בית החולים
לכבוד האבוד של מתברברי מקהלת הצבא הכחול

יפה פישלה בגדול

אם הם יצליחו לשרוד את הלג הזה הייתי מציע* לה להפיק לקחים מכל ההתנהלות שלה וההקשבה [או אי ההקשבה] לבועז, שרמת התיסכול שלו הביאה אותו לכדי כאב לב. שיהיה בריא.
&nbsp
&nbsp
*בזמן אמת כמובן

שוש אור

New member
התקף

גם לי עברה בראש המחשבה שעובר על הבחור משהו.
אבל לא לחרדה כיוונתי אלא יותר ל - מיאוס ויאוש.
נראה לי שהוא מיצה את עצמו, או ליתר דיוק, ותסלח לי יפה, אמו מיצתה את המירוץ עבורו והמאיסה עליו את כל הכייף,
ורוח במפרשיו כבר לא נשאר.

Gרר

New member
למי ששאל לגבי בית החולים

איך יכול להיות שמגיע בנאדם חולה וההפקה קודם כל מארגנת רופאה ייצוגית ומוצאת זמן לאיפור וכל זה... התשובה בטלביזיה מאד פשוטה: מה שמראים בעריכה לא בהכרח צולם בסדר שהדברים קרו.

בקיצור קודם כל הוא הגיע לבית החולים ובדקו אותו כרגיל. אולי צילמו את זה מאולתר תוך כדי אבל בסוף לא השתמשו בחומר הזה כי לא היה צריך. בזמן שהוא טופל היה להם מספיק זמן לארגן כל מה שצריך לארגן כולל חדר ורופאה נחמדה שאפילו היתה מתנדבת ובסוף בסוף לפני שהוא שוחרר משם צילמו את הסצנה המבויימת עד הפרט האחרון, שאותה בסופו של דבר ראו בשידור.

אלף בית של עריכה טלביזיונית

ואם אני צריך לנחש הלחץ בחזה לא היה דלקת בריאות ולא בטיח סתם מתח ולחץ שיש לכל אחד במירוץ בתוספת הלחץ של לעשות את המירוץ עם האמא הדי בעייתית הזאת... לא משהו שדורש התייחסות רפואית מיוחדת אבל מאפשר פרישה בכבוד מהמירוץ ואני בטוח שהוא הצטער על הרגע שהוא הסכים לעשות את זה. עם פרטנר אחר ולא עם חוכמולוגית שהופכת חניה פשוטה לחניון בתשלום לטירוף חסר הגיון היה לו סיכוי לא רע להגיע למקום טוב באמצע.

אני לא התחברתי לזוג הזה מהרגע הראשון. הוא היה סתם צנון לא קשור ליד האמא שהצליחה די לעצבן אותי ומבחינתי מקווה שיילכו הביתה היום וישירו כל הדרך הביתה.
\

Gרר

New member
נכנסו והחליטו לצאת

ההסבר שלה כפי שהושמע בשידור היה מאד לא ברור. היא דיברה משהו על כך שבאירופה בגלל ששם בדרך כלל אנשים מקפידים על הכללים אז למי שנתפס כשהוא עושה משהו לא בסדר הם מתייחסים מאד בחומרה והיה אפשר להבין שהם לא הבינו איך משלמים ולכן העדיפו לא להסתכן ולהשאיר את האוטו במקום שבו הם עלולים לחטוף על זה - אלא לחפש חניון אחר ששם החניה חינם או שיותר ברור איך משלמים.

הייתי מצפה ממישהי שלפחות בשני פרקים נראתה יחסית אינטליגנטית להבין שלשאול מישהו איך משלמים (ולו זה נהג אחר שמגיע לאותו חניון...) זה הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל להסתבך עם חניון אחר. זה דבר מאד ידוע שבמרכזי הערים באירופה חניה יכולה להיות סיוט ואם יש לך כבר חניה stick to it ואל תתחיל לשחק משחקים אפילו שזה נכון בעיקר לערים היותר ענתיקות כמו רומא וכו'.

כמהאפשר

New member
כמו שכתבתי קודם- חירטוט... וראו לפי התגובה של רון

גם מה דעתו על יפה ומה דעתו על בועז ויחסיו עם אמא שלו.
&nbsp
בטח עוד מעט תגיע גם כתבה ובה רון יגיב שהם זוג מקסים ויפה נפלאה.

