בית הספר של התאומים

ElinorLahav

New member
זה ממש מפפחיד !

תיייראו איך הכל נקי תייראו איך הכל מסווווווווווודר תיראו איייזה דשא ירווווק יש להם XD

3has3

New member
../images/Emo69.gif גם אצלי יש דשא ירוק XDD

הרבה מאוד דשא XDDD הבית ספר שלי ברובו הוא דשא XDD ואז יש גם כיתות XDD ושבילים כאלה.. אבל בעיקרון , דשא

chocolate chips

New member
זה לא פייר...|בוהו../images/Emo7.gif|../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

אצלנו אפילו דשא אין..כאילו יש אבל חום כזה מגעיל והשולחנות מתפרקים וגם הכיסאות.. וכל הקירות מלאים בגרפיטי שצויר בטוש!! אתם מבינים בטוש?!? אוףף זה לא פייר

3has3

New member
../images/Emo69.gif ככה זה כשהבית ספר קיים

10 שנים אני חושבת DD: טוב השנה זה היה מחזור ד'.. ביום האחרון באנו וכל הרחבה של הכניסה הייתה מלאה בד' XDDD ואממ.. גם לנו הכיסאות מתפרקים- בערך.. ואממ.. השולחנות.. בערך XD וזהו

dorkiflitz

New member
אוי גם לנו זה כל שנה

תמיד באותו מקום בכניסה לבניין הראשי מרססים או עושים עם צבע לא יודעת מה זה.. כל פעם זה "מחזור___ בלה בלה בלה" זהו. הרגשתי הזדהות איתך לרגע XD

Fall Out Liel

New member
לנו הולך להיות משהו דומה לבצפר שלהם..../images/Emo168.gif

בנו סיפרייה חדשה וענקית ויש שם מעלית וחדר מחשבים ואודיטוריום וכל מיני דברים ענקיים ומדהימים, וזה זה בצהוב כזה כמו שיש שם. וקונים כיסאות ושולחנות חדישים ומשפצים כל מיני דברים, ומתקינים מזגנים נורמליים והולכים לעשות משהו מטורף, אני ממש מחכה בציפייה לתחילת הלימודיםXD

Rock This Party

New member
חחחחח

שמתם לב כתבו מלא מלא ביל וטום וכאלה על הזה של הבצפר וכאלה..

ElinorLahav

New member
עזבבבי מה עשו לזה חח

תיייראי את הזבל שמתחת לתחנת אוטובוס כזה מתחת לספסל !

../images/Emo192.gif

אני שונאת לילמוד! XDD ( אני + לימודים ) לא בא ביחד אבל הבית ספר שלי ממש יאפהה =] והכול חדש... פעם הבית ספר שלי היה מכוער הוא היה בשלוש צבעים והיו לנו ימי בוץ חעחעחע עכשיו אין

chocolate chips

New member
כל כך כיף לכם..../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

הבית ספר שלי בערך משנת 1990 שזה יוצא 17 שנה!! ואף לא משפצים אותו כתבו שם בטוש.. "ירדן ואלונה היו פה |תאריך כלשהו| 2004 זה לפני 3 שנים והם עוד אומרים שהם צובעים כל שנה... בטח!! אני אומרת הפגנה מול משרד החינוך כדי שיעשו לנו בית ספר כמו של התאומים!!
מי איתי?!?!

dorkiflitz

New member
17 שנה?

הבצפר שלי קיים פאקינג 50 ומשהו שנה! ההורים שלי עוד למדו בו!

Im shit

New member
אוי מסכנה....חחח

הבית ספר שלי קיים בקושי 10 שנים P:

SpongBobit

New member
אוי איזה מדהים../images/Emo99.gif

הבלטה של הביצפר שלהם שווה לביצפר שלי בערך... אוי איזה כיף לתלמידים שם גאד.

למעלה