נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
השכחת את כל ארצות המלכה?'צטערת, אני לא פרסיה וגם לא רוסיה. תה לא בבית ספרי.
השכחת את כל ארצות המלכה?'צטערת, אני לא פרסיה וגם לא רוסיה. תה לא בבית ספרי.
גם אני מעדיף קפה על תהשיחליפו את התה בקפה (משובח), ואז אשקול.
שתף אותנו כשתמצא קפה לטעמך.גם אני מעדיף קפה על תה
כרגע אני בין סוגים שונים. מחפש סוג קבוע חדש שיתאים לי. בדיוק נגמר קפה ההר הכחול הג'מייקאני ש-SupermanZW ואלפיני המליצו עליו.
צפה בקובץ המצורף 120945
למעוניינים, עולה רק 400 שקל:
100% Jamaica Blue Mountain Coffee Roasted & Ground (16 Oz.) - NineLife - Israel
לא עפתי עליו יותר מידי אז לא הזמנתי עוד ועכשיו צריך למצוא סוג חדש לנסות.
החיפושים אחר קפה קבוע חדש נמשכים![]()
שאר התפריט רגיל ונורמליבית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה![]()
9,286 ₪שאר התפריט רגיל ונורמלי
ארוחת בוקר עולה 49 שח
צריך לזכור ש31 גרם זהב עולה היום 9600 שח
לא9,286 ₪
עפ"י מחשבון הזהב (ראה קישור בתגובתי מעלה), 1 גרם של 24 קראט שווה 299.5 ₪ ולפי שער דולר של ₪3.66לא
9655 שח
אתה בודק לפי שער זהב לא נכון או שער דולר לא נכון
24K | 299.5 | ₪ לגרם |
רק שהוא לא נכוןעפ"י מחשבון הזהב (ראה קישור בתגובתי מעלה), 1 גרם של 24 קראט שווה 299.5 ₪ ולפי שער דולר של ₪3.66
24K 299.5 ₪ לגרם
כשתרצה למכור תקבל פחות.שאר התפריט רגיל ונורמלי
ארוחת בוקר עולה 49 שח
אלא אם הזהב יעלה עד אזכשתרצה למכור תקבל פחות.
או אם מוכרים ישירות לצרכן...אלא אם הזהב יעלה עד אז
לדעתי 49 ש"ח על ארוחת בוקר זה יקר. היכן שאני נוהג לאכול ארוחות בוקר לפעמים, ארוחת בוקר עולה C$14 וזה רחוק מלהיות הכי זול. ארוחת בוקר בטים הורטון'ס עולה C$4. בC$18.9 (שהם 49 ש"ח) אפשר לקנות מנה גדולה פסטה בולונז עם שניצל (על הפסטה, לא מנה נפרדת) וכוס שתיה קלה עם refill ללא הגבלה.שאר התפריט רגיל ונורמלי
ארוחת בוקר עולה 49 שח
49 שקל לארוחה בחוץ נראה לך יקר? ולחשוב שאתה נתת לייק להודעה של המומחה שבה הוא חושד שלי ולמשפחה שלי אין כסף כי רוב הארוחות שלי בחוץ זה ארוחות במקדונלד'ס ביותר מ-130 שקל לארוחהלדעתי 49 ש"ח על ארוחת בוקר זה יקר.
זהב לא נמכר בקרטים, נמכר באונקיות. הטוהר שלו מסומן בקרטים. 24 קרט זה זהב טהור 100 אחוז.בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה![]()
זהב לא נמכר בקרטים, נמכר באונקיות. הטוהר שלו מסומן בקרטים. 24 קרט זה זהב טהור 100 אחוז.
כמו מה שאמרו לפניי, המחיר הוא כמובן בעיקר בגלל כלי ההגשה שלוקחים הביתה, אז המחיר דווקא סבירבית הקפה שמציע תה וקרואסון ב-5,000 שקלים
בית קפה בשם BOHO בדובאי, מציע לסועדיו תה וקרואסון עם תג מחיר מטריף: 5,000 שקלים - וכל הטוב הזה שלכם. מדובר בצ'אי שמוגש עם עלה זהב במשקל 24 קראט, בספל וצלחת מכסף טהור. הסועדים שמזמינים את המשקה, מקבלים גם את כלי ההגשה הביתה.
מזכרת יקרה![]()
לא בארץ.ואחרי זה מדברים על יוקר מחיה בישראל.
בדיוק, יטוסו וירכשו, "לא ייצאו פראיירים להחמיץ מזכרת כה מיוחדת"ואחרי זה מדברים על יוקר מחיה בישראל .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.