מי שם את חנה הלחמי האלוהים של החינוך ברעננה
גברת הלחמי נראה לי שהעובדה שאת מנהלת פורום בתפוז גרמה לך לחשוב שאת כל יכול והחכמה מכולם, אחרת לא ברור לי מי נתן לך את המנדט להציע לפטר אותי על בסיס עובדות ושטויות שמפרסמים אצלך בפורום אפילו מבלי לפגוש או לדבר איתי . את החלטת שאני מטייחת ופוגעת הנפשם של ילדים כי...??? אשמח מאד לדעת איך את יכולה להצדיק את ההאשמות האלה?? את דיברת עם הילד? קראת חומר רלוונטי?? קיבלת עדכון ממקור ראשון?? בניגוד אליך את התפקיד שלי אני עושה כי אני רוצה לתרום לבית הספר ולא כדי להתפרסם על גבם של ילדים רכים. מעולם לא רציתי להיות בשום עיתון או כתבה או פורום כדי שכולם ישמעו מה יש לי להגיד. ולמזלי הרב ההורים בבית הספר שלי בניגוד אליך יודעים בדיוק מה אני עושה בתפקיד. הייתי מציעה לך להפסיק לבלבל את המוח וללכת לתרום כמוני לחינוך באופן אקטיבי. הפרסומים הל אחראיים האלה אינם מועילים לאף אחד ורק גורמים לנזקים, השתלחות חרסת רסן באנשים שעושים את עבודתם נאמנה על בסיס שמועות וסיפורים אינה אחראית ומי משצריך להתפטר זו את ולא אני. מה גם שנהל פורום אינו יכול להיות אדם שרק מעביר ביקורת אבל לא יודע לקבל חזרה והרי שתינו יודעות שזו הסיב שאת משתלחת בי היות וכבר בפעם הראונה שהסיפור עלה מתחתי עליך ביקורת.