בית הנבחרים האמריקאי פתח בחקירה נגד שישה ארגוני (שמאל/רל"ב?) ישראלים.

Harrington

Well-known member
מנהל
החשד שנחקר: קיבלו כספים מארצות הברית (ממשל ביידן) והשתמשו בהם כדי לנסות להפיל את שלטון המחנה הלאומי והעומד בראשו ראש הממשלה הנבחר מר בנימין נתניהו.

בין הארגונים: התנועה לקידום הג'ינג'ים והשמאל הקיצוני הישראלי (מכונה גם 'התנועה לאיכות השלטון').

מקור (למעשה שם מובאים המקורות):
הנה זה מגיע: חקירות כנגד שישה ארגונים שקשורים למחאה - חדשות רוטר

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
החשד שנחקר: קיבלו כספים מארצות הברית (ממשל ביידן) והשתמשו בהם כדי לנסות להפיל את שלטון המחנה הלאומי והעומד בראשו ראש הממשלה הנבחר מר בנימין נתניהו.

בין הארגונים: התנועה לקידום הג'ינג'ים והשמאל הקיצוני הישראלי (מכונה גם 'התנועה לאיכות השלטון').

גם הנסיון להפיל את נתניהו ייצא לאור.

משתפרת1

Well-known member

נכנסתי לשני הקישורים. בשניהם יש רק הכותרת שמצוטטת בראש השרשרת הזו, ללא כל פירוט נוסף.
התנועה לקידום הג'ינג'ים- יופי של יציאה. כנראה מתייחסים לדוד המלך שהוזכר בשרשור קודם כרודן. טוב, אין לצפות לאמינות רבה ממקור כמו רוטר.

Harrington

Well-known member
מנהל
רוטר.נט הוא לא העניין כאן, עם כל הכיף לתקוף את אמינותו. הוא גם לא המקור כשלעצמו כמובן, אם כי הסתכלות קלילה וקצרה באתר תמצא לך את כל המידע שאת טוענת שהיה חסר לך בעניין :). ס"ה קטע של לרצות למצוא, אל מול לרצות לתקוף. איש על-פי חשקיו ינהג.

הסיפור מבחינתי בכל אופן, מרתק ואני מת לראות איך התנועה לקידום הג'ינג'ים תצא ממנו. ה"יציאה" הזאת אגב, לא משהו שאני יכול לקחת עליו קרדיט :). עם כל זאת, גם התנועה הזאת היא לא הסיפור. לגיטימי לחלוטין שתקבל כספים מכל מקור שמוכן לתת לה, כדי לקדם את האג'נדה שלה (ובלבד שהאג'נדה הזאת גלויה ושקופה, מה שכמובן לא בדיוק המצב במקרה הזה). הסיפור כאן הוא בכך שעל-פי החשד ממשל ביידן תיקצב גורמים ישראלים כדי לפגוע בדמוקרטיה הישראלית ולשנות את תוצאות בחירתה. אמנם אני מניח שאף ישראלי לא ייפול מהכסא כשהוא ישמע על האפשרות הזאת. אבל בכל זאת. זה הסיפור, זאת החקירה ומה לעשות, בעיני זה מעניין :).

משתפרת1

Well-known member
רוטר.נט הוא לא העניין כאן, עם כל הכיף לתקוף את אמינותו. הוא גם לא המקור כשלעצמו כמובן, אם כי הסתכלות קלילה וקצרה באתר תמצא לך את כל המידע שאת טוענת שהיה חסר לך בעניין . ס"ה קטע של לרצות למצוא, אל מול לרצות לתקוף. איש על-פי חשקיו ינהג.

