בירור לגבי נקודות תקפות

אביעד200

New member
בירור לגבי נקודות תקפות

שלום וברכה,

רציתי לברר לגבי שיטת הניקוד. בתדפיס העדכני שהוצאתי רשומות לחובתי 14 נקודות.
1. האם הנקודות על העבירה -9/2012 עדיין בתוקף? הבנתי מדברים שאמרת בפורום כי בתדפיס מופיעות גם נקודות שאינן תקפות. אבל מצד שני יש לי עבירה ישנה יותר (מ2011) שלא מופיעה כלל. העובדה שהיתה עבירה כזאת היא שהתבקשתי ב- 2013 לעבור קורס נהיגה בסיסי (שאותו ביצעתי) עבור העבירות מ- 2011 ו- 2012.
2. את העבירה מ- 1/2014 עברתי לאחר קורס הנהיגה, האם היא תימחק לבד לאחר שנתיים?
3. יש לי התלבטות- עברתי עבירה ברכב חברה בתאריך 3/2015. אני יכול לשלם 750 שח ולקבל 8 נקודות, או לשלם 3000 שח ללא נקודות. מה המשמעות מבחינת הנקודות שיש לי כבר אם יתווספו עוד 8 הנקודות הנ"ל? האם יהיו לי 22 נקודות או רק 14? כמה זמן אצטרך אז לחכות עד שימחקו לי כל הנקודות? האם אצטרך לעבור קורס נוסף?

תודה רבה,
אביעד

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לאביעד 200

איני יכול להגיב בפורום אז כתבתי תשובה בנפרד

1 הנקודות מ 2012 לא בתוקף

2.תלוי בתקופת הצבירה שלך, אם שנתיים הן לא יהיו תקפות אם 4 שנים הן תהיינה תקפות

3. גם עם 14 נקודות תצטרך קורס נוסף ומחיקת הנקודות - ראה סעיף 2

אביעד200

New member
מבקש עוד תגובה

תודה רבה על התגובה.
אשמח גם לקבל חוות דעת של מנהל הפורום בנושא.

פסילת רישוי ו שיטת הניקוד

התמונה ששלחת אינה ברורה מספיק. אם נהג צבר פחות מ 22 נקודות, לא עומד נגדו קורס עתידי שטרם בצע וחלפו שנתיים מכל אחת מהעבירות, אזי לחובתו למעשה אין נקודות תקפות (בהנחה שאין תיקים פתוחים נוספים). אם ירדת לאפס ובינואר 14 קבלת דוח בודד,וישאר בודד, נקודותיו ירדו בינואר 16. עו"ד אורון מנהל הפורום

אביעד200

New member
מה כדאי לי לעשות?

תודה רבה,
השאלה העיקרית שלי היא מה שכתבתי בסעיף 3, על עבירת מהירות שביצעתי ברכב חברה ב- 3/2015, האם לשלם 3000 שח ללא נקודות או לשלם 750 שח ולקבל 8 נקודות.
אני מבין שאם לא אזדהה ואשלם 3000 שח אזי בינואר 2016 יתאפסו לי כל הנקודות.
אני שואל מה המשמעות אם אשלם פחות ואקבל את אותם 8 נקודות, כמה נקודות יהיו לי אז למשך כמה זמן והאם אצטרך קורס נוסף?
תודה רבה,
אביעד

למעלה