בישולים לסוף שבוע

אבל למה
?

אני בעד הספונטניות ומה שמתאים עכשיו.
חוצמזה שביננו קטניות מונבטות במקרר על בסיס (כמעט) קבוע מרוב שזה הרגל לך את לא מבינה כמה את אמורה להתפעל מעצמך ולהעריך את עצמך

ובזה תמה פינת החנופה להיום, אבל באמת נראה לי שהכי נכון ועובד לאורך חיי שנות- זה מה שיש עכשיו

ladybug6

New member
הפרצוף זה כי אני אוהבת לבשל

ופשוט אין לי זמן..
אבל
אין מה לעשות, יש דברים יותר חשובים כרגע.
בעוד כחודשיים דברים ישתנו ואני אחזור למסלול יותר שפוי.
לבינתיים מנביטה ומאלתרת רוב הזמן :)
בכל מקרה הבאנו מארוחת שבת מג׳דרה מהממת עם צימוקים ושקדים, וחורשט סבזי (תבשיל ירק פרסי עם שעועית אדומה שחמותי מכינה במיוחד לנו בלי הבשר)
ויש לי דלורית חתוכה ונקייה שמחכה במקרר רק להכנס לתנור. לכל זה נשדך סלט ירוק עם רצועות גמבה ומיקס עדשים מונבטות, ויהיה בסדר!

אמממ

אני לא רוצה לדבר על מה אכלו האחרים שמחו בתוקף על העדר חלבונים כאלה ואחרים ממזונם... למרות שכמובן אכלו גם מהשאר, ענין של זמן... או לא?

אני והצמחונית שלי אכלנו סלק אפוי ,פרוס ועליו תערובת אגוזים ופיצוחים קצוצים- חלקם קלויים חלקם לא, בצל ירוק קצוץ דק . הסלק מפתיע אותי בכל שבוע מחדש- עדיין מתוק להפליא ולא סיבי

קדרת חרס של תפוחי אדמה קטנים פרוסים עבה- זה אומר עיגולים קטנים שמנמנים, אורז אדום, מונג, כרשה . מלח אטלנטי, פלפל שחור. מעט מעט שמן זית. שעות באפיה. יאמי.

סלט של שעועית ירוקה עדימה באדיבות סנפרוסט, לא מבושלת, רק מופשרת וחתורה די קטן. טבעות דקיקות באדיבות הסכין החדש (שהישן הביא לי) מבצל בינוני ,חבילת עלי מנגולד שרוככו במחבת ורוטב ירוק שכלל עלי נענע, הרבה עלי פטרוזיליה, שני בצלים ירוקים, מעט כוסברה, בערך 3 כפות סירופ מייפל אמיתי, מיצלימון סחוטרי מלימון מכובד, משהו כמו 2-3 כפות שמן זית כתית מעולה. מלח ורדרד (אלא מה?
) ופלפל שחור. הכל במעבד מזון. בשבילי זו ארוחה שלמה.

חלה מקמח מלא, אמיתית, לא נטולת גלוטן. מפתי כמה מתרגלים בלי.

טחינה מלאת שום.

ירקות חתוכים בצלחת צבעונית. עגבניות, מלפפונים, כרוב קצוץ בערימה, פטריות שמפניון קטנות ופציחות במיוחד צחות בשר.

לקינוח הצמחונית והאחרים אכלו מוס גבינה עם שוקולד וכל מני ואני אכלתי מעט אבטיח שיצא טוב למרבה המזל

נטאשKה

New member
אוכל בית חולים

שהפתיע באיכותו. בילינו את השבת בטיפול נמרץ לב, סבא שלי מאושפז שם. היום עבר את הניתוח בהצלחה.
לפני שעה וחצי נכנסתי הביתה לראשונה מזה חמישי בערב ליותר זמן מאשר להוריד-כלבים-להתקלח-להחליף-בגדים-לרוץ-לבית-חולים.

כרגע בתנור פיירקס עם דלעת ודלורית חתוכות לקוביות עם סוכר דמררה מפוזר עליהן ומשוחות במרינדת בזיליקום חריף שהוכן בזריזות. על הכיריים סיר עם אורז שישאר לבן פשוט כמצע לדלעת ולדלורית שהמרינדה שלהן מאוד דומיננטית. אנחנו גוועים לאוכל אמיתי!

הבית נראה מטונף ונטוש, אין כמעט כלום במקרר ואין לי כח להתעסק עם זה

נטאשKה

New member
הוא כנראה משתחרר אחה"צ, יצטרך

הרבה עזרה אז הוא יהיה אצל אמא שלי ואחי יגיע אליי, כי החדר ייתפס. נראה מה יהיה בעוד שבוע בערך. הוא מאוד חלש כרגע. גם אפאתי קצת.

למעלה