הסיפור מבחינתי בכל אופן, מרתק ואני מת לראות איך התנועה לקידום הג'ינג'ים תצא ממנו. ה"יציאה" הזאת אגב, לא משהו שאני יכול לקחת עליו קרדיט . עם כל זאת, גם התנועה הזאת היא לא הסיפור. לגיטימי לחלוטין שתקבל כספים מכל מקור שמוכן לתת לה, כדי לקדם את האג'נדה שלה (ובלבד שהאג'נדה הזאת גלויה ושקופה, מה שכמובן לא בדיוק המצב במקרה הזה). הסיפור כאן הוא בכך שעל-פי החשד ממשל ביידן תיקצב גורמים ישראלים כדי לפגוע בדמוקרטיה הישראלית ולשנות את תוצאות בחירתה. אמנם אני מניח שאף ישראלי לא ייפול מהכסא כשהוא ישמע על האפשרות הזאת. אבל בכל זאת. זה הסיפור, זאת החקירה ומה לעשות, בעיני זה מעניין .
אמינות הידיעה כאמינות קיומה של התנועה לקידום הג'ינג'ים. הקלדה של זה בגוגל מביאה 0 תוצאות. אין תנועה כזו. המצאה פרופר.

אמינות הידיעה כאמינות קיומה של התנועה לקידום הג'ינג'ים. הקלדה של זה בגוגל מביאה 0 תוצאות. אין תנועה כזו. המצאה פרופר.
לא חיפשת טוב :)

פשוט לא קוראים להם ג'ינג'ים ומדובר בארגונים הבאים:
  • הקרן הקהילתית היהודית
  • רשת הדיאלוג למזרח התיכון
  • התנועה לאיכות השלטון בישראל
  • קרן התרומות של PEF ישראל
  • יועצי הפילנתרופיה של רוקפלר
  • עתיד כחול-לבן

משתפרת1

Well-known member
לא חיפשת טוב

פשוט לא קוראים להם ג'ינג'ים ומדובר בארגונים הבאים:
  • הקרן הקהילתית היהודית
  • רשת הדיאלוג למזרח התיכון
  • התנועה לאיכות השלטון בישראל
  • קרן התרומות של PEF ישראל
  • יועצי הפילנתרופיה של רוקפלר
  • עתיד כחול-לבן
או, זו ידיעה מחוברת למציאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
התגובה הענינית היא שבהחלט מעניין לעקוב אחרי התפתחות החקירה.
תקבל תגובות עניניות כאשר אתה תפסיק לכתוב שטויות כמו "ג'ינג'ים" על ארגונים שלא מקובלים עליך.
סורי, אבל התייחסותך העניינית לא עד כדי כך מעניינת כדי שאשנה מדעותי למענה. לא רוצה להתייחס עניינית? מעדיפה לצעוק 'זה רוטר ולכן לא אמין' ולהנפיק רבע משפטון כשמעמידים אותך על טעותך? יותר נוח לתקוף אותי על שאמרתי ג'ינג'ים רחמנא לצלן במקום התנועה לאיכות שלטון השמאל הקיצוני? מה שעושה לך את זה יקירתי. אני חי בשלום עם כל התוצאות.

מיצינו. סלחי לי אם לא אחפש את תגובתך הנוספת ואתעמק בה בתת-השרשור הזה. יש גבול כמה אפשר לקוות להתייחסות עניינית ולהיתקל בתירוצי סבתא.

משתפרת1

Well-known member
סורי, אבל התייחסותך העניינית לא עד כדי כך מעניינת כדי שאשנה מדעותי למענה. לא רוצה להתייחס עניינית? מעדיפה לצעוק 'זה רוטר ולכן לא אמין' ולהנפיק רבע משפטון כשמעמידים אותך על טעותך? יותר נוח לתקוף אותי על שאמרתי ג'ינג'ים רחמנא לצלן במקום התנועה לאיכות שלטון השמאל הקיצוני? מה שעושה לך את זה יקירתי. אני חי בשלום עם כל התוצאות.

מיצינו. סלחי לי אם לא אחפש את תגובתך הנוספת ואתעמק בה בתת-השרשור הזה. יש גבול כמה אפשר לקוות להתייחסות עניינית ולהיתקל בתירוצי סבתא.

אה, אז רק להתייחס ל-Ynet כחסרת אמינות זה לגיטימי. יופי.
ו-הלו, לא טעיתי. התיחסתי וחזרתי שוב ושוב לשטות שהנפקת, שבחיים לא תודה בה.
כשהופיע פירוט נורמלי ולא מתחכם יכולתי להתיחס אחרת.