כמהאפשר

New member
אגב, מי אמר שלא באמת בדקו אותו?

כמה אנשים הגיעו לקופת חולים או מוקד מיון עם תלונת שווא?
או סתם היסטריה והגזמה?
&nbsp
בדקו, הרופאה הבינה שהכל בסדר וראתה מצלמות ובפנים רציניות דקדקה בסיכום המחלה כאשר היא אמרה שהכל בסדר/לא בסדר.
אף אחד לא רוצה תביעה על הראש שלו אחר כך ועוד עם מדינה זרה..
זה כמו שרופא פלסטי מסוים יכול להיות מנתח נוראי, אבל כאשר מכניסים אותו לסדרה והוא עושה שם ניתוח מצולם או לחלופין הסדרה עליו-
לפתע יחסי האנוש שלו נהדרים, הניתוח ללא רבב, ההגיינה נשמרת(מה שממש לא קורה בפועל אם מישהו עבד בבתי חולים, בוודאי בפלסטיקה)
&nbsp
וכו וכו'..
&nbsp

25330

New member
מדוע או היכן לדעתך, נאמר שלא בדקו
את העולל בועז

ברור שגם אם מדובר בתלונת שווא חייבים לבדוק. לא שמתי לב שנאמר אחרת. גם במקרה הזה שקצת מזכיר וראציה של משהו דומה לגרסת לייט (לא קלינית, מן הסתם) של Munchausen by proxy (הצורך של יפה בתשומי וזמן מסך להסוות את הטיפשות והאופי העקשן-מבטל-מסרס... שלה "מולבש" על "בעיות רפואיות" בועז ינוקא תוך ניצול העדר מסוגלותו לומר "לא" או להתווכח עם אמו-מסרסתו וכך יפה מקבלת סיפוקים [הדחה "מכובדת," תשומת-לב, זמן מסך, "קהל" להרצאותיה-קוצרטיה-הסבריה...] דרך ובאמצעות ה"מחלות" של עוללה היונק, בועז) אסור למרכז רפואי שלא להתיחס כאל מקרה אמיתי או להתעלם/להלקל ראש, מראש מ"סימפטומים," "אנמנזה," ו"התמונה הקלינית" (אמיתיים או מדומיינים) שמובאים בפניו. מכאן נגזר גם שבית החולים מחוייב לערוך בדיקות ובירורים בהתאם.

אגב, בניגוד למרכזים בישראל שתופסים טרמפ שיווקי על ראליטי למינהו (ע"ע פנינה רוזנבלום) ולעזאזל אתיקה רפואית, סודיות רפואית וכו', המרכז השוודי הצטנע מאוד ונראה שבקושי הסכים לשתף פעולה עם ההפקה. לדעתי בשל השאלות האתיות שהעלתי בפוסט הפותח את השרשור. כל-כך שאפילו את שם המוסד או את השלט שבכניסה לא הראו שלא לדבר על כך שלא ראינו שמיכה, כלי מיטה וכו' המציינים את שם בית החולים. מעט שיתוף הפעולה של הרופאה-מתנדבת (מיל.) נראה די מאולץ וגם הוא כמי שכפאה שד. מעניין שהרופאה, בניגוד למנהג השיווקי ישראלי, לא פירטה שום פרט רפואי (למעט "הכל בסדר") על מצבו של בועז ו/או תוצאות בדיקותיו/בירוריו בפומבי, לעיני מצלמות המציאות המדומיינת.

Jupiter30

New member
יפה ובועז

אז מה קרה בעצם עם יפה ובועז?? הם FUCKING במירוץ למיליון, הזדמנות של פעם בחיים!!! ובגלל שבועזל'ה קצת לא מרגיש טוב, הם ישר רצים לבית חולים, מוותרים על המשימות ופורשים מהמירוץ??
נראה לי שרב הנסתר על הגלוי, ויש דברים שההפקה לא מגלה.. נראה לי שהם ויתרו בקלות מדי.

Jason2

New member
סביר להניח שהוא לא הרגיש טוב

וההפקה או הביטוח או שניהם התעקשו על פינוי לבית חולים וגם לאחר שהסתבר שהכל הסתדר הם לא רצו לקחת סיכון ולאפשר להם להמשיך במירוץ.

למעלה