נכון לאותו יום - המידע שקיבלתי היה מוטעה...
(בכוונה תחילה!!!) ולפיכך תגובתי הייתה כדלהלן: " שמחתי להיווכח כי, נכון לעכשיו לאחר בדיקה -ו תמי פלד חיון ו 15:59 | 15/07/07 מדוקדקת עם כל הנוגעים בדבר, המקרה הוא בבחינת "לא היה ולא נברא"!!! יע"ז, והיה אם המידע שהגיע אלינו בבדיקה אינו נכון - אני מבקשת מאותה שכנה, לפנות אלי ישירות באנונימיות, מבלי לפגוע באף גורם על מנת לטפל בנושא. אני מבקשת לציין כי אין אנו מקלים ראשנו, גם אם זו 'אזעקת שוא ', שכן לצערי קיימים מקרים רבים בעולמנו - זוועתיים לא פחות מהמקרה הנ"ל. ומחובתינו להתייחס לכל קריאה באחריות." אם תקראי את תגובתי תביני כי לא חרצתי גורלות.קיבלתי מידע מוטעה! - (נראה שבמכוון...), שכן הנהלת ביה"ס שמרה על המקרה בסוד גם מפני ההורים של ילדי הכיתה... למעשה, התוודעתי שוב לסיפור מאחד מנציגי ההורים בישיבת ועד ההורים המרכזי בבי"ס שקד- ודרשתי ממנהלת ביה"ס לספר את שהיה. מנהלת ביה"ס עידנה את הסיפור - לדבריה משום צינעת הפרט. ביקשתי מנציגת ההורים שסיפרה את הסיפור, לאפשר לי לדבר עם אם הילד ישירות והיא ענתה כי אימו של הילד שהוטרד לא מעוניינת לדבר... לבסוף הסיפור הגיע לעיתון 'ידיעות השרון' הם שוחחו עם הורים מילדי הכיתה ואף עם אם הילד שעבר את התעללות. וקיבלו אישורם של משרד החינוך ועיריית רעננה על ידיעתם את המקרה... צמרת 3, אני רואה מקרה זה בחומרה רבה!!! אולם אל לנו להיתמם, שכן לצערי, מקרים כאלה אפשר לשמוע בכל מקום - יש לטפל בהם בחומרה יתרה ולמנוע הישנותם בכל מצב ובכל מקום. מכל הסיפור מפריעה לי מאוד, דרך טיפולם של מנהלת ביה"ס ובעלי התפקידים הנוגעים בדבר החלטתם שלא לספר על המקרה לשאר ההורים- לפחות בכיתה של הילד שהוטרד מנית, ויותר מזה- על משחק חמור שכזה, כדאי היה לידע את כלל ההורים בביה"ס. מי יודע, והיה אם 'חלילה וחס' היו מתגלים עוד מקרים? יידוע ההורים לא היה מזיק וההורים היו מגלים ערנות יתר. אני תקווה שפרט לאי יידוע ההורים - המקרה מטופל בצורה הטובה ביותר. ושנדע רק טוב- תמי פלד חיון יו"ר ועד שכונת לב הפארק ונציגת כיתה בועד ההורים המרכזי בבי"ס שקד- 050-7861743