ביקרתי באתר הבית של הליכוד

ענית במקומי

איני מוצא לנכון למחוק את ההודעה כי היא מראה על רמת כותבה. זה שרות חשוב לחברי הפורום- לדעת עם מי יש להם עסק. אני מתנצל בפני ההומואים על שאני משאיר בפורום שלי הודעה כזו. חשוב לי להבהיר שאין לי שום דבר נגדם.

אד

New member
בגיניסט!למחוק הודעת שמאלני

מקוה שתענה לבקשה למרות רצונך ב"הון פוליטי". מקוה שתענה לבקשה למרות חילוקי דעות פוליטיים. יום טוב. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לחיות בשלום ובכבוד.

אם אמחוק את שלו....

אצטך למחוק גם כמה וכמה הודעות שלך, כגון אלו שבהן השווית בעקיפין בין ישראל לגרמניה. איני רוצה למחוק את שלך ולכן לא אמחוק את שלו.

אד

New member
בגין יכול למחוק../images/Emo118.gif

מוסר כפול של מסית ימין קיצוני ממולדת. אתה יכול למחוק,לחסום ולהשמיץ. אתה אחרון האנשים שיטיפו לי בכל רמה. צא מהחושך והאפלה שאתה נימצא בא אל המאה ה-21. דפדף לאחור בדפי הפורום ובחן את עצמך וחבריך ואת ההסתות שלכם. כבר נאמר עליך שאתה מימצא היסטורי עתיק שמשתמש בשמו של אביר שלום לקבל לגיטימציה למה שאתה לא. אני אעשה השוואות ככל העולה על רוחי לגרמניה,אתה לא אינדיקציה לכלום מלבד למטיף לשינאה בשם הדת שאתה לא מבין בה. רק שלום יביא ביטחון

אד

New member
Ergil! היתנצלות../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

אחי!היתנצלות על הדברים ששמאלני אמר. אני עושה זאת על דעת עצמי. לגבי השגיאות שלי אכן לפעמים יש לי את זה. גם אני לשמחתי לא מושלם.מבטיח לתקן בעתיד. בברכת יום טוב,חיים בריאים ושמחים. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לחיות בשלום ובכבוד.

אד

New member
שמאלני! אחי תתנצל../images/Emo42.gif

אחי!זה מעשה שלא יעשה,אתה מכניס את עצמך למערבולת. מבקש בכל לשון של בקשה היתנצלות מהבחור. חיה ותן לחיות הוא המסר. המטרה היא חיים בשלום,בכבוד,לא פגיעה בכבודם של אנשים. עצוב לדעת שאתה נילחם למען זכויות מצד אחד ושולל זכויות מצד שני. יש מקום לכולם בעולמנו הקטן. יש זכויות לכולם כולל להומוסקסואלים. מקוה שחברינו יקבל את ההיתנצלות. יום טוב. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לחיות בשלום.

שמאלני

New member
להתנצל על מה?

יש הרבה הומואים במדינה הזאת וגם מנהל פורום אקטואליה לנוער הוק הוא הומו אז מה זה לא בושה. אתה נשמע כאילו זה קללה,אך זאת לא קללה.

כל תחלואי הכלכלה בגלל שרון

זה בכלל לא קשור לנפילת ההיי טק לפני כמה חודשים. לא זה בגלל שרון. גם המיתון בתקופת ברק, בגלל שרון. מתי תלמדו כבר שכלכלה זה דבר גלובלי ותתנו לשרון קצת קרדיט על התוכנית הכלכלית האמיצה שלו.

אד

New member
הליכוד מבולבל בלי תשובות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אף אחד מחברי הליכוד כולל בגיניסט לא ענה מה היא מישנתו המדינית של שרון. מישנתו המדינית הכוונה מלבד מלחמה,מלבד אלימות,מלבד אש,מלבד כיבוש,מלבד קורבנות,מלבד אימפריאליזם,מלבד השפלות,מלבד התעללות,מלבד מצור,מלבד דמגוגיה. את האמת. מה מישנתו המדינית של שרון????? יש דבר כזה או שזה שוב סוד שהעם שבחר בו לא אמור לדעת. מה מישנתו המדינית של הליכוד?????? מלבד השמצות,הסתה,אלימות,טרנספר לבני עמם שחושבים שונה מהם. [קיבלתי פניות אישיות לעזוב את הארץ]. האים יש לליכוד דרך מדינית?לא,לא על מלחמה אני מדבר,לא על לשלוט על עם אחר[3 מיליון].אז מה מישנתו המדינית של הליכוד??? עדיין לא קיבלתי תשובה על סיני שהליכוד החזיר תמורת השלום. לפי החלטות האו"ם שטחים תמורת שלום. זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשלום שיביא ביטחון.

byron

New member
יש תשובות!!!

השאלה היא האם אתה מוכן לשמוע אותן? משנתו המדינית של שרון אינה כיבוש על הפלשטינאים (נראה לי שהוא לא סובל אותם ואת מה שהם מכריחים אותנו לעשות וכל פתרון אמת היה מתקבל) אלא שחרור לעם היהודי, חופש לחיות מבלי שיבוא אירופי אמריקאי או מוסלמי וינסה לרצוח או להבריח אותו. מטרתו של שרון היא אחדות בעם, והעובדה היא שאצלו קמה ממשלת האחדות, דבר שלא קרה לברק/פרס כשהייתה להם את האפשרות. שרון אומר תמיד לא יהיה מו"מ תחת אש (ואני מודה שיש החלקות ולעיתים גם ממשלה זו מנהלת מו"מ תחת אש) אבל שום משנה לא חקוקה בסלע ואם הצורך עולה ניתן להגמיש. אין מקרה סיני בו הובטח בטחוננו מראש וראינו במהלך הנסיגה כי מצבנו טוב למקרה הפלשטינאי בו הם מבקשים דריסת רגל ראשונה ופתח לשליחת המפגעים. שערפת יעשה פעם את הצעד הראשון שיסכן לפחות אם לא יותר מסאדת (שנתן את חייו לשלום) ביטחון יביא את השלום האמיתי

אד

New member
מתחמקים מתשובות=מבולבלים

מצטער לא קיבלתי אף תשובה אחת. אתם מתחמקים מתשובות חד משמעיות כי אין לכם תשובות. איך תהיה לכם תשובה אים שרון עצמו אינו מספר מישנתו המדינית. אים יש לו כזאת,כי אצל שרון זה רק מלחמות. אז אולי מישנתו המדינית היא מלחמה???????????? גם לליכוד הנבוך אין תשובות. חשבתי שאתם מפלגה דמוקרטית שיש לה קו מדיני ברור לא מזוגזג. רק שלום יביא ביטחון

Ergil

New member
אני לא זוכר שאי פעם קיבלתי תשובה

ממך אד. בפעם העשרים, מהו ה"שלום" שאתה טוען שיהיה אחרי שנחזיר שליש לפחות משטחי הארץ?

למעלה