בית הקברות\ הלוויה ברעננה

passioneta

New member
תודה לכולם (כמעט)

היינו היום בחברה קדישא
אכן ברענה לא מפרידים גברים ונשים ואין חובה על אף אחד ממנהגי האבלות, זה לשיקול דעתנו.

ארזS

New member
לא צריך את התודה שלך

ומנהל הפורום שלא בקיא כל כך בנהלים נבהל מהתלונה שלך ומחק את תגובתי ללא כל סמכות, כי לא היתה בה מילה שעלולה לגרום לעילה למחיקתה.

בן אדם טורח וכותב לך תשובה ארוכה ומפורטת, ואת מסיבותייך השמורות עימך התייחסת רק למשפט הראשון.

והרי את בעצמך כתבת בהודעת הפתיחה שלך שיש לכם כמה ימים. אז מה אפשר להבין מהמילים האלה שלך ?

ומכיוון שאינני כמוך, אני מאחל לך רק טוב.

ויש לך הרבה על מה לחשוב ביום כיפור הקרוב.

ATAF151

New member
אכן נבהלתי

בכל פעם שאדם מרגיש פגוע אני נבהל ורוצה שהוא ירגיש טוב.

ארזS

New member
אוקיי...

ואני מרגיש פגוע מכך שאני טורח וכותב מכל הלב ועם כל הרצון לעזור תשובה מפורטת לגברת שנמצאת במועקה בגלל פטירת בן משפחה, אבל לא רק שהגברת הזאת לא טורחת לענות לי ולהודות על ההסבר המפורט שכתבתי לה, [ואני ממש לא זקוק לתודה שלה] אלא היא מתגרה בי בצורה בוטה ומעליבה על לא עוול בכפי, כשכל רצוני היה לעזור לה במצוקתה.

ואחר כך היא מתלוננת שאני כותב דברים שלא נעימים לה...

עזוב, זה מגוחך ונראה כמו גן ילדים ופשוט המשכתי בקו שלך לתגובה אחת בלבד... אבל זה לא לכבודי, ושיבושם לה.

Citizen Y

New member
לדעתי הגזמת...

לא שופטים אדם בצערו = היה איזה קצר בתקשורת בניכם בשרשור. לא נורא!
הזדמנות מצויינת להתעלם מהעניין ולעזוב מיד את השרשור במנוחה כי לעקוץ ולריב עם אדם שנמצא בסיטואציה כזו רק לצורך ההצטדקות... איזה טוב זה עושה? חומר למחשבה ליום כיפור...

ארזS

New member
ולדעתי אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

ואכן חומר למחשבה ליום כיפור למי שצריכה לחשוב.

ועל כך כבר נאמר

הפוסל... במומו פוסל.
ורצוי לכל אדם שיביט במראה . יבדוק בבועתו ורק אחר כך יביע את דעתו
שלרוב היא אינה מוצדקת... בעיני האחרים ... אבל זו דעתו ורק כך הוא רוצה ישבינו אותו..

מה לעשות ככה זה כאן בפורום

ארזS

New member
נכון מאוד !

הפוסל = אתה [באופן קבוע אתה פוסל אותי מאז ומתמיד]
במומך אתה פוסל !!!

מה לעשות ? ככה זה בפורום...

למעלה