Harrington

Well-known member
מנהל
אה, אז רק להתייחס ל-Ynet כחסרת אמינות זה לגיטימי. יופי.
ו-הלו, לא טעיתי. התיחסתי וחזרתי שוב ושוב לשטות שהנפקת, שבחיים לא תודה בה.
כשהופיע פירוט נורמלי ולא מתחכם יכולתי להתיחס אחרת.
כאמור מעלה, בדיחה מה שאת כותבת. לא מצאת כי חיפשת את הדחקה שאני ציינתי. נו באמת. ולחשוב שפעם נהגתי לייחס לך רצינות (על אף וללא קשר למנהגך העיתי לתקוף אותי) :). דחיל רבאק, אילו היית רוצה, תוך שניות היית מאתרת את המידע ומתייחסת עניינית לנושא (מה שאגב למקרה שאת משוכנעת שאיש לא שים לב, לא טרחת לעשות גם עד רגע זה). קשר כלשהו לדעתך על אמינות רוטר לא קיים לעניין, גם לא אם תנסי להפוך את זה לנושא החדשני הזה כעת.

בקיצור, מכאן באמת מקווה שלא אקרא את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה על אף שהפעם נכנעתי ליצר. פשוט לא נעים לראות את התירוצים הולכים מדחי אל דחי (אם כי הכושר להמשיך להתעלם מהנושא, בהחלט ראוי לציון. שאפו על כך :)).

משתפרת1

Well-known member
כאמור מעלה, בדיחה מה שאת כותבת. לא מצאת כי חיפשת את הדחקה שאני ציינתי. נו באמת. ולחשוב שפעם נהגתי לייחס לך רצינות (על אף וללא קשר למנהגך העיתי לתקוף אותי) . דחיל רבאק, אילו היית רוצה, תוך שניות היית מאתרת את המידע ומתייחסת עניינית לנושא (מה שאגב למקרה שאת משוכנעת שאיש לא שים לב, לא טרחת לעשות גם עד רגע זה). קשר כלשהו לדעתך על אמינות רוטר לא קיים לעניין, גם לא אם תנסי להפוך את זה לנושא החדשני הזה כעת.

בקיצור, מכאן באמת מקווה שלא אקרא את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה על אף שהפעם נכנעתי ליצר. פשוט לא נעים לראות את התירוצים הולכים מדחי אל דחי (אם כי הכושר להמשיך להתעלם מהנושא, בהחלט ראוי לציון. שאפו על כך ).
ברגע שתציג ברצינות- תקבל תגובה רצינית. כשכתבת שטויות-(ג'ינג'ים) זו התגובה שקיבלת.
מאחר ואתה כנראה מתקשה בקריאה ולא מסוגל לראות שהתיחסתי לבקשתך (בניגוד לאחרים לא אאשים אותך בשקרים)- אענה שוב את התשובה העניינית: יהיה מעניין לעקוב אחרי החקירה.
זו פעם שניה שאתה אומר שלא תגיב. נראה...

ai27

Well-known member
בנוסף למימון נסיון הפיכה במדינה דמוקרטי התגלו העברות דומות בסכומים של מעל 122 מליון דולר לארגוני טרור. בינהם חמאס

Harrington

Well-known member
מנהל
על אף שכל אחת ואחד המעוניינים בכך (וזה משפט המפתח ;-)) יכולים לאתר את המידע במרשתת בקלות יחסית, לטובת הגולשות והגולשים המעוניינים להיחשף לדרישה המלאה של בית הנבחרים לג'ינג'י הבכיר שלנו ובכל זאת מתקשים בכך, למשל כאשר הדברים מובאים באתר שלדעתו בלתי אמין (אעלק), מוזמן להסתכל בשרשור של חברנו @marabo בפורום אקטואליה, שם מובא קישור למכתב הדרישה המלאה למסמכים מהג'ינג'י:
החגיגה של ארגוני השמאל עם כסף אמריקאי נחקרת כעת | תפוז פורומים

למעלה