אתי אלבכרי../images/Emo124.gif לא הבנתי משהו
במתכון: אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים (לא חייב שווים) וכל חלק מרדדים ומורחים נכון? יופי.... אחר כך ואני מצטטת..."אחרי הגלגול מחלקים את זה לחמישה חלקים בני חמישה סנטימטר כל אחד - בלשון העם יעני שושנים. כשמניחים בתבנית המאורכת החד פעמית שמים חלק עומד וחלק שוכב. זה שבאפיה זה יוצא מדהים מילא, זה שבתוך כל חלק תמיד תמיד יש קרם זה הפטנט" כל חלק מתוך ה- 5 אחרי מילוי וגלגול שוב מתחלק ל- 5. או שחמשת החלקים מתחברים להם כאן?
במתכון: אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים (לא חייב שווים) וכל חלק מרדדים ומורחים נכון? יופי.... אחר כך ואני מצטטת..."אחרי הגלגול מחלקים את זה לחמישה חלקים בני חמישה סנטימטר כל אחד - בלשון העם יעני שושנים. כשמניחים בתבנית המאורכת החד פעמית שמים חלק עומד וחלק שוכב. זה שבאפיה זה יוצא מדהים מילא, זה שבתוך כל חלק תמיד תמיד יש קרם זה הפטנט" כל חלק מתוך ה- 5 אחרי מילוי וגלגול שוב מתחלק ל- 5. או שחמשת החלקים מתחברים להם כאן?