. השאלה היא אם הצד שלנו יוכל להבליג על הניסיונות של הטרוריסטים במטרה להשגה שלום, והקמת מדינה פלאשתינאית בעזה ובגדה במטרה לשמור על רוב יהודי בשטחי המדינה.

Ergil

New member
הנה שני ציטוטים

1) "ניצחון בכל מחיר, ניצחון למרות כל אימה, ניצחון ותהיה הדרך ארוכה וקשה ככל שתהיה, כי ללא ניצחון אין קיום" ווינסטון צ´רצ´יל 2) "מלחמה עדיפה על שלום רע" לא זוכר מי אמר את זה בדיוק, יווני עתיק בכל מקרה.

מלחמת ציטוטים ?:)

"לעולם לא היה דבר כזה מלחמה טובה ושלום רע" בנג´מין פרנקלין " החלוצים של עולם ללא מלחמות, הם אותם הצעירים שמתנגדים להתגייס לצבא" אלברט אינשטיין "המטרה של כל מלחמה היא שלום" הקדוש אוגוסט והנה אחת שאהבתי, אפילו שהיא לא קשורה לשום דבר. "הצטרף לצבא, פגוש אנשים מעניינים, הרוג אותם" גרפיטי א´ ברומלי.

Ergil

New member
ועוד איך

מסכים לגמרי עם דבריו של פרנקלין, אבל ההגדרה שלי ל"שלום" כנראה שונה במקצת מזו שלך. אין ערבים שמתנגדים להתגייס לצבא. ואני מסכים לגמרי גם עם ה"קדוש" אוגוסט, אחרי מלחמה בפלסטינים נוכל להגיע לשלום. והנה ציטוט משלי שלא קשור לשום דבר: "העניין במלחמה הוא לא למות למען המולדת, אלא לגרום ל@#$% ההוא למות למען מולדתו שלו".

Samcon

New member
או כן?

"לעולם לא היה דבר כזה מלחמה טובה ושלום רע" מה עם המלחמה בתאונות הדרכים?

pilovich shahaf

New member
אתם...הדור הצעיר...מי ../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

שמאלני

New member
אד אחי כמה שאתה צודק :)...

תשמע לא יודע בן כמה אתה אבל אתה מבטא יותר טוב ממני את מה שאני חושב על הליכוד. כמה שאני רוצה להחמיא להם אני לא יכול,שאני בא לכתוב משהו טוב על הליכוד אני נזכר באיך שרון הורס את המדינה,ולא יוצא לי לכתוב משהו טוב. הרי שכותבים לכם איך שרון הורס את מדינת ישראל אתם חוזרים כמה שנים אחורה לתקופת ברק. תגידו לי מה קשור ברק לשרון? הם בכלל שני אנשים שונים. אני רוצה שתלכו לנכים ששובתים ותגידו להם אבל גם ברק היה ככה. אני רוצה שתלכו לאלא ששותבים בנגב ואני רוצה שתגידו להם אבל גם רבין ז"ל היה ככה. מה זה שייך בכלל. אולי תענו פעם לעניין ולא כל הזמן להתסכל על הצד השני.

Ergil

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת מדהים! מישהו מיתבטא טוב יותר מילד בן תשע עיוור בור ועילג. כל הכבוד לך אד!

שמאלני

New member
חחחחחחחחח איזה הומו

יוו ילד יש לך שגיאות כתיב. לא מספיק אתה מפגר והנה אני מוכיח לך עכשיו שאתה מפגר. תלמד לכתוב מתבטא לא מיתבטא. אתה כותב כמו ילד בגן,אפילו בן דוד שלי בן ה-4 כותב יותר טוב ממך.

byron

New member
הומו????

ואיזה שמאלני יפה נפש "מקלל" במילה הומו. איזו פתיחות, איזו הבנה לזולת. ממש כמו כל השמאלנים. צביעות צביעות צביעות לדעתי הודעה כזו צריכה להמחק. גם אם היא מוכיחה את מה שטענו תמיד שהשמאל צבוע ומכוער.

למעלה