בישלתי ובישלתי!!!!

Hadar p

New member
אתי אלבכרי../images/Emo124.gif לא הבנתי משהו

במתכון: אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים (לא חייב שווים) וכל חלק מרדדים ומורחים נכון? יופי.... אחר כך ואני מצטטת..."אחרי הגלגול מחלקים את זה לחמישה חלקים בני חמישה סנטימטר כל אחד - בלשון העם יעני שושנים. כשמניחים בתבנית המאורכת החד פעמית שמים חלק עומד וחלק שוכב. זה שבאפיה זה יוצא מדהים מילא, זה שבתוך כל חלק תמיד תמיד יש קרם זה הפטנט" כל חלק מתוך ה- 5 אחרי מילוי וגלגול שוב מתחלק ל- 5. או שחמשת החלקים מתחברים להם כאן?
 
כל רולדה את מחלקת ל-5 אחרי הרידוד

והמריחה את מגלגלת וחותכת עם סכין גם את רוצה להיות מליונרית אה?
 

Hadar p

New member
אז בסוף יוצאות 5 תבניות עם רולדות

שמחולקות כביכול ל- 5 חלקים....? אני מנסה לגרד עכשיו את הכסף
 

Hadar p

New member
פטנט נוסף להתפחה../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

למדתי אותו בפורום מתכונים.... בעצם אלו 2 פטנטים שאני שילבתי בינהם: לחמם תנור לטמפ´ הכי נמוכה שלו 50 מעלות...(בתחילת הכנת הבצק) לפני הכנסת הבצק להתפחה....מחממים במיקרו 2 מגבות למשך דקה..... את הבצק מניחים בקערה מכסים בניילון נצמד. עוטפים את הקערה במגבות החמות טוב טוב מכבים את התנור ומכניסים את הקערה העטופה לבפנים..... ההתפחה מהירה וחמימה......
 
למעלה