תגובהבית דין לעבודה
אני רוצה לעשות משפט לחברת אבטחה שאני עובד בה. חברים נתנו לי עצה ידידותית שעדיף לא להתעסק עם חברת אבטחה ושבמשפט הם יכולים להגיד שאיימתי להם עם נשק, או להמציע משהו אחר ובסוף יכניסו אותי לכלא. על זה שפשוט דרשתי את מה שמגיע לי. עד כמה זה נכון?
אז הבנתי ככהתגובה
1. אי אפשר לדעת מה הם יגידו במשפט. אך גם אם יגידו את זה במשפט, זה עדיין לא עילה להכניס אותך לכלא. 2. כדי להכניס אותך לכלא, הם צריכים להגיש תלונה במשטרה על איום תוך שימוש בנשק. המשטרה אמורה לחקור את התלונה, ובהתאם לכך להחליט האם יש מקום להגיש כתב אישום נגדך. אם ימצא שזו תלונה שקרית, המשטרה עשויה להמליץ להגיש כתב אישום נגד המחברה והמתלונן עליך. במקרה כזה, יתכן וישלל או יושעה רשיונה לשמש כחברת אבטחה, כך שהסיכוי שהם יטענו טענה כזו בלי שהדבר קרה באמת, הוא נמוך מאוד. 3. במהלך החקירה, המשטרה עשויה להכניס אותך למעצר לצורך חקירה. 4. ניתן להכניס אותך לכלא, אם המשטרה נוכחת שיש סכנה ממשית ממך לשלום הציבור, ואז היא רשאית לבקש משופט מעצר עד תום ההליכים. 5. כמובן שאם יוגש נגדך כתב אישום ותורשע ע"י שופט, רשאי השופט לגזור עליך עונש מעצר. לכן, אם אין שמץ של אמת בדברים שאתה חושש מהם, זו לא צריכה להיות סיבה מלתבוע את זכויותיך שקופחו. גם אם יש קצת אמת בנ"ל, תוכל לתבוע את החברה, לאחר שתסיים לעבוד שם, אלא אם כן פוטרת בעקבות אותו אירוע של איום בנשק.
אין כזה דבר לא תופסאז הבנתי ככה
שאם באמת הייתי עושה נגד מעסיק איזה עבירה פלילית (מקות, איומים) אז הייתה חובה עלו להודיע על זה מיידי ואם רק אחרי שהוא יקבל מכתב שאני עושה לו משפט הוא יתחיל ללכלך עלי אז זה לא תופס. זה נכון?
דיני עבודהבית דין לעבודה
אני רוצה לעשות משפט לחברת אבטחה שאני עובד בה. חברים נתנו לי עצה ידידותית שעדיף לא להתעסק עם חברת אבטחה ושבמשפט הם יכולים להגיד שאיימתי להם עם נשק, או להמציע משהו אחר ובסוף יכניסו אותי לכלא. על זה שפשוט דרשתי את מה שמגיע לי. עד כמה זה נכון?
מה זה בדיוק?דיני עבודה
לחבר היקר שלום. אין מקום למשפט!!! מה דעתך על הליך הגישור? תהליך הגישור יפתור לך את הבעיה במהירות,בזול ולשביעות רצונך. תמיד לשרותך עמית
דיני עבודהמה זה בדיוק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.